Letne festivaly 2010
Letne festivaly 2010
Zdravicko,
opat sa nam pomaly zacinaju naplnat setlisty nasich festivalov a zisiel by sa taky celkovy prehlad o tom co a kedy sa chysta. Rad by som v tejto teme teda urobil ultimatny zoznam sk. festov za toto leto + miesto, datum a webstranku. Rad by som bol keby ste mi poslali vsetky festy, na ktore som zabudol.
Takisto by som rad pocul, na ktore festy sa chystate a preco.
Zoradene podla datumu konania:
Topfest - 2-3.7. - Nove Mesto nad Vahom - 33€, VIP 65€ - stranka festivalu
Pohoda - 8-10.7. - letisko Trencin - permanentky 59€, na mieste 69€ - stranka festivalu
Orange Summer Music Domaša - 9-10.7. - Domaša - 15,90-19,90€ - stranka festivalu
Ekofest - 16.7. - Trnava - 9-10€ - stranka festivalu
Zakovic Open - 23-24.7. - Trencianske Bohuslavice - 16-18€ - stranka festivalu
Orange Summer Music Ružiná - 23-24.7. - Ružiná (obec Divín) - 15,90-19,90€ - stranka festivalu
Summerbeach Rudava - 23-25.7. - Rudava (okres Malacky) - 12-17€ - stranka festivalu
Punkáči deťom - 23-25.7. - Piešťany - permanentka 18-20€ - stranka festivalu
Beefree - 30.7. - 1.8. - Horna Streda - zadarmo - stranka festivalu
Orange Summer Music Duchonka - 6-7.8. - Duchonka (okres Topoľčany) - 15,90-19,90€ - stranka festivalu
Terchovsky budzogan - 13-14.8. - Terchova - 17€ a cena sa zvysuje - stranka festivalu
GrapeFestival - 13-14.8. - Piešťany - permanentky 26-30€ - stranka festivalu
Minikvas - zrušený
Orange Summer Music Orava - 20-21.8. - Orava - 15,90-19,90€ - stranka festivalu
Lodenica - 26-28.8 - Piestany - 15€ (cena sa bude zvysovat) - stranka festivalu
Uprising Reggae Festival - 27-28.8. - Zlate Piesky (BA) - 18-25€ - stranka festivalu
opat sa nam pomaly zacinaju naplnat setlisty nasich festivalov a zisiel by sa taky celkovy prehlad o tom co a kedy sa chysta. Rad by som v tejto teme teda urobil ultimatny zoznam sk. festov za toto leto + miesto, datum a webstranku. Rad by som bol keby ste mi poslali vsetky festy, na ktore som zabudol.
Takisto by som rad pocul, na ktore festy sa chystate a preco.
Zoradene podla datumu konania:
Topfest - 2-3.7. - Nove Mesto nad Vahom - 33€, VIP 65€ - stranka festivalu
Pohoda - 8-10.7. - letisko Trencin - permanentky 59€, na mieste 69€ - stranka festivalu
Orange Summer Music Domaša - 9-10.7. - Domaša - 15,90-19,90€ - stranka festivalu
Ekofest - 16.7. - Trnava - 9-10€ - stranka festivalu
Zakovic Open - 23-24.7. - Trencianske Bohuslavice - 16-18€ - stranka festivalu
Orange Summer Music Ružiná - 23-24.7. - Ružiná (obec Divín) - 15,90-19,90€ - stranka festivalu
Summerbeach Rudava - 23-25.7. - Rudava (okres Malacky) - 12-17€ - stranka festivalu
Punkáči deťom - 23-25.7. - Piešťany - permanentka 18-20€ - stranka festivalu
Beefree - 30.7. - 1.8. - Horna Streda - zadarmo - stranka festivalu
Orange Summer Music Duchonka - 6-7.8. - Duchonka (okres Topoľčany) - 15,90-19,90€ - stranka festivalu
Terchovsky budzogan - 13-14.8. - Terchova - 17€ a cena sa zvysuje - stranka festivalu
GrapeFestival - 13-14.8. - Piešťany - permanentky 26-30€ - stranka festivalu
Minikvas - zrušený
Orange Summer Music Orava - 20-21.8. - Orava - 15,90-19,90€ - stranka festivalu
Lodenica - 26-28.8 - Piestany - 15€ (cena sa bude zvysovat) - stranka festivalu
Uprising Reggae Festival - 27-28.8. - Zlate Piesky (BA) - 18-25€ - stranka festivalu
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Letne festivaly 2010
ja idem na topfest. Line-up sa mi zda teda o dost slabsi ako minuly rok, apson subjektivne.. idem tam prakticky len kvoli ine kafe a tej atmosfere.. Potom este asi urcite pojdem na Duchonku a mozno ak sa podari aj na Ruzinu.. Tam je to kazdy rok to iste, paci sa mi vodna nadrz v blizkosti, nic nie je lepsie ako pit ten zohriaty teply chlast v studenej vode 
-
mr_margera
Medium Professional
Ja chodím každoročne iba na žákovic open, už asi 7 rokov... Chodil som ešte na hodokvas, bohužial, dochodil som v 2008..
