Prison Break:The Conspiracy...
-
JeffHardyy
Light Professional
Re: Prison Break:The Conspiracy...
nj 10 sekund...ked mi ten meter opadne dole ani nie za 5 sekund
Edit: No tak už som na to došiel....musim to pomalšie stlačat...dik všetkym ajtak
Edit: No tak už som na to došiel....musim to pomalšie stlačat...dik všetkym ajtak
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj ked som nebol na zaciatku hrou nadseny, tak cim dalej tym to je stale lepsie. Momentalne sa od toho neviem odtrhnut, skvele spracovany pribeh. Kazdemu fanusikovi PB odporucam.
-
JeffHardyy
Light Professional
Suhlasím...aj mna to chytilo...pekná atmosfera s prvkami steath
-
lekoklatik
VIP
Ok. Uninstal. Dostal som sa na dvor, dostal som po hube od T-Baga a tu to u mňa končí. Ako v pohode že sa môžem snažiť mlátiť do koho chcem bez ničoho, chodím ako rambo, je to totálne obmedzené, škaredé, proste zlé.
-
profik
Light Professional
Nezahadzoval by osm to tak skoro. Aj ja som na zaciatku rozmyslal, ze to odinstalujem po tom co som zbil t-baga, ale serial som mal velmi rad, tak som to chcel dohrat a nelutujem.
//Taaak a hra je prejdena. MOzem povedat, ze splnila moje ocakavania, aj ked neboli velke. ALe moj nazor je, ze toho co nebol velkym fanusikom PB nebude bavit resp. sa mu bude zdat zla. Privital by som aj dalsie pokracovania
. Bol som zvedavy, ako zapracuju do deja toho policajta, a bal som sa toho, ale moja obavy sa nepotvrdili a dej bol asi najsilnejsia stranka hry. Hre davam 7/10 moje hodnotenie nieje objektvne

//Taaak a hra je prejdena. MOzem povedat, ze splnila moje ocakavania, aj ked neboli velke. ALe moj nazor je, ze toho co nebol velkym fanusikom PB nebude bavit resp. sa mu bude zdat zla. Privital by som aj dalsie pokracovania
chcem sa spytat.. som v chapter 1, misia kde sa mam skryt do skryne a Bellick pride z nejakym veznom do miestnosti a vypocujem si ich rozhovor.. Vyjdem zo skryne vyjdem von z miestnosti ale vedla je dalsi policajt cez kjtoreho nevim prejst uz si nevim rady.. Nemozte mi poradit ? dik
-
profik
Light Professional
Pockaj chvilu v miestnosti a ten policajct by sa mal pohnut, ked bude otoceny chrbtom resp. pojde niekde dalej mozes vyjst z miestnosti. Nepametam si to presne, kedze je tam strasne vela podobnych misii, ale malo by to takto byt. Ak nie, posli screen.
Tak vcera som tuto hru dohral..Dost sa mi pacila aj ked som mal niekedy dost nervy.Koniec je dobry hlavne posledny suboj....dal by som tej hre tak 7/10 
-
2janci2
Medium Professional
musi sa to instalovat cez Deamon Tools alebo to ide aj cez Alcohol 120% ?
-
profik
Light Professional
Bud DT Pro ako pise v navode, ale ide to aj cez Alcohol 120%.
ja zas mam taky problem ze vojdem do tej skrine pozriem si ten rozhovor a tam to konci. bellick ostane stat a uz sa ani nepohne.. a pritom mal by byst z miestnosti a mal by som ho sledovat
-
IamMartinQo
Star
Toto sa stavalo aj mne, ked som viackrat misiu opakoval raz mi odisiel a raz nie
Skus to viackrat, neboj raz odide
Skus to viackrat, neboj raz odide
skusal som to asiq 10x za sebou a stale tam stoji./ neviete co s tym ??
bude to neaký bug, počkajte si na neaký patch
-
profik
Light Professional
Mne to islo normalne, skus ist od zaciatku celu kapitolu a nehrat len od najblizsieho save-u.
skusal som ,, nepomohlo nejak:/
Prosím vás... ako ste prešli časť s výťahom, furt stláčam ľavé tlačidlo na myši a stále nič a nič....už si neviem rady, pls poraďte. Vďaka
BD02: musiš okolo neho trocha pobehať alebo nečo a on sa pohne pobehaj po miestnosti tka aby ta nevidel a je to
PLS HELP hral som to ma to riadne bavilo a padol mi windows ale hru som mal na D: a stale tma je ako je to zo save mi to hodilo hra tnovu hru a save nevidim nikde v dokumentoch nic pls helpa
A este sa chcem spytat kolko to ma tych casti ( chapter ) ???
PLS HELP hral som to ma to riadne bavilo a padol mi windows ale hru som mal na D: a stale tma je ako je to zo save mi to hodilo hra tnovu hru a save nevidim nikde v dokumentoch nic pls helpa
A este sa chcem spytat kolko to ma tych casti ( chapter ) ???
-
p4ra
Redeemer
Z nicoho nic mi to zacalo robit toto. Ma niekto podobny problem? Mam Alcohol 120% aj Daemon Tools. Stiahol som mini image z GameCopyWorld.
SOLVED: Keby niekto mal problem, tak obycajna reinstalacia riesi problem.
SOLVED: Keby niekto mal problem, tak obycajna reinstalacia riesi problem.
tak nepomaha ani pobehanie okolo neho .. asiq som dohral a vyzerala ta hra tak zaujimavo