Ahojte chcem si kupit tento notebook.Podla konfiguracie vyzera velmi dobre,ale neviem posudit znacku MSI aka je,ete som s nou nemal skusenosi.Ak mate skusenosti poradite?velmi pekne dakujem.
http://www.kassotechnik.sk/produkt/NOTE ... GB-WEBCAM/
Notebook MSI
Re: Notebook MSI
MSI nie je moc dobra znacka podla tvrdeni ludu
Sam mam MSI skoro dva roky a zatial spokojnost, kamarat ma MSI nejaku Gaming seriu a mal ju asi 3x v oprave. Takze je to tazko povedat ci je to dobra znacka. Ja by som sa sustredoval skor na ine znacky, aspon ten Asus. Podla štatistik ma celkom dobre vysledky.
vidíš a umňa je asus ešte horší ako Acer, msi je premňa taká stredná trieda. samozrejme to o neplatí o Asus EEE tie su skratka super 
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
v prvom rade za tie peniaze nic lepsie nekupis,.. teda o cca 40€ viac a dal by sa nejaky ten asus... nenapisal si vyuzitie booku aj na tom dost zalezi.. da sa povedat ze je v pomere cena/vykon... so znackou MSI mam len dobre skusenosti sam mam MSI games series a zatial som velmy spokojny.. taktiez skoro vsetci ludia co poznam a maju msi si zatial len chvalia.. kazivost tychto bookov je taka ista ako napr. u asusu, hp, acera.. aj u tychto znaciek sa vzdy najdu nevydarene kusy takze je tazko povedat ci je lepsi napr. asus alebo msi.. ja osobne ako som pisal hore mozem MSI len odporucat zatial som spokojny..
-
14spider25
Medium Expert
Dakujem vsetkym.