TCE Wolfenstein-Enemy territory
TCE Wolfenstein-Enemy territory
Vie miniekto prosim poradit preco mi nejde hrat na celej obrazovke? Nech nastavim akekolvek rozlisenie v hre, tak vzdy je asi polovica obrazovky nomrlane odrezana.. Uz som stiahol asi vsetky patche co som na nete nasiel..
dík
dík
Re: TCE Wolfenstein-Enemy territory
mozes postnut screenshot ?
farby su normalne.. nejde mi pridat screenshot. Proste na polke obrazovky je polovica z hry a na adruhej mam DEsktop. A ta hra nie je v okne, len je proste orezana. skusal som menit rozlisenie a vsetko a nic.
tiez som rozmyslal nad rozlisenim ale ked to nejde neviem... graficka ti slape v pohode?
skusal si iny release?
skusal si iny release?
Polo-X
co je to release? grafika je v poriadku, v inych hrach funguje na 100%
co je to release? grafika je v poriadku, v inych hrach funguje na 100%
to znamena vypustenie, vo warez svete je to nazov pre cokolvek co je zdielane len moze mat viac verzii.. napr ak nejaku hru takto vypusti viac skupin, nie kazda verzia je funkcna ...
sice teraz ma napadlo ze wet je zdarma a tak v tom to nebude
rozmyslam co by tam mohlo byt zle ale to je tak jednoducha hra ze nema byt co
sice teraz ma napadlo ze wet je zdarma a tak v tom to nebude
rozmyslam co by tam mohlo byt zle ale to je tak jednoducha hra ze nema byt co
vyskusal som naozaj vsetko mozne, nastavenia v hre aj vo Win /mam Win 7 64bit/
a ono je to naozaj zvlastne,lebo ked supstim hru, tak je menu akokeby na celu obrazovku, ale prava polovica je akoby useknuta a miesto nej je vidno normalne desktop. Ale ked sa dostanem uz priamo na hru, nacitam mapu, tak uz je vidno vsetko, ale posunute iba na lavu cast obrazovky..Nevadi, da sa to hrat aj tak, aj ked je to trochu zvlastne..
a ono je to naozaj zvlastne,lebo ked supstim hru, tak je menu akokeby na celu obrazovku, ale prava polovica je akoby useknuta a miesto nej je vidno normalne desktop. Ale ked sa dostanem uz priamo na hru, nacitam mapu, tak uz je vidno vsetko, ale posunute iba na lavu cast obrazovky..Nevadi, da sa to hrat aj tak, aj ked je to trochu zvlastne..
to je zvlastne tazko si to predstavit
skusal si portaly priamo na tuto hru? tam na ich forach mozes najst dovod alebo vyriesenie tohto problemu pravdepodobne rychlejsie
ja mam tiez win 7 64bit ale hra slape ako hodinky
skusal si portaly priamo na tuto hru? tam na ich forach mozes najst dovod alebo vyriesenie tohto problemu pravdepodobne rychlejsie
ja mam tiez win 7 64bit ale hra slape ako hodinky
Polo-X
pozeral som, ale zatial nenasiel,, este pohladam
pozeral som, ale zatial nenasiel,, este pohladam
tak skus vytvorit vlakno na tento problem
ak by to neslo alebo sa nenasiel nikto tak poznam jeden holandsky web a maju aj forum a su tam tusim piati chalani co robia aj mapy a tak by to mohly vediet, bohuzial som mimo pc a na ntbk nemam ulozeny tento portal,
ozvi sa ci ti niekto poradil ak nie tak v pondelok by som ti poslal link na nich...
samozrejme anglistina je potrebna kedze holandania nevedia slovensky
ak by to neslo alebo sa nenasiel nikto tak poznam jeden holandsky web a maju aj forum a su tam tusim piati chalani co robia aj mapy a tak by to mohly vediet, bohuzial som mimo pc a na ntbk nemam ulozeny tento portal,
ozvi sa ci ti niekto poradil ak nie tak v pondelok by som ti poslal link na nich...
samozrejme anglistina je potrebna kedze holandania nevedia slovensky