Prison Break:The Conspiracy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Prison Break:The Conspiracy...

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

Tak čo vravíte na tuto hru? :)
lekoklatik
VIP
VIP

Re: Prison Break:The Conspiracy...

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ktorá verzia je funkčná? Niekde píšu že jasné jasné nie je treba crack 100% odskúšané a inde zas že stiahnite si ale čakajte na crack.
Ale inak od toho nečakám nič. Viac si myslím že to bude bullshit ako niečo dobré...
Graficky je to veľmi pozadu, príbehovo to sleduje z očí vymysleného "hrdinu" a čo je to vlastne za štýl?

Snáď to nebude "Transformers 1" /hra/
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

lekoklatik napísal:Ktorá verzia je funkčná? Niekde píšu že jasné jasné nie je treba crack 100% odskúšané a inde zas že stiahnite si ale čakajte na crack.
Ale inak od toho nečakám nič. Viac si myslím že to bude bullshit ako niečo dobré...
Graficky je to veľmi pozadu, príbehovo to sleduje z očí vymysleného "hrdinu" a čo je to vlastne za štýl?

Snáď to nebude "Transformers 1" /hra/
verzia od avenged je plne funkcna...ziadny crack netreba...co sa hry tyka..hmmm...dost mi to pripominalo splinter cell double agent......graficky je to dost zastarale......ale za vyskusanie to rozhodne stoji.....mne sa to ako fanusikovi prison breaku celkom pacilo....tak 7 z 10 by som dal :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

goldenshit už si to prešiel?
Mám teda verziu avenged a skutočne funguje s imagom v DTools.
Hral som to skutočne len krátko /skôr som pozeral filmy kým som sa dostal k samotnej hre/ a veľmi som sa zatiaľ smial na tom že hlavný hrdina si v pohode prešiel do cely s diktafónom :lol:
Ako už bolo spomínané grafika je skutočne veľmi divná. Na grafike mi nejak extra nezáleží ale tu mi príde až nechutná. Všetko je brutálne obrovské bez nejakých detailov... Darmo. X-men a Batman sú jednoznačné hry podľa filmovej prelohy : )
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Celkom fajn hra skoda, ze nemozem hrat za Scofielda, ale tak je to celkom dobra hra, ale mam problemy so save-my ked som niekde postupil napise mi ze Saving, ok, dam Esc vyhodi mi menu, tam save nikde nemam tak dam do menu, hladam v optionse nikde save nieje, ale ked pridem do hl. menu, mam tam otvorene Continue aj Chapters, poviem si juchu, super, vypnem PB za daake 3-4 hod. zapnem znova a mam tam iba NEw Game a na Chapters sa mi neda kliknut, nvte co s tym ?
Verzia Avenged spustana cez DT
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Som v druhej kapitole v budove a mam ist na osetrovnu. Ale neviem sa tam nijako dostat, kedze vedie tam len jedna chodba a su tam dvaja strazcovia presne otoceni ku vchodu. Diky za rady.

NA tuto hru som sa velmi tesil, kedze som velky fanusik PB, ale neocakaval som vela a dobre som urobil, lebo nepaci sa mi velmi ta hra. Stale sa skryvat... Viem je to podstata PB, ale mohli tomu dat trochu vacsiu volnost. Mozno hru odsudzuje predcasne, ale to je zatial moj nazor. Postupom casu sa hra bude dufam zlepsovat.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Pockat ale kde vlastne si ktoru misiu robis?
Mas sledovat Scofielda, alebo mas uz krutit tym ventilom ?
btw. funguju ty savy mne ani za toho....
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hovorim som v druhej kapitole. Mal som nasledovat doktorov(brali Scofilda). Liezol som po vonkajsej stene budovy a potom som skocil do okna. Hru mi uklada po prejdeni kapitoly. Idu mi, aspon zatial.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vsak, ked si v tej chodbe, musis zajst do takych vacsich dveri hned oproti, nvm ako by som ti to vysvetlil, skus hodit screen :?
Viem co myslis ale nie je to nic tazke, viem ze mas ist potom do takej malej kabinky a zobrat Scofieldove vysledky, uz si to skusal aj po vypnuti a zapnuty ci ti idu savy?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Hej viem ktore myslis. Tak za hodku dam vediet ci som si stym dal rady. Popripade hodim screen. Hru som mal zatial vypnutut len asi 2krat. A ked som dal continue tak som isiel od zaciatku kapitoly. Ked vypnes hru v polovici kapitoly, takt i to nikde neulozi, az po prejdeni celej.