Pohoda pre mňa absolútne neoslovujúca.
Na festy chodím do zahraničia. Každoročne si vyberiem nejaký a idem pozrieť. Mám rád festy v ČR.
Na festy chodím do zahraničia. Každoročne si vyberiem nejaký a idem pozrieť. Mám rád festy v ČR.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Ja teda neviem , mne sa tieto festivaly nepáčia ... skôr ako hudobné mi to pripadá ako pivné festivaly všade čúrajú grcajú a pod. Aj keď chápem pohodička + dobrá hudba + pivko idú k sebe ale s mierou a nie, že za jeden koncert mi drbne niekoľko pohárov s pivom ... 
to je všade, kto ti káže na nich kukať? 
mozno topfest koli inekafe, inak asi nic.. mozno rudava, ale iba bez prespatia, je to tam des 
Cutestyle: delas si kozy ! ked som chodil na klikkfest, za koncert Desmodu padla flaska rumu
/na hlavu. Vystupovali niekedy o 17tej no pametam si este posledneho ucinkujuceho. Mezzoforte
boli fakt super
pridavky pridavali vyse hodiny
Festival si vzdy uzijem az druhy den... xixi... chod pokial sa da, ak ti bude klopat na dvere tridsiatka, sa ti ani chciet nebude, stan vymenis za hotel, a spat pojdes o 02:00 namiesto 07:00
Cutestyle: delas si kozy ! ked som chodil na klikkfest, za koncert Desmodu padla flaska rumu
U mna to zatial vyzera na Zakovic a Minikvas mozno. Celkom som sklamany z topfestu, ktory som minuly rok nemal moznost stihnut, ale tento rok ma s vynimkou Inekafe nijako neoslovil.
!!Do zoznamu pridany beefree fest!!
!!Do zoznamu pridany beefree fest!!
Ja osobne som festivalovy clovek, chodievam na vsetky ktore stihnem s dobrou partiou...
okrem headlinerov tam chodivam aj na nezname skupiny ktore su uplne dole napisane a nemavam ich moznost vidiet nikde inde, vela krat prekvapili a prijemne potesili
empiko - beefree je vstup zdarma aspon co si ja kazdorocne pamatam, kedze som z piestan mam to na hornu stredu asi 5 KM a tuto hudbu mozem velmi
Je to skor stretnutie DJov ale pre milovnikov tanecnej hudby odporucam
hodokvas ma sklamal ked v 2008 takpovediac skoncil a presidlil sa z pn prec a zmenil formu ale ked vide cas urcite pojdem...
uvidime ako to stihnem tento rok...
este doplnim
- Uprissing Reggae Festival 2010 27-28 august na zlatych pieskoch
- Lodenica Piestany - country festival 26-28 august
- truck country - letisko Piestany 18-20 juna
- Orava rock fest 24. april 2010
okrem headlinerov tam chodivam aj na nezname skupiny ktore su uplne dole napisane a nemavam ich moznost vidiet nikde inde, vela krat prekvapili a prijemne potesili
empiko - beefree je vstup zdarma aspon co si ja kazdorocne pamatam, kedze som z piestan mam to na hornu stredu asi 5 KM a tuto hudbu mozem velmi
hodokvas ma sklamal ked v 2008 takpovediac skoncil a presidlil sa z pn prec a zmenil formu ale ked vide cas urcite pojdem...
uvidime ako to stihnem tento rok...
este doplnim
- Uprissing Reggae Festival 2010 27-28 august na zlatych pieskoch
- Lodenica Piestany - country festival 26-28 august
- truck country - letisko Piestany 18-20 juna
- Orava rock fest 24. april 2010
Polo-X: asi ta musim sklamat, ale mam tusenie ze beefree tento rok organizuje nejaky novy organizator a bude to spoplatnene. Aj ked este nic nie je oficialne. Vdaka za tie festy, hned ich doplnim (hanbim sa ze som na Uprising zabudol). Truck Country vynecham, kedze je to primarne zamerane na trucky a nie je to celkom hudobny festival v pravom slova zmysle.
UPRISING Reggae Festival: predpredaj: 18€-21€
Na mieste (2dni): 25€............(1den): 15€
Na mieste (2dni): 25€............(1den): 15€
-
seth82
Darca
Ja som plánoval ísť na Pohodu, keďže budem pravdepodobne aj tak doma, ale po tom, čo som sa pozrel na priebežný lineup, tak tam na 99 percent nepôjdem. Hádam sa mi ešte nestalo, aby ma pri pohľade na zoznam účinkujúcich neupútal ani jeden interpret, ale Pohode sa to tentokrát podarilo. Také isté sklamanie ma postretlo aj v prípade Global Gatheringu tu v UK, kde ako hlavných headlinerov vyhlásili Faithless (nie žeby sa mi nepáčili, ale tých tu má každý možnosť vidieť fakt pravidelne v poslednom čase, boli aj u nás v Leeds pred mesiacom) a nejakého rapotáka Dizzee Rascal - na festivale TANEČNEJ hudby ma toto doslova dožralo. Už len čakám, kedy sa na koncerte Berlínskej filharmónie objaví nejaký tĺk ovešaný lancuchmi...Takže zostáva mi čakať na Creamfields a možno na lineup na slovenský Befree, či už bude spoplatnený, alebo nie.
