Ako to spraviť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
CiCiaCik
Novice
Novice

Ako to spraviť?

Príspevok od používateľa CiCiaCik »

Ahojte, mám dievča, rok aj 2 mesiace. Veľmi som ju ľúbil.. ale teraz proste nastal skrat pred mesiacom.. samé hádky atď. a vo mne to začalo vyhasínať. Sme od seba 70 KM a spolu sme len cez víkendy. Minulý víkend som jej to chcel povedať .. chcem jej to povedať do očí... že ju proste už neľúbim tak ako kedysi :( je mi to strašne ľúto pretože ju mám rád.. ale keď má prísť ten onen moment proste STOP, nedokážem to povedať... :( ona si myslí že ju strašne ľúbim.. ale pre mňa to je len trápenie :( .. pomôžte mi... pred polrokom sme sa rozišli pretože si našla údajne iného.. po mesiaci sme sa dali zas dokopy.. odvtedy to všetko klapalo až do konca februára kedy to začalo.. urážky si nehajte pre seba.. ja fakt nemôžem za to že ju už nemilujem :cry:
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako to spraviť?

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Mas dve moznosti - bud budes dalej pokracovat v takomto vztahu a nechas si to pre seba alebo nazbieras odvahu a povies jej to. Aj ona budem konieckoncov rada, ze si jej to povedal lebo nema zmysel drzat takyto vztah na silu. Osobne by som sa snazil uvedomit ci ju skutocne nemilujem alebo ci to nieje sposobene len tymy opakovanymi hadkami. A keby som si bol isty povedal by som jej to lebo tym, ze jej to nepovies ju klames znova a znova.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

no ked uz to je viac menej len jednostranne tak to je zlee no. ale skus este chvilocku pockat ci sa to nezlepsi ak nie asi budes musiet nazbierat sili a povedat jej to. urcite zaboli ..ale aspon sa nebude trapit ..
CiCiaCik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa CiCiaCik »

už sa stalo :( ... je to hrozné.. ale odľahlo mi.. naštastie to dievča vzalo v dobrom... uff.. ale ... ale aj mne je trošku smutno... dúfam že som urobil dobre... premýšlal som celý mesiac..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Za chvíľu príde možno chvíľa keď to budeš chcieť vrátiť... V tej chvíli si spomeň na to, prečo si jej dal kopačky a nezačni to ľutovať, lebo sám seba budeš považovať za idiota, keď niečo zničíš a následne to budeš chcieť opravovať...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Držím palce, dúfam, že to bolo správne rozhodnutie, lebo ak nie, lutoval by si to asi dlho :( Ale každopádne, keď už si tam necítil tú lásku, tak to zmysel asi nemalo :nono:
Napísať odpoveď