problem s Windows
problem s Windows
co mi poradite na toto...vid priloha...nejde mi spustit pc...vyhodi mi toto...dik
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s Windows
Skus pri bootovani stlacat F8 a pri menu vyber posledne zname nastavenia.
nepomohlo...IceHammer napísal:Skus pri bootovani stlacat F8 a pri menu vyber posledne zname nastavenia.
-
Jancuk
Professional
Daj do mechaniky CD s ktorím si inštaloval WIN a nechaj ho nabootovať a daj opraviť win cez neho . teoreticky by ti malo dohrať tie súbory čo chybajukire55 napísal:
nepomohlo...
-
hojko
Site Admin
Poskodene registre Windowsu. Potrebujes cez bootovacie CDcko Windowsu pustit konzolu pre obnovenie a tam to spravit.
Tu najdes postup, sleduj hlavne cast Oprava pomocí Konzole pro zotavení: Oprava registru ve Windows XP
Tu najdes postup, sleduj hlavne cast Oprava pomocí Konzole pro zotavení: Oprava registru ve Windows XP
a cim sa mohli poskodit..lebo z nicoho nic sa mi to stalo...uz som reinstal win...snad to pojdehojko napísal:Poskodene registre Windowsu. Potrebujes cez bootovacie CDcko Windowsu pustit konzolu pre obnovenie a tam to spravit.
-
Sphinx
Addict
virus,zmazal si nieco omylom,poskodilo sa to ked sa zapisovalo na HDD.. tych pricin je dost