Poker
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poker
Tak tu metodu keby si skusal na mne, asi by ma j*blo
. Ale vacsinou, ked hram poker robim na pc este asi dalsie 2-3cinnosti naraz. Cize by som to nejake prezil. Pokial je hrac skuseny nemyslim, ze by ti to vyslo
.
-
zvonenie33
Light Professional
tak to ti prajem aby ti v 58. sekunde padol net, zrovna ked budes mat AA na rukemi-chau napísal:Pekne si to zhrnul, toto mi najviac vadi na multitable turnajoch, ze sa za cas vystrieda vela hracov a nemam ich vsetkych precitanych.. teda aj na SnG sa objavia hraci kt. vedia prekvapit ale v mensej miere.
Profik to trafil, zas 2hyale dnes porazim pech, kamarat mi radil skvelu metodu. Na kazdy tah nechat cakat supera 59 sekund
S AA by som cakal len do 30 
//To uz sa ani mne samemu nechce verit, zas druhe miesto.. skusal som sprvu nechat ho cakat, ale myslim, ze mna to nebavilo viac ako jeho, bol trpezlivy, mal 10k ja 3,5k. Co je zaujimave, tak ten bastard mi ani raz necallol moj all-in.
Oplati sa ist do allinu aj ked mam velmi nizky par? Neviete o nejakych clankoch ci navodoch a radach na heads up?
Ked si prevadzam prachy z PS na Visu je to bez poplatkov, ze?
//To uz sa ani mne samemu nechce verit, zas druhe miesto.. skusal som sprvu nechat ho cakat, ale myslim, ze mna to nebavilo viac ako jeho, bol trpezlivy, mal 10k ja 3,5k. Co je zaujimave, tak ten bastard mi ani raz necallol moj all-in.
Oplati sa ist do allinu aj ked mam velmi nizky par? Neviete o nejakych clankoch ci navodoch a radach na heads up?
Ked si prevadzam prachy z PS na Visu je to bez poplatkov, ze?
-
zvonenie33
Light Professional
-
profik
Light Professional
Podla mna s aurcite oplati ist all in v heads up-e aj s nizkym parom 22/33. Nedorovnaval ta preto, lebo zaklad heads up-u je nehrat superovu hru, a kedze on bol nachipovany, nepotreboval tie blindy a radsej zahodil karty a pokracoval dalej v agresivnej hre a pomaly znizoval tvoj stack. TU je video, ktore ti urcite nieco da. 
// zvonenie ma predbehol
:D
// zvonenie ma predbehol
-
zvonenie33
Light Professional
5 minut dozadu..
Na riveri doslo 10 tipek isiel all in s A na ruke. A mne chu.ovi nedoslo ze pre stvorici rozhoduje kicker (viem epic fail
) a pozeram na stol.. nic vacsie mat nemoze, straight flush tam je nemozny tak som ho dorovnal ze si rozdelime pot 
Na riveri doslo 10 tipek isiel all in s A na ruke. A mne chu.ovi nedoslo ze pre stvorici rozhoduje kicker (viem epic fail
-
profik
Light Professional
Dost nepriemne vypadnutie, akurat som vypadol aj ja, asi 3min dozadu. Mal som asi 5500 a vypadol som na flush s K on mal flush s A
:D
//poslal som ti request na priatelstvo na PDC
//vidis nasiel si to
//poslal som ti request na priatelstvo na PDC
//vidis nasiel si to
K tomu heads up. Tam ide myslim klasicka taktika uplne bokom. Velku vyhodu ma hrac s vyssim stackom. Ak je ten rozdiel nejaky markantny samozrejme. A inak tam podla mna ide cisto o agresivnu hru. V heads up musis hrat vacsie mnozstvo ruk, tlacit na supera, foldovat ked naozaj nic nemas. Tam ide nejake EV a % uplne bokom. Heads up uz ani nie je tak o pokri ako skor o psychologii supera.
