stiahni si najnovsiu verziu physX a direct X a malo by ti to ist. ja pouzivam ovladace na kartu cca rok stare, lebo mi najviac vyhovuju, tiez mi to hadze cerveny error, ze ovladace su stare, ale len kliknem na OK a normalne idem do hry a hram, vsetko v najvacsom poriadku.666pounder napísal:Ide to už niekomu? Ja som stiahol tu verziu Proper Razor a nejde to.. najprv ma pytalo tie chybajue subory, tak som ich odtialto stiahol, potom to chcelo upgradovat ovladace, tak som upgradeoval, ale nepomohlo to. Stale to chce upgradeovat ovladace.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2010, 22:57)
Popripade, mohol by mi niekto prosim do sukormej spravy hodit linky na tu verziu, ktoru ste spustili?? (rapidshare ak je to mozne) dakujem vopred.
Metro 2033
-
Dědek Kostěj
Expert
Re: Metro 2033
-
666pounder
Novice
- Kontaktovať používateľa:
JJ uz vcera sa mi to tak podarilo spustit. Som nainstaloval zo zlozky install (ktora sa vytvorila po nainstalovani hry) najnovsie psyhX a DirectX a uz to ide 
-
L.A.M.E
Medium Star
heh neviete poradit som sa zasekol myslim ze v kapitole 4 * war pri vlaku... je tu strasne vela vojakov ... a ta bobost co ukazuje smer mi ukazuje len do vlaku kde je slepá ulicka ? zabijem max 4 vojakov potichu a odhalia ma ... neviem jak dalej... presiel to niekto?.... a hlavne ako....
// heh stacilo sa vratit s5 a najst viac nabojov.
// heh stacilo sa vratit s5 a najst viac nabojov.
este nieje cestina samostatna? nieco funkcne..
-
cORP.
Addict
a ti co to uz hrate ,ako vam to ide a na akych zostavach ? mam amd x4 phenom 9550 2.2ghz , 2gb ram ,radeon hd4670 a windows vista bussines , len chcem vediet ci sa mi to oplati zhanat alebo to nebude mat zmysel a pustim to ledva na low ?
moja zostava..
2 jadrovy procak 6000+ (3,11)
2gb ram
ge force 8600 gt s 512 mb
hram..detaily stredne..1024 krat 768 rozlisenie..a inac vsetko mam stiahnute dole..a ide to slusne..malinky trhanie ked je dym..ale nieje problem s tym hrat..len spozorujete to...ale inac vsetko ide plynule..ale ..hra musi byt neuveritelna na max detailoch
2 jadrovy procak 6000+ (3,11)
2gb ram
ge force 8600 gt s 512 mb
hram..detaily stredne..1024 krat 768 rozlisenie..a inac vsetko mam stiahnute dole..a ide to slusne..malinky trhanie ked je dym..ale nieje problem s tym hrat..len spozorujete to...ale inac vsetko ide plynule..ale ..hra musi byt neuveritelna na max detailoch
-
miricleboy
Expert
Jeden z obyvatelov metra cita zaujimavu knihu, ktoru mu pozical hlavny hrdina 
//Obrazky vkladaj do priloh.
//Obrazky vkladaj do priloh.
Hru som stiahol, grafika je fakt perfektna, na very high DX10 je to krasne (chcel by som vidiet DX11
), ale to uz samozrejme na mojej HD4850 nestiha, tak som ubral detaily na medium, aby to bolo hratelne.
Zostava
AMD Athlon II X3 435 2.9 @ 3.5GHz
A-Data EE Vitesta 4GB 800 @ 960MHz
HD4850 deffault
Win 7 Ultimate
Nastavenia v hre
(priloha)
Islo to pekne aj na High s DX10, ale tam som uz registroval mensie FPS.
Dal som to sem pre to, aby ste si vedeli predstavit ake je to narocne
Zostava
AMD Athlon II X3 435 2.9 @ 3.5GHz
A-Data EE Vitesta 4GB 800 @ 960MHz
HD4850 deffault
Win 7 Ultimate
Nastavenia v hre
(priloha)
Islo to pekne aj na High s DX10, ale tam som uz registroval mensie FPS.
Dal som to sem pre to, aby ste si vedeli predstavit ake je to narocne
Hram to na win vista ultimate,32 bit,dx 10-v uplnej plnke a ked pozrem do nastaveni v menu ukazuje mi dx9.Robi to niekomu?
Aha,uz nic vsimol som si ze to robi aj uzivatelovi SAPO.
Aha,uz nic vsimol som si ze to robi aj uzivatelovi SAPO.
Ja si mozem vybrat ci chcem DX10 alebo DX9. Hral som aj na 9 aj na 10. Ale rozdiel som tam nevidel, tak to mam radsej na DX9=viac FPS. 
-
cORP.
Addict
nojo tak to je dobre teda ,cez noc som to stiahol ,teraz sa mi to instaluje ,no musim ist prec ,takze vyskusam az vecer ,inak chcem sa spytat ,mam verziu od skidrow ,mam aplikovat patch od razora ?
No tak ja to hram na plne nastavenia aj DX 11 Win 7 64bit na AMD Phenom X4 955-3,6GHz,4GB RAM DDR 3 1600Mhz, Ati Saphire Randeon 5870 Vapor-x 1GB,LCD Samsung 27 1920 x 1080.Je to bomba odporučam
Urcite si tam dajte crack od razora,ak mate verziu Skidrow,ale verzia Razor ide uplne v pohodicke s pribalenym crackom.
neviete mi pomoct, mam verizu od Skidrow, crack od Razora, a ked spustim hru, ukaze mi ze program prestal pracovat. Vdaka
cafte asi som mantak ale cez razor installer instalujem prvy krat , image je v SID dam to do Deamona zapnem instalater a vyhodimi tabulku kde mam napisat cielovy odkaz : E:\Metro 2033_disk1_0.sid a aj tak mi to nejde a ked to chcem otvorit napise ze je to poskodene alebo ze to nieje kompatibilne s Windowsom
....dik za vseteky rad 
zdravim,mam problem s instalaciou physx,staru verziu som odinstaloval aj som vycistil registre,restartoval pc a pri pokuse nainstalovat novu verziu mi vypise error,dakujem za vsetky rady 
/edit:este dodam mam win7 32bit
/edit:vyriešene

/edit:este dodam mam win7 32bit
/edit:vyriešene
Vyborna hra. Páči sa mi celková atmosféra a prostredie.
stiahol som si to a pyta instalaciu cez steam kde automaticky pyta serial, dalej to nejde, uz sa to tu riesilo no nic sa nedoriesilo, a tahat novu verziu nechcem pokial nebude ina moznost, neviete niekto poradit pls
-
cORP.
Addict
ako je mozne ze mne ide instalacia cez klasicky instaler a nepyta mi ani cdkey ani nic a mam steam original no hru nie ,
inak stiahol som si anglicku verziu ,neda sa nejako vybrat alebo najst na nete cestina s multijazycnej verzie ? dakujem
inak stiahol som si anglicku verziu ,neda sa nejako vybrat alebo najst na nete cestina s multijazycnej verzie ? dakujem
-
Dědek Kostěj
Expert
no tak som dohral, hram ten chapter 2, kde idem s bourbonom v metre, a ked vyklidim ten tabor banditov a sme v tej casti Bridge, tak tam v jednom okamihu povie bourbon nieco v zmysle ze nejaki ludia z Hansy ci co hladaju banditov. no, a vtedy mi hra vyhodi error a vyhodi ma do winu, vzdy tam v tom mieste. ma niekto podobny problem?