ponukam moznost zarobku cca 10-13€ nasledovnym sposobom:
mam na hellshare ucet, na ktorom je nieco medzi 106 a 107 tisic bodov, "exchange rate" je 50KC/1.9€ za 7000 bodov, co cini 750KC/26.6€, resp. 800KC/28.5€ pri 110k bodov (body pribudaju, je tam cca 140GB dat, ktore vsak pred predajom zmazem /nie som ochotny za ziadnych okolnosti predat ucet aj so subormi/)
za tento ucet chcem 15€, pricom vy si mozete dat hned vsetky body vyplatit (alebo vyuzit na download-menej vyhodne), pricom niet ziadnych pochyb o serioznosti hellshare, koniec koncov mozno s nimi ma aj niekto odtial skusenost... na nete najdete vela proofov (napr. czemoney)
staci si zaziadat o vyplatu a poslat im zmluvu (co je aj moj dovod predaja)
[btw, piste mi iba ti, ktori to poznate a viete o co ide... nemam chut niekoho presviedcat ze nemam v umysle ziadnu zaludnost]
D: 10-13€
Re: D: 10-13€
a preco si to nevymenis ty?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tiez by ma zaujimalo, preco si to nedas vyplatit ty, dalej kolko trva vyplatenie od zaziadania o vyplatu a aku zmluvu im treba poslat
hore som pisal, kvoli comu si to nedam vyplatit ja - nechcem posielat zmluvu
platba na SR by mala byt do 5 dni
zmluva v prilohe
viac info + vyplateni ludia tu: http://www.czemoney.com/forum/hellshare ... 34406.html
platba na SR by mala byt do 5 dni
zmluva v prilohe
viac info + vyplateni ludia tu: http://www.czemoney.com/forum/hellshare ... 34406.html
- Prílohy
-
- [HS#ATZ-3spTU-361] vyplatenie kreditov.doc
- (30.5 KiB) 49 stiahnutí
-
PhYs0c
King
dalej su tam poplatky za prevod+danove priznanie+starosti okolo toho+nechapem z akeho dovodu chces vymazat vsetky subory odtial 
pretoze mazem zo vsetkych serverov co som upol, poplatky - dobre , nejake 1-2-3 eura, stale si v pluse 10+€, danove priznanie - to neviem a hadat sa nejdem (nikde som vsak nenasiel ani zmienku o tom), starosti - ake?
-
PhYs0c
King
tak si precitaj zmluvu tam je o tom zmienka, a keby tam ostali tie subory tak by mozno o tom niekto rozmyslal ze mu to bude vynasat dalej ale takto velmi pochybujem, neviem co by sa ti stalo keby to tam nechas, tymto len poskodis kupujucemu nic viac, a mozno este tak sebe pretoze na vsetkych forach budes mat nefunkcne linky 
jednoducho na tom trvam, napisal som to dost jasne... ked to niekoho odradilo tak prosim, ja nikoho nenutim... stale ten clovek moze byt v pluse 12-15 eur (onedlho je tam 112k kreditov, momentalne 107500, co bude cinit 30€) bez co i len mensej namahy
// PREDANE
// PREDANE