email klient ???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
74107410
Medium Expert
Medium Expert

email klient ???

Príspevok od používateľa 74107410 »

Potreboval by som email klienta požiadavky:

- mám asi 5 učtov, kde aby išiel aj na IMAP
- notifikácia na liste
- možnosť preniesť nadstavenia, kontakty a správy z Outlooku
Skušal som MOzilu Thunderbird, neviete či tam ide spomínaná notifikácia tak ako napr. u IncrediMail??
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: email klient ???

Príspevok od používateľa Gothar »

Co myslis tou notifikaciou? Thunderbird uz v zaklade zobrazi pri hodinach ikonu novej spravy ked mas nejaky neprecitany mai.
74107410
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 74107410 »

ano myslim toto mne to akosi nejde treba to niekde zapnut, alebo musím byť klint na liste ( lebo ked ho zatvorím tak nebeží predsa na pozadí aspon to neindikuje)??? alebo treba doinstalovat nejaký doplnok a ps: co sa týka toho thunderbirdu tak ako sa dáva ochrana pred nežiadúcim vstupom do daného klienta a má to nejaký filter na spam ???
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ked ho chces dat prec z listy s aktivnymi oknami, tak potrebujes program thunderbird tray, ktory ti ho presunie do systemovej listy k hodinam.
Antispamovy filter tusim nema, ale mozes ho "naucit", ktore spravy ti ma oznacovat ako bordel, ked ti taka sprava pride, tak kliknes na tlacidlo junk a je :) Mne spam filtruje gmail, takze toto som nikdy neriesil.
O ochrane vstupu do klienta neviem, ale mozno na to existuje nejaky plugin.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Thunderbird, The Bat!

Dlhe roky pouzivam The Bat!, mas tam moznost nastavit si rozne notifikacie od animovanej ikonky, po ikonku v tray bare az po taky pasik, ktory si umiestnis napriklad niekde hore alebo dole a tam ti bude pisat, ked mas novy mail, uvedie od koho je, predmet spravy atd... Mas moznost doinstalovat aj pluginy, trebars pre spam, slovnik (jazykova korektura) atd...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

GothaR napísal:No ked ho chces dat prec z listy s aktivnymi oknami, tak potrebujes program thunderbird tray, ktory ti ho presunie do systemovej listy k hodinam.
Konkretne tento. Thunderbird pouzivam uz dost dlho a urcite odporucam, verzii 3 a vyssie uz skutocne nemam co vytknut.
Napísať odpoveď