Inak taka perlicka kvoli ktorej som bol dnes nasrany celu skolu na cvikach. Hral som klasicky SnG. Boli tam dvaja totalni idioti. Obom sa darilo s kartami typu 48 unsuited a podobne (proste neskutocne stastia a ziadny mozog). Nakoniec isli proti sebe co malo za nasledok ze jeden idiot sice vypadol ale druhy mal double up asi na 4k zetonov. Ja som mal tiez cca 4k. Ked sme ostali uz len 4 cize jedno miesto od platenej pozicie (zvysni dvaja hraci mali malo zetonov, cize idealna pozicia) tak mi doslo AA tak som dal 3x BB klasicky a tento magor mi dal all in tak som samozrejme dorovnal (kedze som videl s akymi hra kartami). Mal 72 unsuited co je najhorsia kombinacia aka len moze byt a dal ma tym stylom ze na flope mu dosla 7 a na river 2.
Mam problem sa po takychto hrach ukludnovat. A celkovo mam posledne dva dni bad streak prisiel som asi o 10 dolarov (co je z mojich 25 v podstate polka banku
) + tato hra ma dorazila.
Inak taka perlicka kvoli ktorej som bol dnes nasrany celu skolu na cvikach. Hral som klasicky SnG. Boli tam dvaja totalni idioti. Obom sa darilo s kartami typu 48 unsuited a podobne (proste neskutocne stastia a ziadny mozog). Nakoniec isli proti sebe co malo za nasledok ze jeden idiot sice vypadol ale druhy mal double up asi na 4k zetonov. Ja som mal tiez cca 4k. Ked sme ostali uz len 4 cize jedno miesto od platenej pozicie (zvysni dvaja hraci mali malo zetonov, cize idealna pozicia) tak mi doslo AA tak som dal 3x BB klasicky a tento magor mi dal all in tak som samozrejme dorovnal (kedze som videl s akymi hra kartami). Mal 72 unsuited co je najhorsia kombinacia aka len moze byt a dal ma tym stylom ze na flope mu dosla 7 a na river 2.
Mam problem sa po takychto hrach ukludnovat. A celkovo mam posledne dva dni bad streak prisiel som asi o 10 dolarov (co je z mojich 25 v podstate polka banku
-
viper1993
Medium Professional
Stalo sa vam uz ze ste pri online pokri klikli na nieco na co ste nechceli?
Ja par minut dozadu v turnaji celkom slusne miesto, na ruke A4o flop 78A a super all in isiel som foldnut a kedze som na touchpade tak som nechtiac klikol call, super to vyhral, este ze to bol len freeroll lebo keby o peniaze tak ma moze aj slak trafit 
-
profik
Light Professional
Mne sa to sem tam stava
. Vies idem zaskrtnut, ze ma foldnut, ked budem na tahu a zrazu vsetci predomnou foldnu a v tom momente sa naskocia vacsie "button-y" a je tam call alebo all in
.
Ja neznasam, ked idem zaskrtnut call 100 a medzitym niekto posunie all in, chcelo by to nejake nastavenie ktore sa ta na take veci bude vypytovat ako Vista na systemove nastavenia.
Btw zas druhe
netusim ako to robim, ale tentokrat som na heads up zahral celkom dobre, stack som mal vacsi, asi 5:3, super dal all in s 33 na ruke, mal som AA, no zahod to.. ci mu neprisla na riveri 3ka
nahoda je pes, ale aj 8USD potesi
Btw zas druhe
keď som prechádzal na novú klávesnicu, tak som dosť často nechcene ťukol do jednotky pri raise, tak som namiesto napr 180 raisol 1801.
mimochodom celkom nechápem ako sa vám môže tak dariť. ja som už cca dva mesiace stále medzi 50-70$. aj keď zas ja hrám dosť nepravidelne a vo veľkej časti hrám dosť zle..čo sa týka live, tak je to lepšie, včera sa mi podarilo na freerolle vyhrať 50€.
inač mohli by ste hodiť aj nicky+ herne kde hráte, aby sa dali pozrieť štatistiky na sharkscope
mimochodom celkom nechápem ako sa vám môže tak dariť. ja som už cca dva mesiace stále medzi 50-70$. aj keď zas ja hrám dosť nepravidelne a vo veľkej časti hrám dosť zle..čo sa týka live, tak je to lepšie, včera sa mi podarilo na freerolle vyhrať 50€.
