VW Golf VI vs. Honda Civic?
Re: VW Golf VI vs. Honda Civic?
ked uz tak velmi chces golfa radcej 5kovy R32
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
trussardi: a to uz preco? a fakt ma zaujima, co mi na to odpovies...
RATZI... ja tieto auta nemusim ale viac sa mi paci R32 5kovy ako klasicky 6kovy
a nad sciroccom si nepremyslal.. ten uz mozem aj ja
a nad sciroccom si nepremyslal.. ten uz mozem aj ja
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
lebo preto .. a vobec
...
trussardi, keby si bol cez toto fundovany, tak vies ze ked uz rozmyslat nad R32, tak radsej GTI, pretoze prave v V. gen gticko "doští omoc dalej", ako R32
trussardi, keby si bol cez toto fundovany, tak vies ze ked uz rozmyslat nad R32, tak radsej GTI, pretoze prave v V. gen gticko "doští omoc dalej", ako R32
-
RATZINGER666
Darca
to, ze sa ti paci, je sice uzasne a super, neviem vsak, preco neberies do uvahy zameranie tychto aut... su to premotorizovane rebrinaky, s ktorymi si mozes na nasich cestach akurat tak vybit zuby... odporucas mu G5 len na zaklade toho, ze sa ti paci? super, dufajme, ze ta neposluchol, inak si bude peknw dlho trieskat hlavu o stenu... okrem toho vychadzajuc vseobecne z tvojich prispevkov na tomto fore mi prides ako bezny 18-rocny pseudozavodnik s vodicakom cerstvejsim ako rozky miestnej pekarne... uvedom si, ze niektori ludia potrebuju bezne auta so standardnym motorom, podvozkom a karoseriou, nie polozavodny stroj so skrupinami, 19palcovymi chromami a tlmicmi konzistenciou pripominajucimi moju pecen...
myslim, ze autor sa k vyberu vyjadril dost jasne a tym padom mi pride absolutne irelevantne sa tu bavit o inych modeloch... v danej triede mam takisto inych favoritov, ale drzme sa teda vyberu autora, on sam vie, co sa mu paci...
myslim, ze autor sa k vyberu vyjadril dost jasne a tym padom mi pride absolutne irelevantne sa tu bavit o inych modeloch... v danej triede mam takisto inych favoritov, ale drzme sa teda vyberu autora, on sam vie, co sa mu paci...
RATZI ved ok to je moj nazor. a mam 24 je to kazdeho vec..
ja si platim hlavne za vzhlad auta hlavne nech je nove a dobre vyzera ostatne ma netrapi
ja si platim hlavne za vzhlad auta hlavne nech je nove a dobre vyzera ostatne ma netrapi
-
RATZINGER666
Darca
nechcel som tym prispevkom hadat, kolko mas rokov, chcel som nim len naznacit skutocnost, ze tvoje zmyslanie je skor hodne cloveka, ktoreho mentalitu vyssie opisujem... okrem toho, ak sa rozhodujes na zaklade vzhladu, nemas v tejto teme co robit, kedze autor chcel poradit vecne a nie polemizovat tu nad tym, ktore auto ma krajsie svetla... a nad tym tvojim uz spomentym zmyslanim radsej dalej uvazovat nejdem...
no aby som to uzavrel, v hodne spravili perfektnu cenu na predvadzaci voz tak nieje co riesit, do konca mesiaca je v garazi novy civic, vdaka za rady 
tak to je fajn ja som tiez kupoval predvedzaci voz ale z peugeotuKlemen napísal:v hodne spravili perfektnu cenu na predvadzaci voz tak nieje co riesit, do konca mesiaca je v garazi novy civic, vdaka za rady
-
RATZINGER666
Darca
fuha, predvadzacka? kolko ma nalietane??
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm predvadzacka to je strasna loteria ... tie auta trebars nejazdia moc casto so zahriatym motorom a kazdy chce vyskusat co daju, kazdy si opaci handling a tlmenie nerovnosti, 400x stlacenie kazdeho tlacitka a otvorenie kazdej priehradky je tiez samozrejmostou
... no ale co ostava ? snad budes s tym spatnym ufonom spokojny .. to je hlavne

to by som sa bal mozno pri predvadzacke Fabie alebo inych podobnych nepodarkov. Hondy sa az tak nepredavaju, tak predpokladam, ze ani na testovacky nechodi vela ludi....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zas testovacich fabii maju na autosalonoch viac, kedze sa ich viac predava ... hondu maju jednu a vsetci zaujemcovia o civic sa odvezu v nej
...
no zaruka stale plati tak dufam, ze pripadne chyby spojene s pouzivanim ako predvadzacky by sa prejavili pocas nej 
ja som kupoval predvadzacie s 19 000 km , zaruka + servis samozrejmost!