prehodil som si v PC grafiku, nainstaloval som ovladace, vsetko ficalo v pohode. zrazu to ale prestalo fungovat, musel som odstranit ovladace v save mode a potom us isiel, ale iba v zakladom rozliseni. preinstaloval som win, nic som neinstaloval, ovladace sa stiahli same s aktualizaciami a znova to iste. nabehne bios zacne nacitavat win, uvodna obrazovka a us len tma. co s tym moze byt??
povodna grafika nVidia asus 8500GT
nova nVidia asus 220GT
problem s obrazom
-
lekoklatik
VIP
Re: problem s obrazom
hovoríš to to to to to a o čo ti ide? Nemáš obraz? Máš obrazy dva? vypadla ti nejaká farba? O čo ide?
Na tej grafickej karte máš 2 výstupy?
Tak skús ten druhý : D
Na tej grafickej karte máš 2 výstupy?
Tak skús ten druhý : D
Re: problem s obrazom
ked su nainstalovane ovladace: zapnem PC nabehne bios zjavi sa logo win 7 a ked ma us nabehnut pracovna plocha tak je ostane iba tma
ked su odstranene ovladace: vsetko nabehne, ale obraz je len v zakladnom rozliseni
skusal som oba vystupi stale to iste

//autoeditácia príspevku (21 Mar 2010, 13:59)
odinstalova som ovladace, da tie original s CD ale dalo mi iba niske rozlisenie a potom som stiahol naj novsie ovladace s nvidia.com dal som ich naistalovat a us nie ani po restarte ale pocas istalacia ako sa aktivovali nove ovladace zas naskocila cierna obrazovka a NO SIGNAl.
pozrel som sa do spravcu zariadenia a dal som zobrazit skryte zariadenia a vyhodilo mi vykricnik pri security processor loader driver. nemoze to mat nieco s tym spolocne?
ked su odstranene ovladace: vsetko nabehne, ale obraz je len v zakladnom rozliseni
skusal som oba vystupi stale to iste
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2010, 13:59)
odinstalova som ovladace, da tie original s CD ale dalo mi iba niske rozlisenie a potom som stiahol naj novsie ovladace s nvidia.com dal som ich naistalovat a us nie ani po restarte ale pocas istalacia ako sa aktivovali nove ovladace zas naskocila cierna obrazovka a NO SIGNAl.
pozrel som sa do spravcu zariadenia a dal som zobrazit skryte zariadenia a vyhodilo mi vykricnik pri security processor loader driver. nemoze to mat nieco s tym spolocne?