Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
newiete my poradit naiku dobru ipcku na fy_iceworld kde sa stale hra ???dik
http://www.game-monitor.com/search.php? ... me=cstrike sem ich máš párKrolyno napísal:newiete my poradit naiku dobru ipcku na fy_iceworld kde sa stale hra ???dik
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak uz nic, nejaky dement mal rovnaku IP...Y2J napísal:ak mas steam tak sa da v History
a ak maju nieco ako hojko http://www.cs.hojko.com
tak tam tiez
-
FeeL_ThE_PoweR
Novice
Takže už dlhšiu dobu mám velmi citelný FPS prepad , niekedy to padá aj na 30fps. A to je ako keby mi niekto mení senzitivitu myši počas hry, na fullout môžem zabudnúť cross sa mi strašne roztiahne a lieta to všade možne sad. Ale k veci na jednom jedinom serveri sa mi drží fpsko ako tak a to Only D2/inferno . Na ostatných je hrôza hrať. Napríklad na gungame mám 30-40 FPS pri 12hráčoch. Teraz vypíšem na čom hrám a čo som už poskúšal:
Cpu: AmD Sempron 2600Mhz+
Gpu: GeForce Nvidia 7600GS 256Mb
Ram: 2x512Mb apacer
Hdd: 120Gb maxtor
Pc je komplet prejdený Avastom, Spybotom nič sa nenašlo. Teploty komponentov mám v poriadku neprehrieva sa nič. Na Gpu mám vypnutú vertikálnu snychronizáciu a nastavená je na maximálny výkon.Mám nainštalované najnovšie drivery čo sa týka Grafiky aj zvukovky. Tiež som poskúšal navódy na webe ktoré garantujú 100Fps , proste nahradenie nejakého súboru v CSku , taktiež bezvýsledne. Raty mám nastavené podla HLTooLz. V HltooLz je tiež nastavenie FPSka dal som možnosť " Die hard FPS " v Csku som mal už kocky ,veškeré efekty vypnuté no nijak to nepomohlo.
Už fakt neviem ako s tým pohnúť, budem vďačný za akúkoľvek radu.
PS: Rady typu kúp si lepší PC mi nepíšte . Aj na slabších konfiguráciach som 100FPS videl.
Cpu: AmD Sempron 2600Mhz+
Gpu: GeForce Nvidia 7600GS 256Mb
Ram: 2x512Mb apacer
Hdd: 120Gb maxtor
Pc je komplet prejdený Avastom, Spybotom nič sa nenašlo. Teploty komponentov mám v poriadku neprehrieva sa nič. Na Gpu mám vypnutú vertikálnu snychronizáciu a nastavená je na maximálny výkon.Mám nainštalované najnovšie drivery čo sa týka Grafiky aj zvukovky. Tiež som poskúšal navódy na webe ktoré garantujú 100Fps , proste nahradenie nejakého súboru v CSku , taktiež bezvýsledne. Raty mám nastavené podla HLTooLz. V HltooLz je tiež nastavenie FPSka dal som možnosť " Die hard FPS " v Csku som mal už kocky ,veškeré efekty vypnuté no nijak to nepomohlo.
Už fakt neviem ako s tým pohnúť, budem vďačný za akúkoľvek radu.
PS: Rady typu kúp si lepší PC mi nepíšte . Aj na slabších konfiguráciach som 100FPS videl.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
[BLACKID] You are BANNED from this server. Available information:
[BLACKID] =================================================
[BLACKID] Your current #: 10629
[BLACKID] Your current nick: Zeljko Raznatovic
[BLACKID] Your current IP: 78.99.39.43
[BLACKID] Banned by: sti
[BLACKID] Reason: cheat, urcite zmazatXP
[BLACKID] Length: Permanent
[BLACKID] Ban date: 03/05/2010 - 23:04:50
[BLACKID] Ban expires: Never
200600 [ARS].:[H3RO]:. VALVE_ID_LAN 78.99.39.43 2010-03-05 23:04:50 Permanent cheat, urcite zmazatXP
187670 Zeljko Raznatovic 91.143.221.233 2008-03-10 22:05:27 Permanent Wallhack + Aimbot
nechapem: v konzole mam INU IP, DOVOD, CAS A CISLO BANU na TEN ISTY NICK...
ale KONZOLA sa UPLNE ZHODUJE s BANOM NIEKOHO INEHO...
[BLACKID] =================================================
[BLACKID] Your current #: 10629
[BLACKID] Your current nick: Zeljko Raznatovic
[BLACKID] Your current IP: 78.99.39.43
[BLACKID] Banned by: sti
[BLACKID] Reason: cheat, urcite zmazatXP
[BLACKID] Length: Permanent
[BLACKID] Ban date: 03/05/2010 - 23:04:50
[BLACKID] Ban expires: Never
200600 [ARS].:[H3RO]:. VALVE_ID_LAN 78.99.39.43 2010-03-05 23:04:50 Permanent cheat, urcite zmazatXP
187670 Zeljko Raznatovic 91.143.221.233 2008-03-10 22:05:27 Permanent Wallhack + Aimbot
nechapem: v konzole mam INU IP, DOVOD, CAS A CISLO BANU na TEN ISTY NICK...
ale KONZOLA sa UPLNE ZHODUJE s BANOM NIEKOHO INEHO...
