Aliens vs Predator
Re: Aliens vs Predator
no ja mam vistu 32 bitovu....
ja mám XP. zmenil som DirectX 11 za 9ku, ale robí mi to stále. a všimol som si, že to robí aj iným ľuďom
Mne ide hra bez problemov, neda niekto multiplayer?
no a nikto nevie kde je problem ? 
Mozno v tom, ze ju nemas kupenu?
Dávid mal som ten istý problém, až na to, že mne to vypisovalo na W7 64bit.
Nahodil som si znovu crack od Razora, a už fo letí v pohode. Keby ti to nešlo skús zmeniť kompatibilitu.
Ešte musím dodať, že toto je asi jediné AVP čo ma baví, beží mi to v pohode na 2048x1536, všetko na maxime, 16xAA, DX11, FPS sa kolíše okolo 50, hra je fakt výborná, dej dokonale spracovaný a hrateľnosť tiež na dobrej úrovni. Odporúčam no
Nahodil som si znovu crack od Razora, a už fo letí v pohode. Keby ti to nešlo skús zmeniť kompatibilitu.
Ešte musím dodať, že toto je asi jediné AVP čo ma baví, beží mi to v pohode na 2048x1536, všetko na maxime, 16xAA, DX11, FPS sa kolíše okolo 50, hra je fakt výborná, dej dokonale spracovaný a hrateľnosť tiež na dobrej úrovni. Odporúčam no
už som skúsil približne 4rôzne cracky od Razor-a, ale vôbec sa mi nedajú ukladať savy. má niekto podobný problém?
Aliens vs Predator_Razor1911_Proper_Crack OnlySnajper2 napísal:už som skúsil približne 4rôzne cracky od Razor-a, ale vôbec sa mi nedajú ukladať savy. má niekto podobný problém?
Proper Notes
~~~~~~~~~~~~
With Reloaded version savegames ain't working, as soon you leave the game
and start it again you wont find anything to load.
Unlike other groups we don't have to invent a proper reason to spread our stuff!
Opravuje chybu cracku (neukladanie save) od Reloaded
Tento ti pôjde na 100% : ///link vymazany
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2010, 20:01)
MegaFail, človek sem chce dať crack, helpnúť ostatným a oni vymažú link. GG
Sam si megafail, toto nieje warez forum
Aké warez? Kto tu rieši warez? To, že niekomu pomôžem, že sem hodím link na crack to neznamená, že to musí byť warez. Milión vecí sa tu linkuje, napr. PES 2010 fórum, tiež tam hodím link na update a k nemu pribalený crack, tiež to nezmažú. Za warez sa považuje plnohodnotný Upload s doloženým linkom, warez je vtedy keď ti upnem 2DVD-čkovú hru a hodím sem 50 linkov na Rapid to je warez.
Nebudem tu radšej OT, kto chce Crack, hoďte SS.
Nebudem tu radšej OT, kto chce Crack, hoďte SS.
-
Scorpion1211
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Mne hra funguje na W7 64bit, release od Razora
+ stiahol som k tomu Aliens.Vs.Predator.Update.1.and.2.exe od SKIDROW a este crack k tomu Aliens.Vs.Predator.Update.1.and.2.Crackfix-SKIDROW.rar.
Vsetko ide aj pod DX11 dokonca aj tessellation and anti-aliasing bez padania. S povodnym crackom od Razora mi to padalo pri zapnuti baterky.
PS: Neviem ci na funknost hry ma vplyv aj znizenie kvality zvuku zo 48kHz na 44kHz vo windowse, ale znizil som to uz predtym. Mam 24bit 44kHz.
+ stiahol som k tomu Aliens.Vs.Predator.Update.1.and.2.exe od SKIDROW a este crack k tomu Aliens.Vs.Predator.Update.1.and.2.Crackfix-SKIDROW.rar.
Vsetko ide aj pod DX11 dokonca aj tessellation and anti-aliasing bez padania. S povodnym crackom od Razora mi to padalo pri zapnuti baterky.
PS: Neviem ci na funknost hry ma vplyv aj znizenie kvality zvuku zo 48kHz na 44kHz vo windowse, ale znizil som to uz predtym. Mam 24bit 44kHz.
Uz je vonku patch 3 a ten upravuje dost vela veci
Ja mam hru kupenu, cize ma to nastastie trapit nemusi.
-
mephisto17
Novice
caute ja mam taky problem ze mi to pada s crackom od skidrow za marinaka ked nastupim z diskoteky do vytahu....s crackom od razor1911...mi to pada hned ako pustim misiu....ak by niekto vedel poradit tak by som bol povdacny...
čaute, da sa hrat multiplayer aj bez toho, aby som si kupil hru ? cize inak povedane ked mam hru cracknutu 
-
Ba-Yo
Light Professional
da sa ,ale musis mat dobry crack
mohol by si nejaky odporucit ? 
veslo121: Nikto ti žiadny crack neodporučí. Prečo? Lebo je to proti pravidlám. Kto by ti nejaký crack odporučil, dostane hneď basu (ban). Ty ju dostaneš tiež, keď ešte raz bude ignorovať pravidlá. Pre hru stiahnutú z warezu, hľadaj podporu na lampárni. 
ach... tak povim ne ??? sem nevedel ze ste tu setci taky cestnaci 
-
satan77
Light Star
máš to na lamkách.Ba-Yo napísal:da sa ,ale musis mat dobry crack
-
Predator999
Light Expert
Zdarvim vsetkych
AvP3 je super hra len trosku kratka
ale co sa tika grafiky vyzera dobre
ale mna osobne velmy sklamalo iba jedno
ze tam neni rev Predatora ako v 1
kde sa na num klavesnici mohlo zapinat fnuk ale verim ze spravia pokracovanie a pojdu v krok v pred ale musim povedat ze tuto cast spravily super