Aryan Angel napísal:Mozno tym oznacenim media len pomenovavaju modny styl danej skupiny
V tom pripade by sa to dalo akceptovat. Myslienkove postupy zbytku obyvatelstva tazko zmenit, prvy je vacsinou vzdy vizualny dojem.
Ale som rad ze aspon nie si medzi tymi co tvrdia "ze skinhead nemoze byt rasista" a podobne bullshity..
No to fakt len možno.
Inak sa mi nezdá, že by nastal nejaký zlomový moment potom, čo JOJka odvysielala povestnú reportáž o tom, ako praví skinheadi nie sú rasisti.
So slovkom skinhead sa stále oháňa na všetky strany aj keď už možno vidieť pokrok v označení pravicoví extrémisti...hehe..
Pôvodné hnutie Skinheads zaniklo snáď pred 20 rokmi keď sa rozdelilo na X-ďalších smerov, naším médiám je to jedno a platí: vlastenec=nacionalista=nacista=fašista=neonacista=skinhead, pritom neviem o tom že by u nás fungovalo až na pár jedincov nejaké ucelené neonacistické hnutie/spolok (ak áno zaujímalo by ma kde a či vyvíjali aj nejaké aktivity) ...
Skinheads je siroky pojem a neda sa charakterizovat jednym slovom.Delia sa na tri skupiny rasisticku, nerasisticku a antirasisticku.Do rasistickej skupiny spadaju neonacisti, cize "nastupci Hitlera", neofasisti, cize navazuju na fasistickych vodcov a rozne nacionalisticke spolky.Nerasisticku cast tvoria tradicny Skinheads pre ktory je dolezita hudba a zabava.Antirasisti su tvoreny skupinami SHARP a RASH. Je pekne sa o nich ucit...
Moj nazor na Skinheads je neutralny.
Ako to poviem, kazdy ma pravo byt v akej len chce skupine, dokym nezacnu presadzovat neonacisticke sracky Skinheads mi nevadia, dokonca ich berem viac pozitivne ako neutralne //pocuval som Orlik neni to vela ale clovek sa zamysli na aj textom aj na ludmi co robia taku hudbu// proste ide o to ze dokym nerobia nic protizakonne je len a len na nich co robia a nikto nema pravo im do toho kecat
spirki napísal:Pôvodné hnutie Skinheads zaniklo snáď pred 20 rokmi keď sa rozdelilo na X-ďalších smerov, naším médiám je to jedno a platí: vlastenec=nacionalista=nacista=fašista=neonacista=skinhead, pritom neviem o tom že by u nás fungovalo až na pár jedincov nejaké ucelené neonacistické hnutie/spolok (ak áno zaujímalo by ma kde a či vyvíjali aj nejaké aktivity) ...
Ucelené hnutie či spolok u nás určite nikdy neexistovalo aj keď poriadne neviem, čo si pod tým poriadne predstavuješ.
Nechapem jak nekdo moze odsudzovat nekoho len za to v co veri .. teraz si zoberte ze by nebolo napriklad Hitlera...dobre bol sice aj proti nam ale bez neho by sme bud boli s madarmi alebo poliakmi ...to by sa vam lubilo ??? .. alebo idete odsudzovat skina za to ze chrani svoju vlast ?? sak to je ta pointa ze vlast je nasa a ze si ju nedame ... to je pointa seckeho ... ze nechceme v nasej rodnej zemi ziadne opice (negrov) a ani ziadnych rakosnikov ... a ani ziadnych zmiesancov .. kdo uz toto nepochopi tak wazne newiem .. taktiez sa nepridavam k nazoru skinhead nieje rasista ci jak to je.. je to totalna kravina .. nepochopim jak nekdo moze ratat SHARPERSKE hovna za skinheadov... proste powim to asi takto .. skinhedi (nackovia) BOLI ...SU ...AJ BUDU... a ostatny si mozete premna zamna aj nasrat do huby ked sa vam nelubi ze nekdo ochranuje svoju rasu svoj narod a svoju krv .. ..HEIL
Tu neni o com...mas IQ na bode mrazu, rozpisovat sa nebudem, lebo i tak nemas sancu nasledne spracovat tolko informacii, ale prajem ti vela stastia v zivote...a dufam, ze na 15ste narodeniny dostanes psika.
Ja by som to dal to vtipov, síce aj keď, chalanisko aspoň napísal na rovinu to, čo si tu na fóre myslí viac ľudí.
Ale zaslúžil by si aj k+ za úprimnosť.
Chem len povedať že ja som skinhead (nie až tak extra ale mám ten štýl rád - vyholená palica, bomber)
a je veľmi smutné že žijeme v takej obmedzenej spoločnosti že keď ma niekto len vyhodenú hlavu, trochu drsnejší štýl hneď ho 90% obmedzencov považuje za naciho..ach bože