Splinter Cell: Conviction

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Splinter Cell: Conviction

Príspevok od používateľa slavo120 »

Su niekde niejake info o Pc deme?alebo zase pre Pc hracov nic :? aby sa mohli sustredit na super ochranu preplnu hru ? :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

slavo tam sa už nemajú čo sústrediť. Proste to tak bude.
Ubisoft: PC demo Splinter Cell Conviction nebude. tiscali
takže máme smolu. Onedlho bude plná verzia, takže si šetri peniažky. Myslím že toto bude stáť za tých niekoľko eur. :smt059
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Skusil som vcera demo, a ta hra je proste fantasticka. Uz necakajte od toho ziaden stary splinter cell, kedze hraje sa to odlisne, co je aj trocha skoda, aj pre mna ako hard core splinter hracovi ale v podstate je to celkovo dynamickejsie, musite byt vzdy v pohybe, a je to mozno viac na tu akciu, kde su nasilu vnucovane tie mark a execute akcie. napr. mate pred sebou dvoch vojakov a ti sa rozpravaju - nemate sancu sundat zozadu jedneho tak aby si vas ten druhy nevsimol, jednoducho si ich oznacite a Sam ich zlikviduje. mark a execute sa neda pouzivat neustale, dobijate si ho pomocou tzv "tichych" zabiti zozadu ako sme to robili v predoslych splinteroch, akurat zatial co mi vadi, ze ked som ich zabijal zozadu, cakal som viac tych pohybov, stale mi sam robil ten isty chvat, dufam ze to bude aspon trocha variabilne. grafika co som mal moznost vidiet tak je spickova ale nie je to rovnomerne, niektore textury sa kvalitne, ine zas lowres, ale na pc to nehrozi. tiene a svetla su spickove, idem to este skusit prejst aspon niekolkokrat a prezriet vsetky detaily :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

rochedo napísal:Skusil som vcera demo, a ta hra je proste fantasticka. Uz necakajte od toho ziaden stary splinter cell, kedze hraje sa to odlisne, co je aj trocha skoda, aj pre mna ako hard core splinter hracovi ale v podstate je to celkovo dynamickejsie, musite byt vzdy v pohybe, a je to mozno viac na tu akciu, kde su nasilu vnucovane tie mark a execute akcie. napr. mate pred sebou dvoch vojakov a ti sa rozpravaju - nemate sancu sundat zozadu jedneho tak aby si vas ten druhy nevsimol, jednoducho si ich oznacite a Sam ich zlikviduje. mark a execute sa neda pouzivat neustale, dobijate si ho pomocou tzv "tichych" zabiti zozadu ako sme to robili v predoslych splinteroch, akurat zatial co mi vadi, ze ked som ich zabijal zozadu, cakal som viac tych pohybov, stale mi sam robil ten isty chvat, dufam ze to bude aspon trocha variabilne. grafika co som mal moznost vidiet tak je spickova ale nie je to rovnomerne, niektore textury sa kvalitne, ine zas lowres, ale na pc to nehrozi. tiene a svetla su spickove, idem to este skusit prejst aspon niekolkokrat a prezriet vsetky detaily :)
ak ta smiem opravit tak tie "pointy" na mark and execute nedostavas iba za to ze ho zabijes potichu ale vseobecne za "hand-to-hand" utok :) inac hra je fakt dobra, iked to uz nie je stary dobry splinter cell :)

p.s. to xboxove ovladanie tejto hry je fakt HROZNE! kazda hra sa ovlada superne peckovo vzdy je to podobne, ale toto je dost rozdiel :D si budem musiet zvykat no. co vy na to ovladanie?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

sorry jasne, jj tym som myslel na ten hand to hand.. diky za opravu :)
k tomu ovladanu: pravda ze je to inak rozmiestnene ale nemam s tym problem - rychlo sa na to zvyka
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

