CSS menu help
CSS menu help
Ahoj,
www.spfhi.sk
stránka je rozbehnutá na joomle, na vysúvacie menu som použil Extended Menu Module od Suckerfish (http://de.siteof.de/extended-menu.html), na všetkom čo som vyskúšal mi to menu beží dobre, okrem IE7, tam sa zobrazuje zle posunuté a nieje pod ponukou.
Vytvoril som si ccs specialne pre IE7 ale neviem ho pozmenit tak aby sa zobrazovalo spravne, totiz to, podla mna je to zavislé od parametra "auto" a tam to nijako neviem ovplyvnit.
Keď si to otvoríte pod vývojarskym nastrojom v IE8, firebugu pozrite si menu.css. Neviem si rady, na internete su nejake riesenia na kadejake problemy s tymto menu, ale ten moj som neako nenasiel, a resp. aj ked nasiel nieco, tak nefungovalo. Proste neviem co s tym.
Ak náhodou máte IE7 a zobrazuje sa vám menu tak ako má, nie posunuté pod vedľajšiu položku, dajte mi vedieť, možno sa problém týka len nejakej podverzie.
ďakujem
www.spfhi.sk
stránka je rozbehnutá na joomle, na vysúvacie menu som použil Extended Menu Module od Suckerfish (http://de.siteof.de/extended-menu.html), na všetkom čo som vyskúšal mi to menu beží dobre, okrem IE7, tam sa zobrazuje zle posunuté a nieje pod ponukou.
Vytvoril som si ccs specialne pre IE7 ale neviem ho pozmenit tak aby sa zobrazovalo spravne, totiz to, podla mna je to zavislé od parametra "auto" a tam to nijako neviem ovplyvnit.
Keď si to otvoríte pod vývojarskym nastrojom v IE8, firebugu pozrite si menu.css. Neviem si rady, na internete su nejake riesenia na kadejake problemy s tymto menu, ale ten moj som neako nenasiel, a resp. aj ked nasiel nieco, tak nefungovalo. Proste neviem co s tym.
Ak náhodou máte IE7 a zobrazuje sa vám menu tak ako má, nie posunuté pod vedľajšiu položku, dajte mi vedieť, možno sa problém týka len nejakej podverzie.
ďakujem
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: CSS menu help
Asi je to chybou starších verzií IE.
Na mojej 8-čke to ide veselo
vysúvacie menu v poriadku
Skúsil som to aj cez Google Chrome, tiež rovnaký efekt
Takže tvoj problém je vyriešený

Na mojej 8-čke to ide veselo
Takže tvoj problém je vyriešený
Ano na všetkom fachči len ako vravim to IE7, podľa mňa to používa ešte dosť veľa ľudí preto by som chcel aby to aj tam šlo.Dildogripak napísal:Asi je to chybou starších verzií IE.
Na mojej 8-čke to ide veselovysúvacie menu v poriadku
![]()
Takže tvoj problém je vyriešený![]()
-
Dildogripak
Medium Professional
Najlepšie bude zavesiť odkaz na stránku že ak používa niekto IE7 a má problém s tým vysúvacím menu nech skúsi iný prehliadač alebo upgrade na IE8
Kto chce navštevovať tvoju stránku určite túto zmenu privíta
Inak ti pomôcť neviem
Kto chce navštevovať tvoju stránku určite túto zmenu privíta
Inak ti pomôcť neviem
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tvoje rozmýšľanie je trochu odveci, asi sa v tomto smere veľmi nepohybuješ. Tvorca stránky chce, aby mu stránku navštevovali, nie ľudia. Ak by si išiel na nejakú stránku, vidíš ju rozhádzanú po celom monitore a tam niekde nápis, že si máš niečo stiahnuť, stiahol by si to? Na ten web by si sa vykašlal a hľadal iný s podobným obsahom. Je už na autorovi, či web sprístupní všetkým alebo sa na nejakú časť užívateľov vykašle.Dildogripak napísal:Kto chce navštevovať tvoju stránku určite túto zmenu privíta
Tak je. Navyše to nieje moja osobná stránka, ale robím ju na zakázku. Fakt si s tým neviem rady. Ono ten modul funguje dobre a na nete som nasiel par pouzivatelov co sa stazovali ze hapruje pod IE7, ale mali ine problemy. Musi sa to dat vyriesit neakom srandou v kaskadach do certa.DjBass napísal: Tvoje rozmýšľanie je trochu odveci, asi sa v tomto smere veľmi nepohybuješ. Tvorca stránky chce, aby mu stránku navštevovali, nie ľudia. Ak by si išiel na nejakú stránku, vidíš ju rozhádzanú po celom monitore a tam niekde nápis, že si máš niečo stiahnuť, stiahol by si to? Na ten web by si sa vykašlal a hľadal iný s podobným obsahom. Je už na autorovi, či web sprístupní všetkým alebo sa na nejakú časť užívateľov vykašle.
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Určite sa to nejak dá. Nemám IE7, takže ani nevidím, o aký problém sa jedná. Skús sa pohrať s CSSkom a keď nájdeš tú správnu vec, čo tam robí šarapatu, vytvor pravidlo pre css.
Kód: Vybrať všetko
<!--[if IE 7]>
<link rel="stylesheet" href="ie.css" type="text/css" />
<![endif]-->Re: CSS menu help
DjBass napísal:Určite sa to nejak dá. Nemám IE7, takže ani nevidím, o aký problém sa jedná. Skús sa pohrať s CSSkom a keď nájdeš tú správnu vec, čo tam robí šarapatu, vytvor pravidlo pre css.Kód: Vybrať všetko
<!--[if IE 7]> <link rel="stylesheet" href="ie.css" type="text/css" /> <![endif]-->
Ja som to uz spravil, ale neviem to opravit v samotnom css, to je ten problem..
mohol by si poslat aj CSS kod toho menu ?