Ahojte ludia.
Tvoril som jednoduchu html stranku a chcel by som donej vlozit kod ktory zabrani ukladaniu obrazkov. Stranka sa totiz tyka interierovych dveri a ako jediny som dodal aj vsetky dekory a nechcem aby ich mohla konkurencia skopirovat na svoje stranky.
Existuje taky kod?
Zabranenie ukladaniu obrazkov
Re: Zabranenie ukladaniu obrazkov
myslim ze existuje ale aj tak je to zbytocne
ak sa neda obrazok ulozit z webu tak to riesim priamo print screenom alebo wo win 7ke je na to priamo utilita v start menu a cela operacia tak trva asi 3 sekundy
ak sa neda obrazok ulozit z webu tak to riesim priamo print screenom alebo wo win 7ke je na to priamo utilita v start menu a cela operacia tak trva asi 3 sekundy
Uz som to nasiel... kod ktory zabrani veskeremu kopirovaniu textoj aj vsetkeho. Zabrani vsak aj vpisovaniu do poli....
Polo-X - Vies poznam vsetkych konkurentov a nemyslim si ze by toto zvladli takze budem o krok napred 
Kód: Vybrať všetko
<body oncontextmenu="return false" onmousedown="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">Re: Zabranenie ukladaniu obrazkov
tak dufam ze nie su na fore a moj navod si neprecitaju aby ta nedobehli
vela stastia
vela stastia
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a nebolo by jednoduchšie spraviť si na tie fotografie vodoznak? Ja to riešim takto...
Presne tak. Radšej si tie obrázky nejako označ. Myslím, že keď prídeš s niečím takýmto, o deň bude tu na fóre prosba o radu, ako to obísť 
Teraz ma napadla taka vec
je aj kod ktory zabrani zobrazeniu zdrojoveho kodu? Myslim cez skratku ctrl+u
Áno je aj kód, ktorý zabráni klávesovým skratkám, ale nič mi nebráni dať hore Zobraziť -> Zobraziť zdrojový kód. Je ale aj kód, ktorý zabráni zobrazeniu zdroj. kódu vôbec. Ale to už je naozaj komplikované = zbytočné.