siravafest, sninafest (rock pod kamenom), domasafest... ak uz boli spomenute, tak sorry
planoval som ist na pohodu, mam aj listok, ale plany sa pozmenili a financne mi to akosi nevychadza, takze to najpravdepodobnejsie zrusim... inak, keby mal niekto zaujem, tak predam svoj listok (cca 54€)
planoval som ist na pohodu, mam aj listok, ale plany sa pozmenili a financne mi to akosi nevychadza, takze to najpravdepodobnejsie zrusim... inak, keby mal niekto zaujem, tak predam svoj listok (cca 54€)
-
profik
Light Professional
Aj ja planujem ist na Sninafest/Rock pod Kamenom. Aj tohto roku bude Kabat, takze je sa naco tesit.
kde si to nasiel, ze bude aj kabat? pokial je to pravda, tak mi to prekazi len fakt vazna vec 
-
profik
Light Professional
http://www.kabati.cz/koncerty Aj mne. Pred dvoma rokmi boli skvely. Minuleho roku to organizatori podla mna pokazili tymi kapelami a preto som ani nebol, dal som prednost inym zalezitostiam, ale teraz napadobne si to nenecham ujst
.
-
mikkimikki
Medium Professional
ja idem na novarock do rakuska ak si to nerozmyslim lebo oproti minulemu roku sa mi aj toto zda byt dost pobiedne . . . ale tak ratam ze este nejakych headlinerov doplnia
Novarock 2010 - 11.-13.6.2010 - Nickelsdorf (37 KM od Bratislavy) - cca. 130 EUR
(zatial line up: 36 CRAZYFISTS, A DAY TO REMEMBER, AIRBOURNE, ALICE IN CHAINS, AMON AMARTH,
AS I LAY DYING, BEATSTEAKS, BELA B, BLEEDING THROUGH, BULLET FOR MY VALENTINE, CYNIC, DANKO JONES,
DEFTONES, DEICHKIND, DEVILDRIVER, DILLINGER ESCAPE PLAN, FLYLEAF, GREEN DAY, HATEBREED, HEAVEN & HELL,
HEAVEN SHALL BURN, HELLYEAH, HOT WATER MUSIC, JOB FOR A COWBOY, NEGATIVE, OCEANSIZE, RAMMSTEIN,
RED LIGHTS FLASH, RUSSKAJA, SKA P, SLAYER, SPORTFREUNDE STILLER unplugged, STONE SOUR, STONE TEMPLE PILOTS,
SUBWAY TO SALLY, THE GET UP KIDS, THE HIVES, THE PRODIGY, THE SORROW, THE USED, UNEARTH, WOLFMOTHER )
www.novarock.at
Novarock 2010 - 11.-13.6.2010 - Nickelsdorf (37 KM od Bratislavy) - cca. 130 EUR
(zatial line up: 36 CRAZYFISTS, A DAY TO REMEMBER, AIRBOURNE, ALICE IN CHAINS, AMON AMARTH,
AS I LAY DYING, BEATSTEAKS, BELA B, BLEEDING THROUGH, BULLET FOR MY VALENTINE, CYNIC, DANKO JONES,
DEFTONES, DEICHKIND, DEVILDRIVER, DILLINGER ESCAPE PLAN, FLYLEAF, GREEN DAY, HATEBREED, HEAVEN & HELL,
HEAVEN SHALL BURN, HELLYEAH, HOT WATER MUSIC, JOB FOR A COWBOY, NEGATIVE, OCEANSIZE, RAMMSTEIN,
RED LIGHTS FLASH, RUSSKAJA, SKA P, SLAYER, SPORTFREUNDE STILLER unplugged, STONE SOUR, STONE TEMPLE PILOTS,
SUBWAY TO SALLY, THE GET UP KIDS, THE HIVES, THE PRODIGY, THE SORROW, THE USED, UNEARTH, WOLFMOTHER )
www.novarock.at
Ja tento rok určite na topfest - hlavne pre IK a Status Quo a okrem toho uvidím, či sa ešte niečo dobré nenaskytne. 
-
spojka13
Darca
spominane SninaFest/Rock pod kameňom, Domašafest, FajnyFest/kolonica, a možno ked vyjde tak aj Širava
tak ja 100% orangefest na ruzinej....minule bolo super dufam ze aj teraz to vyjde 
-
den333
Professional
Ja sa tento rok chystam na Balaton Sound
hviezdy ako Jamiroquai, the Chemical Brothers, David Guetta, Sven Vath, Paul van Dyk, 2Many Djs ma velmi rychlo presvedcili
)