Poker
-
iceman1414
Medium Star
Re: Poker
skusali ste hrat OMAHU ta ma najviac bavi ale aj 8game je dobre
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prehra v heads up-e s AA proti k4. Flop K94 a potom uz nedoslo nic. Ako moze niekto dal all in pred flopom s takou kombinaciou? A do headsupu sa ten hrac dostal stylom flop AK10 on 10 5 prothrac all in s AK on call turn5 river 5. takym "hracom" by som zakazal hrat poker.
natoto mi kamos vzdy vravieval ked som bol nahnevany... z dlhodobeho hladiska nema sancuprofik napísal:Prehra v heads up-e s AA proti k4. Flop K94 a potom uz nedoslo nic. Ako moze niekto dal all in pred flopom s takou kombinaciou? A do headsupu sa ten hrac dostal stylom flop AK10 on 10 5 prothrac all in s AK on call turn5 river 5. takym "hracom" by som zakazal hrat poker.
sice mi to prd pomohlo ale na live poker ked sa stretavas stale s tou istou klientelou, dost pomoze a casto odijde skor ako ty...
-
profik
Light Professional
To mas pravdu, ale poznam ludi co hraju poker uz asi pol roka-rok niekolko krat do tyzdna a ich hra sa len trochu zlepsila. A oni su vtom, ze vedia hrat, ale pravda je ina(netvrdim, ze ja som nejaky extra dobry hrac alebo co, ale je to myslene v porovnani s takymito hracmi). Zakladom dobrej hry nieje, len vela praxe, ale urcite aj teoria.
-
profik
Light Professional
Tak v tom prvom pripade by ma asi je*lo
. A v tom druhom, to bolo podla mna odohrane velmi zle zo superovej strany. Dobre beriem raise pred flopom, hoci bol na zlej pozicii, ale all in v zaidnom pripade.
No ak spravne pozeram tak ten typek bol na pozicii UTG +1. V takejto skorej pozicii by som sa osobne s A2 ani nesiel pozriet na flop. Strasne vela ludi hra A nech je kicker akykolvek. A potom doplatia na to ze ich da A9 alebo nieco podobne. A je jedno ze mal 6BB s tym sa da este dlho vydrzat. Kym nemam pod 5 BB tak all in len tak nejdem. Minimalne by vydrzal este jedno kolo so slusnym stackom kde by mal velku sancu ze mu dojde nieco obstojne. Ale to je len moj nazor
-
profik
Light Professional
Nevedel som aky ma stack. Hovoril som to v pripade, ze ak by mal priemerny stack 15BB-20BB(v strednej faze sit and go). Ak mal taky stack tak urcite nie all in stymito kartami. Minimalne este pockat jedno kolo. Alebo all in ale na uplne inej pozicii a nie skorej resp. ako povedal waldo UTG+1. To je apson moj nazor a ja by som to tak hral. A bola velka sanca, ze niekto by este vypadol a nakoniec by aj bez vyhratej hry bol na platenom mieste, resp by raz ukradol blindy a mozno by stacilo aj to.
1) ak neratame toho s 375, tak bol shortstack ( implikacia -> hraci by si to foldovali, takze by bola mala sanca, ze by "skoncil na 5. mieste" )
2) 2 kola a je BB
3) mal 7BB
4) drzal A2s
5) bol to DoN
6) blizila sa bubble
7) jedine, co ho v tejto faze mohlo callnut bolo TT+
pozriet sa na flop alebo dokonca raisnut by bola hlupost => pre neho push/fold, ale vzhladom k tomu, ze sa blizil BB, tak to radsej pushol ako by mal foldovat 95o a podobne
standard play
PS: odds pre allin preflop su na vasej strane, ak sa pohybujete okolo 10BB, pri 5BB ma vas super skvele pot odds na call...
2) 2 kola a je BB
3) mal 7BB
4) drzal A2s
5) bol to DoN
6) blizila sa bubble
7) jedine, co ho v tejto faze mohlo callnut bolo TT+
pozriet sa na flop alebo dokonca raisnut by bola hlupost => pre neho push/fold, ale vzhladom k tomu, ze sa blizil BB, tak to radsej pushol ako by mal foldovat 95o a podobne
standard play
PS: odds pre allin preflop su na vasej strane, ak sa pohybujete okolo 10BB, pri 5BB ma vas super skvele pot odds na call...
-
viper1993
Medium Professional
Po prehre 1. depositu na Pstarse som dostal 50$ od pokerstrategy na partypoker. Co odporucate hravat? CG, SNG...? Dnes som skusal hrat NL10 CG na troch stoloch s short stack strategy a som mierne v pluse(mierne rozumej 70 centov
)