Supreme Commander II

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Supreme Commander II

Príspevok od používateľa Jake »

Nenasiel som topic o tejto podla mna super hre, tak hodim male info...

http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=12605
Pokračovanie úspešnej stratégie sa odohráva 25 rokov po udalostiach z prvého dielu. Prináša vylepšenú ekonomickú stránku hry, nové strany i lepší pathfinding (schopnosť jednotiek hľadať správnu cestu k cieľu) a radu ďalších vylepšení.

Zaručené sú veľkolepé bitky na obrovských priestranstvách. Hráč si môže vytvárať špeciálne jednotky, ktoré v momente môžu zvrátiť rozloženie síl na bojisku alebo vyhrať celú bitku.

Pokračovanie Supreme Commandera si vzala pod svoje krídla vydavateľská spoločnosť Squere, ktorá je známa prevažne sériou Final Fantasy, takže hra získava hĺbku príbehovej kampane pre jedného hráča. Prekreslenejšie postavy, dejové zvraty, atď.
Podla mna perfektna hra, strategické prvky su tam dotiahnute velmi vysoko, a kampan prejdena, a aj tak ma to este neprestalo bavit, nezahrate niekto MP?
Screeny
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Supreme Commander II

Príspevok od používateľa uplink »

Mňa nebaví, rovnako ako prvý diel a to mám oba originálne :?...

Neviem si ho tak vychutnať ako Z-etko, alebo inú fast paced RTS...
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

na prvy dojem ma jednotka totalne odradzala... potom mi niekto nakazal to hrat a nehorazne ma to chytilo... v dvojke updatli UIcko je to trochu jednoduhsie, ale hej je to ten typ hry co nesadne kazdemu z roznych dvovodov...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Jednotku som si kúpil kvôli tomu že to malo nahradiť mnou milovanú sériu Z [ak si ju ešte pamätáš]. Hral som ju celkom dosť, ale nejako ma nechytila.

Dvojku som kúpil lebo v nej má prsty square enix [ktorý "spáchal" mnohé dobré hry [final fantasy, last remnant...]] avšak toto im opäť trošku nevyšlo.

Ale máš pravdu, nie každému sadne ten štýl, ak je človek fanúšik jednotky, tak dvojka je oveľa, oveľa lepšia...to je fakt.
ciliar
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ciliar »

mne sa viac pacil 1 diel a datadisk dvojka je ovela jednoduchsia,som sklamany.dvojku som presiel asi za 13 hodin skratka vyrobit dve exp- jednotky naboostovat velitela a mate vyhrate pri prvom diely som si uzil aj 60 hodin a roznu taktiku
Achmed
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Achmed »

nazdar spustim hru vsetko ide normalne ale hned ako kliknem na napr. skismish multiplayer.... tam mi vypise tabulku ze program prestal pracovat vie mi niekto poradit? dakujem
Napísať odpoveď