Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Poker

Príspevok od používateľa mi-chau »

profik napísal:Ak si short stack, radsej zahadzovat a vyckavat na lepsie kombinacie a stym ist all in pred flopom.
Problem je v tom, ze na lepsie kombinacie nie je cas, ked maspo chvili 300/600 alebo 400/800 otocis 5x a si v tahu
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Ja viem, poznam to dost dobre. A preto vacsinou ked sme 3-4hraci snazim sa hrat viac kombinacii a agresivnejsie aby som nieco nahral, hoci zas tam je to riziko, ze mozes vypadnut. Tak ti to poviem, v heads up-e rozhoduje stack a skusenost, nie karty.
mi-chau
Darca
Darca

No pre dnesok 5x druhe miesto :lol: uz to vzdavam, v poslednom trunaji mi prislo 5x AA na ruku
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aj druhe miesto je pekne :D . Ja som dnes nemal skolu, takze som sa pokru venoval asi 6hodin :D . A 3x1.miesto a 1x2.miesto a 1x3.miesto plus jedno vypadnutie(v sit and go s najvacsim buy in-om :D ako naschval). Pre dnesok +93€.

//este k tomu AA mne sa nieco podobne stalo minule na live turnaji :D za jeden polhodinovy level mi prislo 2xAA, potom v dalsom este raz a na finalovom stole 4x za vecer :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja rad na heads upe necham protivnika dostat sa do toho stadia ze mi zacne davat all iny a vtedy uz staci pred flopom s dobrymi kartami zahrat slusnu hru a otocit to v klasicky coinflip.EV hovori pre mna a vsimam si to aj na mojej penazenke ze nie je prazdnejsia ale je stale plnsia.Ale tak kazdy ma inu taktiku :)

Gepid : Vies ze dokonca niekedy treba zahodit aj karty ako AA alebo KK? :D.Kedysi som mal strasnu slabost na karty AT obzvlast ked boli v diamantoch.Vtedy all in bez ohladu na hru hracov predo mnou.Teraz fakt nemam problem pri rozumnom uvazeni zahodit aj vysoky par.Ovsem moja taka pomyselna bariera su zhruba 3-4BB pokial mam stack aspon 30BB.Ked mam co i len trosku perspektivne karty tak do 3-4BB raise dorovnam a pozriem sa na flop.Ak ma trafi pokracujem ak nie skladam

//profik kde hravas?Na unibete kde hram ja je neskutocne mnozstvo lam takze o serioznom pokri tam moze byt rec iba raz za cas ked trafim dobry stol
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jasne, kazdy hrac si musi vytvorit vlastnu taktiku, ktora sa odvija od jeho stylu hry. A este k tomu zahadzovaniu, tiez som mal dost problemy zo zahodenim AA, KK(pred flopom to nezahodim este ani teraz :( ). Ja hravam na PDC, ale tam len freerolly a teraz som zacal na na pkr.com. Tiez sa tam neda velmi hovorit o slusnom pokry, ale to asi nikde. Cim vyssi buy in ma hra, tym je kvalitnejsia. Hoci nie vzdy to plati. Ale ked hram nizke hry, (1c/2c-cash, nejake freeroll, sit and go) a nemam naladu a nedodrzujem svoje pravidla(nieco na sposob doyle brunson :D ) tak ta moja hra tiez vyzera. A najviac neznasam, ked mam nuts a niekto ma dorovna s najnizsim parom a pred rivrom ma sancu <10% a dojde mu to :D

// este msuim poznamenat, na internete som do herne este nevlozil ani cent(nepocitam vklad, aby bol mozny vyber) :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Hehe :).Ja pred flopom AA nemam dovod zahodit su to velmi perspektivne karty a z dlhodobeho hladiska je dobra volba s nimi hrat kludne aj pri vysokych raisoch.KK vklude zlozim iba raz som si zabohoval ked mi hned na flop prisiel set :D.

