Prilis dlhe nacitavanie Win7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

Prilis dlhe nacitavanie Win7

Príspevok od používateľa nightkin »

Zdravim,
dnes som presiel z win7 x32 na x64, klasika..format C a nahodil som tam win7 x64, 1. spustenie sa mi zdalo, ze sa niekde stala chyba lebo win nenabehol to som pocakal tak max 10 min, tak znova format a nanovo. Po reinstale, to iste ale nechal som to tak...win nabehol po 17 minutach! Teraz pri restarte, ci vypnuti je to stale tak, tak min 10 min nacitava ( starting windows) ci co .. Nepride mi to vobec normalne, ked u ostatnych OS som s tymto nikdy problem nemal, v com moze byt chyba?

Ak to pomoze:
-Win7 ultimate x64
NB: • Intel® Core™2 Quad processor, with Intel® wireless technology• 15.4" TFT-LCD Widescreen Display• Exclusive Turbo Drive Engine Technology• Exclusive ECO Engine Power Management System• The Combination of Aluminum and Metallic Threads in Body Design • nVIDIA Geforce 9600M GT 3D Graphic Card (Built-in DDR3 512 MB VRAM)• Digital/Analog 7.1 Channel Headphone Output Recognized and Approved by the Highest standards of Dolby®• HDMI (High-Definition Multimedia Interface) Output• Built-in 2.0 Mega Pixel Webcam• 802.11 b/g/n Wireless LAN with Bluetooth
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prilis dlhe nacitavanie Win7

Príspevok od používateľa Traktorista »

a ked uz nabehne tak je normalny?

ja by som rozhodne skusil update bios-u.
ked som si kupil nove pc (suciastky) vyhadzovalo mi to BSOD po installe a pomohol prave novy bios, takze aj ked to tak zprvu nevyzera a mozno si povies, ze v biose to urcite nie je, tak za pokus to stoji.
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

jasne skusim, praveze 32 bit W7 mi stale vyzadzovalo BSOD ako sa to uz riesilo tu, no bezvysledne, v W7 x64 s tym problem nemam.
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

tak drzim palce nech to je tym biosom :)
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

nuz bios som updatol :D restartnem pc, no nacitava win...5 min..10min...12 min :D BSOD a restart :D
ale k veci....nahodil som iny win7 (prof.) tiez 64 bit nacitava tak do 10s a BSOD zatial nebol problem tak dufam, ze uz je to ok :)
Napísať odpoveď