Pomoc s potlačou na CD
Pomoc s potlačou na CD
Dobrý deň, prosím vás potreboval by som radu dostal som cd nalepovacie etikety a skusal som uz vela programov napr nero designer, sure thing labeler.. a proste v žiadnej nieje takáto forma ktoru mam ja . potrebujem si vytlacit cd obaly na danom type http://www.vytiskni.cz/podrobnosti.php?IDZ=119341 ale nie a nie najst presne tento podobny v programe ..ak by ste mi vedeli nejak pomoct bol by som strasne vďacny .. dakujem
-
vladenko007
VIP
Re: Pomoc s potlačou na CD
No pokial viem tak sa da vytvoriť nova teda vlastná. Je to strasne davno co som to robil uz si presne nepametam. Ide o to vytlačiť v programe takú mriežku na určenie súradnic alebo lepsie povedané stredu toho kruhu na potlač. Zapíšeš si tie súradnice x,y a pri vytvorení noveho si ich tam zadáš.
Ešte dodám tu mriežku ktorú vytlačí priložíš na ten papier na ktorej je nálepka a pozrieš do svetla a napíšeš si suradnice stredov oboch kruhov.
Ešte dodám tu mriežku ktorú vytlačí priložíš na ten papier na ktorej je nálepka a pozrieš do svetla a napíšeš si suradnice stredov oboch kruhov.