sony ericsson W910i výpadky

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
bellrock
Amateur
Amateur

sony ericsson W910i výpadky

Príspevok od používateľa bellrock »

Zdravím.

Mám se W910i a neustále mi dochádza k výpadkom. Neviem či je to tým že dosť často stráca signál alebo nie čim iným.
Vždy ked mi takto skape tak zavybruje displej zasvieti na čierno a začne svieťiť červené svetlo kamery.

neviete čím by to mohlo byť a čo mám robiť?

Dakujem.
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: sony ericsson W910i výpadky

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

mne robí to isté...kamaratovi ktorý ma tiež tento tel taktiež...ale v poslednom čase sa to ukludnilo takže neriešim... asi nejaka výrobna chyba v softvere...
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

skus prepaliť soft, skus prečistit na simke kontakty a aj na čitačke sim v telefone. skus sim viac dotlačit(niečim vypodložiť) a zistiť na čom si. Ak to maš v zaruke nerieš nič a hod im to tam.
bellrock
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bellrock »

no skúsim to vyčistiť ako hovoríš aj ked tá záruka by bola lepšia, ale díky za rady
TADI
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TADI »

mam tiez take problemy tak ale kolko krat m i uz spadol:D
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

hm čo som počul tak w910i so starším softom sa nehorázne kazia a strašne robia problémy. Má ho zopár mojích kamošov a každý jeden má s ním neaký problém, jednemu sa samovoľne reštartuje, druhému sa zase nedá pustiť walkam ani nastaviť žiadna téma atď.Takže ja by som ti odporúčal dať ho reklamovať oni ti tam dajú najnovšiu verziu software x)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Ja som jeden uz na reklamaciu poslal. Tieto W910 sa kazia jedna radost. Moj sa predovsetkym vypinal kedy sa mu zachcelo, restartoval sa akokeby do povodneho nastavenia, potom zhasol a naskocili moje nastavenia (tapeta a pod.). Proste hrúza. Ale ked to mas v zaruke tak im to tam nechaj a nestaraj sa. Ked sa bude chyba opakovat tak si popros novy kus ktory sa predpokladam tiez zacne po case kazit takze ani ho nezapinaj a rovno predaj :D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Mám presne ten istý problém, mám W910i a tiež sa sem tam restartuje, čierna obrazovka atď. Skúšal som nahodiť nový soft prepáliť starý a nič vkuse to isté, toto bude sériovou výrobou, každý kto má tento telefón sa sťažuje. Mne sa tieto reštartovania prejavovali asi začiatkom 2hého mesiaca od kúpy telefóny, ešte dodám, že telefón mi ešte nepadol ani raz, neviem čím to môže byť.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Takze obnovujem tuto temu pretoze mne tento telefon sa restartoval presne tak ako vam niekedy sa aj len vypol a uz nezapol, ale to neni ten problem, ktory mam, pretoze to restartovanie uz prestalo, len obcas sa vrati a to neviem preco.

Jak sa mi restartoval ten mobil tak mi kazdy krat zdvojnasobilo pocet kazdej hry. Niektore hry som tam mal uz aj 64 krat :D. Ked sa mi spustili tie hry tak vzdy isla spustit len ta prva z tych dajme 32 tych istych hier a na zvysnych mi to loadovalo a ukazovalo, ze operacia zlyhala. Potom som naformatoval kartu, lebo som si myslel, ze mi tie hry zmiznu, ale nezmizli. Skusal som hladat po telefone aj jak naformatovat mobil, ale to som nenasiel. Teraz mi to napriklad ukazuje 34 suborov v hrach a velkost 150mb. A z toho mam prvych 16 hier AC2 a zvysnych 18 hier block breaker a zvysne hry mi vobec neukazuje a ani jeden z tych suborov nejde vymazat ani spustit.
Tak sa pytam ako to vymazem z toho priecinku vsetko alebo preformatujem cely mobil.
TADI
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TADI »

to moze robit soft
Napísať odpoveď