Keďže sú to festivaly, nesedí mi tam tá smútočná farebná škála. Chce to farby, kontrasty a vyhrať sa viac s detailami. Tiež by som zväčšila odsadenie textu od okrajov DIVu... Logo "festivaly.sk" je finálne?
no sorry tak toto je frco (po mojom prehovarani sa rozmakol a napisal ti pozdrav )
0:28:37 frco: V lavom hornom rohu by mal byt graficky prvok, ktory sa nazyva "logo" ten times new roman alebo jemu font podobny vo mne budi vyzor wordovskeho dokumentu...uz len tento moment napoveda o celkovej kvalite ostatnej grafiky, ktory by sa dal ludovo oznacit ako shit
Tie shadowy pod textom by mozno boli IN pred 5 rokmi, v dnesnej dobe vzbudzuju dojem prudkeho amaterizmu
Celkove farebne zladenie naozaj ubohe, seda sa da chapat ako farba pokial je zladena s aspon jednou vyraznou farbou, ktora pokryva aspon 10% celkovej plochy. Dake cervene linky, 2 odtiene zelenej takisto na linkach a este dake modre podnadpisy tomu naozaj nepridali...ani ten najmensi naznak grafickeho citenia, skor presny opak
Co sa tyka tych grafickych textovych prvkov, myslim ze je to daky ten trebuchet alebo jemu font podobny, v takychto pripadoch nevidim najmensi dovod preco by tam nemohol ostat obycajny text...ak je to kvoli antialiasingu bolo by vhodne s nim pracovat aspon tak, aby to nebolo rozsypane...ked sa na to pozrem blizsie vidim ze tam lietaju pixle hore dole...niektore pismena vyzeraju tensie a neiktore hrubsie, v skratke...dakujem neprosim
Celkovy layout by som zhodnotil ako standartny, praca s textom bez akehokolvek zaujmu dosiahnut daku tu formu...medzery medzi panelmy su priliz velke a navyse rozdielne, vrchny filter po stranach neukonceny, inputy v nom len tak pohodene aby tam boli, vsetko to plave a nema to formu
Co sa kodu tyka...ta ista uroven ako graficke spracovanie, ubohe...
celkovy dojem: ukazka toho ako sa to nema robit...
nejak tak by som to nedokazal napisat ale moja rec
Uplne na zaciatok by si mal zmenit to "logo"(ktore tak dobre frco okomentoval) najlepsie by asi bolo kebyze je nieco malicko animovane - swf/gif (ale nie zas z toho spravit film). V menu by si mal spravit, ze ked prides myskou na nejaku pnuku, zvirazni sa, aby navstevnik vedel na com je. Pod Najlepsie bodovane festivaly ti napravo z tabulky vytrca ) - zatvorka a ta 1 nalavo sa uplne lepi k outlineu...
A k tym farbam: nemozem si pomoct, ale strasne mi to pripomina "tutorial" knihy Flash MX 2004 Oficialni vyukovy kurz, ktory prave robim... no ved si pozri ako to bude vyzerat http://flash.trainingfromthesource.com/
Catlover napísal:Uplne na zaciatok by si mal zmenit to "logo"(ktore tak dobre frco okomentoval) najlepsie by asi bolo kebyze je nieco malicko animovane - swf/gif (ale nie zas z toho spravit film). V menu by si mal spravit, ze ked prides myskou na nejaku pnuku, zvirazni sa, aby navstevnik vedel na com je. Pod Najlepsie bodovane festivaly ti napravo z tabulky vytrca ) - zatvorka a ta 1 nalavo sa uplne lepi k outlineu...
A k tym farbam: nemozem si pomoct, ale strasne mi to pripomina "tutorial" knihy Flash MX 2004 Oficialni vyukovy kurz, ktory prave robim... no ved si pozri ako to bude vyzerat http://flash.trainingfromthesource.com/
Nymphested napísal:chcelo by to Flash .. to je vecicka dnesnej webovej doby
to mas pravdu, ale nie kazy ma este rychly net aby si mohol dovolit chodit po flash strankach. PHP aj tak nikdy nezanikde. Teda pokial tu bude Ujo Lammer