-
lekoklatik
VIP
Arkanovi. Obracaj sa na server kde si ban dostal. Ako to máme my vyriešiť?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
leko, nechcel som aby to tu niekto riesil..., len som to sem dal ci nahodou niekto nevie ako je to mozne (iba pre zaujimavost), tam to vidim beznadejne, nikoho to netrapi + admin ma tam mal velmi rad (dostal som asi 3 krat ban na den za nick Karadzic)lekoklatik napísal:Arkanovi. Obracaj sa na server kde si ban dostal. Ako to máme my vyriešiť?
cawte poradite mi....mam server hadzem si tam pluginy...z menu aj bez menu lenze ked zmenim subor nazov_pluginu.sma v ktorom je to nakodene aj to co sa ma vypisovat na obrazovku (napriklad stiahnem si plugin po anglicky a vypisi poprepisujem do sloviny) tak mi to vobec nejde aj ked zmenim mapu a ked subor ulozim....odpojim od ftp-cka....znova otvorim subor kuknem a su tam slovenske slova ale v hre to vypisuje stale po anglicky...skusal som nedavat to tam hned ale prepisat to najprv cisa to nekde neuklada...ale nic...pomose mi niekto?
súbory .sma sú zdrojáky a treba to kompilovať. kukni dokumentáciu na amxmodx.org
nie je to ťažké. vylezie ti .amxx a ten hodíš do pluginov. potom to pofrčí
Mám otázku : hrávam na jednom nemenovanom servery, ktorý má amx_ príkazy a vždy sa tam najde cheater..tak nahrám demo a neviem ako sa foti ipcka..dam amx_ip a vypise mi to vsetkych uzivatelov..ak stlacim tlacitko PRINT SREEN tak to mi nepojde lebo ked to prilepim potom do skicara tak mi to neodfotilo konzolu ale ako kedy ciernu obrazovku...preco??ako to mam teda vyriesit??

a vies mi este poradit este ako v tom zdrojaku pri tomto vypise zmenim farbu?....viem ze tam sa da nastavit ze nejaku konstantu a prikaz format (aspon si to myslim)...ale nejak sa mi to nedari upravit...
tieto vypisy by som chcel zelenym napriklad...
Kód: Vybrať všetko
public PrintText(id)
{
client_print(id, print_chat, "[VIP] napis /vip a zistis ako ziskat VIP ucet.")
client_print(id, print_chat, "[VIP's] napis /vips a zistis kto prave vyuziva svoj VIP ucet.")
}-
lekoklatik
VIP
do konzoly napíš snapshot94Tomas94 napísal:Mám otázku : hrávam na jednom nemenovanom servery, ktorý má amx_ príkazy a vždy sa tam najde cheater..tak nahrám demo a neviem ako sa foti ipcka..dam amx_ip a vypise mi to vsetkych uzivatelov..ak stlacim tlacitko PRINT SREEN tak to mi nepojde lebo ked to prilepim potom do skicara tak mi to neodfotilo konzolu ale ako kedy ciernu obrazovku...preco??ako to mam teda vyriesit??![]()
screen by sa ti mal uložiť do cstrike
alebo si to nabinduj
bind "F12" "snapshot"
isto máš win7, tam printscreen v csku nefunguje...
bind "F12" "snapshot"
isto máš win7, tam printscreen v csku nefunguje...
-
sk.aredak
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
treba napisat amx_ip a potom najst ip kodera napisat snapshot ulozene to bude v CS/cstrike/nazov mapy.bmp ;ˇ)
caute. moj kamarat ma progblem s cs 1.6 aj css. Ked zapne cs/css tak ked pise do kozly nevidno co pise. ked da create game nevidno aku mapu si vybera... ked da options tak mu vyhodi tabulku (normalne ako kazdemu) ale nevidno napisane ze multyplayer,display....
Nech si nainštaluje Service Pack 3 a predpokaldám, že má NS, nech si hodí normálny patch, keď mu to nefunguje ani na CSS tak nech si hodí nové ovládače na grafickú.
-
lekoklatik
VIP
semtex aký je to "normálny" patch? Chceš mi povedať že hra bez patch napr. cs1.6 robí to čo píše zoro?
zoro btw aký má tvoj kamarát operačný systém?
zoro btw aký má tvoj kamarát operačný systém?
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Musis si includnut colorchat:DeeJay3 napísal:a vies mi este poradit este ako v tom zdrojaku pri tomto vypise zmenim farbu?....viem ze tam sa da nastavit ze nejaku konstantu a prikaz format (aspon si to myslim)...ale nejak sa mi to nedari upravit...tieto vypisy by som chcel zelenym napriklad...Kód: Vybrať všetko
public PrintText(id) { client_print(id, print_chat, "[VIP] napis /vip a zistis ako ziskat VIP ucet.") client_print(id, print_chat, "[VIP's] napis /vips a zistis kto prave vyuziva svoj VIP ucet.") }
Kód: Vybrať všetko
#include <colorchat>Kód: Vybrať všetko
public PrintText(id)
{
ColorChat(id, GREEN, "[VIP] napis /vip a zistis ako ziskat VIP ucet.")
ColorChat(id, GREEN, "[VIP's] napis /vips a zistis kto prave vyuziva svoj VIP ucet.")
}- Prílohy
-
- colorchat.rar
- (1.28 KiB) 25 stiahnutí
cawte ma tu niekto podobny problem ako ja, ze ked som si nainstaloval w7 tak uz mi nejde spustit counter.. na XPcku slo...