Problem so zvukom pri MKV
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Problem so zvukom pri MKV
Zdravim dnes som kupil pouzivanu dosku , dal novy OS a nainstaloval kodeky + bs player ktory mi nainstaloval kodeky . ked si pustim hocijaku hudbu , divx cez PC hudba aj hlas je v poriadku . vsetko funguje . no ked pustim MKV tak zvuk ide no hlas nie . proste nepocujem co ludia rozpravaju . skusal som povytiahnut konektor no nic . neviete kde moze byt chyba ? minat peniaze na novu zvukovu kartu zbytocne nechcem .
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem so zvukom pri MKV
Ak ti to funguje cez iny program napr. cez media player a cez MKV nie tak bude problem v to m programe.
Nainštaluj si VLC Media player a pôjde ti všetko bez problému.
Kód: Vybrať všetko
http://uloz.to/4294435/vlc-1.0.5-win32.exe-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
IceHammer : Sorry no nie som debil . Vdaka za pokus o pomoc . robi to vo vsetkych programoch
Schifo : Vdaka no nepomohlo
slapem na integrovanej grafike na doske docasne . ta tie filmy nestiha vykreslovat napadlo ma ci by to nemohlo byt tym . dnes som skusil dost vykonnu graficku kartu no nepomohlo . momentalne skusam novu zvukovu kartu ktoru bohuzial neviem rozbehat .. to iste mi orbi aj niektorych divx . ide o novsie divx ktore su BRRIPy ..
Schifo : Vdaka no nepomohlo
slapem na integrovanej grafike na doske docasne . ta tie filmy nestiha vykreslovat napadlo ma ci by to nemohlo byt tym . dnes som skusil dost vykonnu graficku kartu no nepomohlo . momentalne skusam novu zvukovu kartu ktoru bohuzial neviem rozbehat .. to iste mi orbi aj niektorych divx . ide o novsie divx ktore su BRRIPy ..