PC NESTARTUJE

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
s0l1
Amateur
Amateur

PC NESTARTUJE

Príspevok od používateľa s0l1 »

zdravim chcel by som sa spytat pred asi tyzdnom sa mi pokazil pocitac proste mi ho zapnem , on sa zapne ale nic ine svieti huci ale na monitore nic viem ze neni problem z monitorom lebo som ho skusal zapojit do ineho pc a ide , viem ze neni problem v grafickej karte lebo mam uplne novu takze by som potreboval neaku radu co to moze byt osobne som myslel nieco s HD ze nevie s neho citat alebo co.ocenim kazdu pomoc dakujem
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: PC NESTARTUJE

Príspevok od používateľa BX »

No ak nezobrazí úplne nič, HDD (Ak si myslel ten :D) to nie je, pretože by ti naskočil aspoň POST. Keďže nenaskočí ani ten, bude chyba v inom komponente. Ja osobne by som to tipol na dosku, ale aby si si bol istý, skús tam dať iné RAMky, keby si mohol, tak aj zdroj vyskúšať iný a ak neodhalíš príčinu, tak to bude tá doska.
(A mohol by si aj grafiku dať do iného PC, možno si dostal nejakú vadnú :P)

A vlastne ako tak rozmýšľam, nezapne sa vôbec nikdy? Mne to robilo na jednom PC keď sa prehrial, vypol sa a zapnúť nešiel, kým som nevyvetral a nenechal ho poriadne oddýchnuť :D

(no príčin môže byť veľa, tak treba skúšať a postupne vyraďovacou metódou zistiť, ktorá to je : ))
s0l1
Amateur
Amateur

no ja s nim nerobim uz asi tyzden nic takze asi nebude prehriaty :D ... a co sa tyka vymeny komponentov mozem skusit maximalne vymenit ramku ale zdroj po ruke nemam :D

//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 9:23)
myslim si ze grafikou to tiez nebude pretoze ani so starou to neslo osobne si myslim skor ze moze to byt zdrojom
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Tak ostáva ti len nejaký ten zdroj zohnať/požičať. Pretože ak mám pravdu ja, tak by si ho kupoval zbytočne :P
s0l1
Amateur
Amateur

to asi hej :/ uz som zbytocne kupil grafiku takze ten zdroj skusim zohnat radsej ok dik zatial
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Ak zapneš PC tak ti monitor bliká ako keby bol stále PC vypnutý alebo sa rozsvieti kontrolka normálne ako keby sa zapol aj PC?
Napísať odpoveď