A co za freerolly su na PDC?Na unibete to vyzera tak ze max 10k ludi vacsinou sa prihlasi tych 9k - 9200 ludi a prize pool je +-200e + rebuye.Naposledy som mal za prve miesto vyhru 58€.3 hodiny hrania vkuse ach :D

// Ja som vlozil zhruba 120€ :D.Ale to som bol este zaciatocnik a mal som kopu prachov a nevedel som to vobec hrat :D.Vlastne za jeden den som vlozil 70 a potom v priebehu tyzdna dalsich 50.Tych 70 som za den prehral ale na druhy den sa mi aspon 60 vratilo nazad :D.Najviac ma nahnevalo ze som mal 29,8€ a podmienka na vyplatenie bolo mat 30€.Tak som si povedal ze nahram tych 20centov a dam sa vyplatit.Hral som hral a zrazu 0 :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Na PDC mas 50dolarov prizepool a 1500 ludi. Za den je jeden freeroll holdem jeden shorthand holdem(obe no limit) potom asi 2omahy, badugi a HORSE. Su aj dva satelity v no limit holdeme(su v nich dobre vyhry(vstupenky na turnaje)). Ja som tam este ziadny freeroll nevyhral :D najlepsie som bol 3. 3hodiny tak to nieje az tak vela :D . Ja na live turnaji od 18:00 do pol noci :D sem tam nejaka 5min pauza :D . A na tie freerolly na unibete musis byt registrovany 90dni alebo tak nejak? Lebo uz mi to tu niekto spominal.

// tak to hej :D mne sa stalo nieco podobne na pokerstarse. vyhral som tam nejake peniaze na freerolle a asi za tyzden som z 0 urobil 50rolarov :D mal som chvilu pauzu a za den som to vytiahol na 94 dolarov. povedal som si, ze to dam na 100 a poslem si to :D nakoniec mi ostalo 50dolarov :D. Nedal som si poslat nic, nahral som to asi za tyzden alebo dva na nizkych blindoch na 70, a dal som si 50 posal a 20 som potom prehral :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

To sa stalo aj mne, vlozil som 25$, za 4 dni som to spravil na 112 a prehral vsekto za jeden den. Stratil som trpezlivost, ale aj to ma nieco naucilo :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Asi skusim to PDC vyzera to fajn.A ten freeroll holdem byva o kolkej?Lebo mama nie je moc spokojna ze chodim spavat o 1 alebo o 2 rano a potom ma budi o 5 do skoly :D.Na unibete su otvorene registracky 2 hodiny dopredu na tomto freerolle co hravam ja.Su tam 50c rebuye takze sa na rebuyoch nazbiera dost (1miesto bez rebuyov ked som vyhral bolo 45 a s rebuymi okolo 65 ale typek co hral so mnou heads up podal navrh na split podla chipov takze mi vyslo 58 e :) ).Prostredie je prijemne aj hraci sa sem tam daju zniest ale sem tam by som zbil aj sam seba za to s akymi chujmi hram.

//ja som sa chvalabohu z tychto amaterskych casov dostal dost skoro :D.Z tych 120e sa mi vtedy vratilo asi 80 alebo 70.Ale chvalabohu som uz davno v pluse.Internetovo sice iba zhruba 30-50e ale na zivo hravam turnaje bud 1€ buy in s rebuymi alebo 2-5€ freezouty.Na zivo som v pluse trufam si povedat za tu kratku dobu co hram okolo 150€.V skole este hravame cashku 5c/10c kde priemerny pot dosahuje zhruba 2€.Hravame 4-6ti cize taka uvolnena hra.Naposledy sa mi podarilo prist do skoly s 5timi eurami a odist s 15timi tak celkom potesilo :)

//Nadeo to zamrzi.Ale tak clovek sa uci z vlastnych chyb.Ja som mal tu chybu ako kazdy zaciatocnik ze cim viac som prehral tym vyssie stavky padali a tym viac som prehraval.Ale teraz uz nemam chybu ! :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Je tazke dodrziavat zasadu buy in nesmie prevysit 10% banrollu(a pri cashovkach by sa malo brat okolo 150BB)(toto by malo byt zname hracom co hraju o peniaze).
pozri na 18. stranku, tam je screen so vsetkymi freerollmi, pripocitaj si k ich casu 6hod. a ten co sa hra o 20:15 ich casu, je 14:15 nasho :wink: registracia je 2hodiny pred zaciatkom a registrovat sa da zhruba hodinu a pol(cize este pol hodinu pred zaciatkom je volne miesto)

//A este k tym pseudo pokrovym hracom:ved mozno pride, pred flopom niesu ziadne karty zle a pod. :D minule som nechapal. Ja si raisnem pred flopom 5nasobok BB jeden ma dorovnal ja KK. Flop: 56K. Siel som all in, on call. Ked ukazal 72 tak som ho vysmial. a on, ze ved mozno dojde postupka. Ja som nechapal, ako to mohol dorovnat uz pred flopom(bol na pozicii hned za mnou). Ok no pomaly som si uz bral jeho chipi a co sa nestalo turn 4. river8 :D .