//No tak uz som to presiel. Diky. A teraz k tym save-om. Ak myslis, ze sa ti neuklada tak ako pocas hry, ze ked dosiahnes novy kontrolny bod a vypnes hru a potom zapnes a nemas to ulozene. Tak to robi aj mne tak, lebo to je robene tak, ze az po prejdeni celej kapitoly sa ti hra ulozi.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

aha vdaka ty, za vysvetlenie, ja som napr. teraz v 2 kapitole, a mam Abruzzimu zohnat noz s kuchyni, je tam asi 5 kucharov v jednejmiestnosti a jeden mi stale blokuje vychod...
Sakra uz som to hral asi 40x a nie a nie prejst....
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja akurat zacinam 3. Uz si zobral ten noz? ked ano tak chod len podla mapy, mas tam X. Musis vyjst inymi dverami ako si vosiel do kuchyne. A ak tam niekto tam chvilku pockaj, urcite odide.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Mna slak trafi, Hned ako som presiel do Chapter 3, si pisal ze ked prejdes kapitolu tak to ma ulozit hned ako som presiel Chapter 2 tak som pockal kym docita a PB som vypol tak najprv esc potom som dal ze Exit to main menu, a super Continue a Chapter boli otvorene, vypol som ho , a asi o 30 min. som zacal hrat znovu a mam tam zase iba New Game :(
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak to potom neviem. Mne to ide tak ako som pisal. Dohram chapter, vypnem a dam continue a ide.
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

chcel by som sa spýtat....Prečo mi ide hra zrýchlene? mám všetko na Full High a ide strašne rychlo ta hra...a zas taku mašinu nemam aby išli hry rychlejšie než maju...čo s tým?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

profik napísal:Tak to potom neviem. Mne to ide tak ako som pisal. Dohram chapter, vypnem a dam continue a ide.
Takto dohras chapter, vypnes Prison Break cely, potom zase PB zapnes das Continue a fahci ?

Jeff : To robilo aj mne ked som nemal grafiku riadne ponastavovanu, ja som mal na zaciatku nastavene rozlisenie 800x600, ked som preladil o dva vyssie samozrejme pytalo restartnut PC a grafika bola ppci + uz to tak rychlo neslo :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Presne tak. Pockam kym mi nacita dalsi chapter a vypnem hru=>"exit to main menu" a po zapnuti, ked dam continue pokracujem v novej kapitole.

// Tak presiel som 4. chapter a bola to zatial najlepsia cast hry.
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

ešte jedna otazočka...čo mam spravit v prvej kapitole ked som domlátil toho blbca a potom na mna vytiahne šrobovák a mám stláčat E...stlačam to E ako o život a aj tak ma zabije...
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Niesom si isty, ale zda sa mi, ze v tomot pripade treba to E drzat. Vyskusaj, neskor budes mat ovela zlozitejsie stlacanie.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jeff to E musis stlacat, asi 10 sekund potom stlacit medzernik aby si sa uhol, potom stlacat prave na mysis aby si ho podkopol a potom uz len lavym dorazit, ja to nechapem, tie savy mi aj tak nejdu, odohram kapitolu zacne nacitavat donacitava ju hned nacitava dalsiu po nacitani idem exit to main menu dam Quit neskor zapnem a ako vzdy tam mam New Game to je uz sila
Napísať odpoveď