inač mohli by ste hodiť aj nicky+ herne kde hráte, aby sa dali pozrieť štatistiky na sharkscope
Teraz som si zahral velmi zaujimavy heads up s nejakym hracom co vraj hrava normalne za vyssie limity. Po tom ako sme vyradili ostatnych tak som mal vyhodu v stacku asi 10k : 3,5k. Asi 4x mal kazdy z nas namale stale sme si vymienali vedenie. Trvalo to snad 20 minut, predtym som nikdy taky dlhy heads up nezazil. Nakoniec som to vyhral s uplne nahodnou rukou ked mi doslo 22 a na river dosli 4 J 2 2 J. Na riveri som samozrejme isiel all in. Neviem preco isiel aj on. Mozno si myslel ze blafujem, alebo mal mozno dokonca Full House. Tak ci tak to bol proste idealny river, lepsi ani nemohol byt. Ale taketo heads up uz nechcem. Bolo to o nervy 
Do freerollu sa mozes zaregistrovat bez penazi. Vyhrou byvaju vacsinou miesta v platenych turnajoch alebo niekedy aj samotne peniaze. Lenze sanca ze sa na nejake taketo platene miesto dostanes je strasne mala. Vacsinou to byva tak ze sa zapoji niekolko tisic hracov a vyhru dostanu max 20ti. Vo freerolloch sa najde kopec opicakov co idu od zaciatku vzdy all in a niektorym to samozrejme aj vyjde. Rozumny hrac, ktory sa snazi hrat tak ako by mal hrat clovek normalne ma malu az mizivu sancu. Jedina sanca ako vyhrat je mat neskutocne velke stastie.
Ja mam nick Mantak na FTP hravam len SaG za 1 dolar. A momentalne sa neviem odlepit od mojho vkladu a prehupnut sa na dalsiu uroven aby malo zmysel hrat za viac. Inak dakujem za stranku. Celkom pekne statistiky.
Do freerollu sa mozes zaregistrovat bez penazi. Vyhrou byvaju vacsinou miesta v platenych turnajoch alebo niekedy aj samotne peniaze. Lenze sanca ze sa na nejake taketo platene miesto dostanes je strasne mala. Vacsinou to byva tak ze sa zapoji niekolko tisic hracov a vyhru dostanu max 20ti. Vo freerolloch sa najde kopec opicakov co idu od zaciatku vzdy all in a niektorym to samozrejme aj vyjde. Rozumny hrac, ktory sa snazi hrat tak ako by mal hrat clovek normalne ma malu az mizivu sancu. Jedina sanca ako vyhrat je mat neskutocne velke stastie.
Ja mam nick Mantak na FTP hravam len SaG za 1 dolar. A momentalne sa neviem odlepit od mojho vkladu a prehupnut sa na dalsiu uroven aby malo zmysel hrat za viac. Inak dakujem za stranku. Celkom pekne statistiky.
-
Nadeo
Guru wannabe
DPC, dneska asi 3x sa mi na PKR stalo, ze som isiel all in na turne, jeden hrac ma dorovnal a ja som mal vyse 90% sancu na vyhru, ale na riveri vzdy protivnikovi dosla ta jedina karta s ktorou ma porazil...
Waldo
22
preFlop: - par
Flop 4J2 - set
Turn: 2 - poker
River: J - poker
River J uz nic neriesil, mal si pokra uz na turne... ci ?.....Nakoniec som to vyhral s uplne nahodnou rukou ked mi doslo 22 a na river dosli 4 J 2 2 J. Na riveri som samozrejme isiel all in..
....Tak ci tak to bol proste idealny river, lepsi ani nemohol byt.....
22
preFlop: - par
Flop 4J2 - set
Turn: 2 - poker
River: J - poker
Vsak ale naco by som isiel all in uz na turne? Zaprve je blbost dat all in po 2 dvojkach. Nebol blby a vytusil by ze mam aspon trojicu. A ked das all in na river tak to vyzera viac ako blaf
. A ako vravi diego ak mal na ruke J a tym padom FH na riveri tak sa lahsie necha natiahnut do all in. Ak by som isiel all in uz na turne kde by mal iba dva pary tak by pravdepodobne polozil. A mozno nemal ani to J ale ked mi dal call tak predpokladam ze hej. Hlavne som rad ze nemal JJ to by dopadlo zle 
All in na turne by som isiel ked by som mal na ruke len jednu dvojku. Aby bol pod tlakom a neriskol ten river s tym ze mu mohla dojst trojica JJJ
All in na turne by som isiel ked by som mal na ruke len jednu dvojku. Aby bol pod tlakom a neriskol ten river s tym ze mu mohla dojst trojica JJJ