//presne ja mam ten isty problem :D a v poslednom case, uz so mnou ani nikto nechce hrat, ci uz v skole alebo na internate :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ja sa marne snazim v skole presadit aspon 2/4, nie to este 5/10. Vsetci iba 1/2 chcu hrat :D
mi-chau
Darca
Darca

ppci :lol: som si dal pred spanim este jeden sit&go s buy inom za 3 dolace, hadajte ktory som skoncil :lol:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

mi-chau napísal:ppci :lol: som si dal pred spanim este jeden sit&go s buy inom za 3 dolace, hadajte ktory som skoncil :lol:
11.?
btw akurat som vypadol vo freerolle.. ja 99 on A8 mimo farby.. raisol som si pred flopom 3BB on all in ja call a na flope mu prislo A. Myslite ze to bolo zahrate dobre alebo som mal ten hand zlozit?
Ten isty clovek isiel o par kol neskor all in s 48 mimo farby :x. Nemusim snad pisat ze vypadol..
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Skor 2. :D:D
neviem mozno by som volil vacsi raise pred flopom na ochranenie toho stredneho paru. tak 5xBB raise. Ale ide aj toto aky si mal stack a aky boli protihraci, ked hral takto ako pises tak :nono: . A ja by som tu urcite uz na flope zahodil ak tam vyslo A. Viem tazko sa zahadzuje par na ruke ale...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

All in sme sli pred flopom, po flope uz som to nemal moznost zahodit ;)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Aha, ja som to zle pochopil, cize on ta po tvojom raise 3xBB re-raisol all in :D. A v akej faze turnaja to bolo? Ked v skorej alebo strednej dorovnal by som to, ak uz v zaverecnej urcite fold.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Zo 600 ludi ostvalo 400. Tesne po prvej pauze. Tak som rad ze som sa uistil o tom ze som to zahral dobre :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Mne osobne viac vyhovuju 9 SnG NL turnaje nez tie multitable turnaje. Jednak z casoveho hladiska. A ako bolo vyssie spomenute tak aj mne sa nespocetne velakrat stalo, ze nejaky deges co to ani nevie poriadne hrat porazil moj high pair s kartami typu 72. Proste neviem pri neustalom presadzani hracov/zmene hracov pri stole odhadnut kazdeho jedneho z nich. Kvoli tomu ani nemozem hrat agresivne lebo ako vravim vzdy sa najde nejaky opicak co ma dorovna s hocicim a nasledne vyradi :D

Pri 9 SnG mam pekne cas si odhadnut vsetkych hracov, ludia tam hraju rozumnejsie, pripadne opicaci sa vyradia v prvych kolach hry a je pokoj. Takisto tam je vyssia sanca (33%) dostat sa na platene miesta. Pricom pri MT turajoch je to 20% a menej.

A poslednym dovodom je pre mna aj to, ze rozdiel v stackoch nikdy nie je taky priepastny ako v multitable, kde hraci na prvych miestach maju aj 20-30x viac zetonov ako ludia na poslednych. Velakrat sa mi stalo ze aj pri 500 zetonoch som sa dokazal dostat znovu do hry, co samozrejme nie je az take tazke ked ma prvy hrac okolo 3-4k a celkovo je na stole 13,5k zetonov.
mi-chau
Darca
Darca

Pekne si to zhrnul, toto mi najviac vadi na multitable turnajoch, ze sa za cas vystrieda vela hracov a nemam ich vsetkych precitanych.. teda aj na SnG sa objavia hraci kt. vedia prekvapit ale v mensej miere.
Profik to trafil, zas 2hy :-) ale dnes porazim pech, kamarat mi radil skvelu metodu. Na kazdy tah nechat cakat supera 59 sekund :D
Napísať odpoveď