Jaaj marhy, mohli vydat demo aj pre PC :/
Inac, preco mi z Game-u prislo, ze v UK to ma vyjst az 30.4.2010? Nikde sa ten datum neuvadza... Vsak to malo vyjst 13.4, teraz to dali na 16. a este chcu dalej prekladat? To je uz ako s Mafiou 2.

http://www.game.co.uk/PC/Stealth/~r3314 ... onviction/ - tu uvadzaju 30.
a tu: http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=7779 normalne toho 16.

dufam ze zo strany Game-u je to len nedorozumenie
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

ak mysis PC verziu tak ta bola odlozena tusim o dva tyzdne cize ten datum by mal sediet
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no hej, PC verziu... a to preco zase? :/ to vsade vyjde o 2 tyzdne ci iba v UK?

//aha... no co uz,tak si to zahram az v maji :'(
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Cely svet:
Původně měla nová stealth-akce se Samem Fisherem na PC vyjít v polovině dubna souběžně s tou xboxovou. Nakonec ale přijde 16. dubna na trh pouze verze pro X360. Hry pro PC se dočkáme s dvoutýdenním odstupem 30. dubna 2010. U nás hru vydá Playman v češtině.

Důvody pro tento posun nejsou známy. Dají se přičítat snaze Ubisoftu, aby start xboxové verze nekazily problémy a rozruch okolo ochrany PC verze.
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

je pravda že aj toto bude mat Uplay?...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano, zial...
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

to aby som zacal setrit na origo :/
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja uz mam tiez odlozene - len kvoli tomu koopu - to bude fenomenalne kedze ta hratelnost je skvela
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no ved...to bude skvela hra... aj bez co-opu...ale s nim bude najlepsia stealth hra... a ten Uplay je v pohode, na to, ako zabranil piratstvu az tak nepokazil hru
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

rochedo napísal:Ano, zial...
Ano, nastastie...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Gangy - chapem tvoj pohlad na ochrany ako hraca kupujuceho si hry, vidim to podobne. Ale plne suhlasis s az takto radikalnou ochranou? Nie som proti ochranam, len nech mi za ziadnych okolnosti ako platiacemu zakaznikovi neznemoznuju hranie preboha. A tak som sa tesil na AC2... Nebudem tu argumentovat padanim internetu, ci absenciou internetu na chate, to u mna nehrozi velmi, resp. pravdepodobnost je prilis nizka. Ale sam dobre vidis, ze problemy byvaju na strane ubisoft serverov. Preto len dufam, ze tato ochrana im znacne znizi predaje vsetkych ich titulov s UPLAY a zaroven nikdy nebude prelomena, nech si uvedomia, ze viac stratia platiacich zakaznikov, ako ziskaju neplatiacich.
Gangy
Darca
Darca

Nie nie, to som napisal len preto ze ma uz unavuju tieto detinske reci o tom aka je to pohroma. Skutocne mi to uz pili usi a myslim ze drviva vacsina ludi ktora nad Uplay rumadzga by si hru tak ci tak v zivote nekupili. Mozno o par rokov za 3€ vo vypredaji. Nesuhlasim s opatrenim ktore sposobuje ze su hry nehratelne bez internetoveho pripojenia ale u nas je to take obrovske halo len pre nasu informacnu zaostalost. V krajinach kde chytis wifinu aj ked si v hore na hubach to nikoho neserie. Sam som naopak podpisal peticiu proti Uplay, pretoze je to az prilis invazivne. Ja osobne som s nim ziaden problem nemal ale suhlasim ze niekomu to moze znemoznit hranie. Kazdopadne mi sustavny plac v kazdej teme uz statocne lezie na nervy.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak ja mam uz nasetrene ale objednam az po recenziach a prvych ohlasoch a tak noo..co sa tyka Uplay niesom z toho nadceny predsa len singlepayer by mal ist offline aj keby co bolo a tu ta moznost proste neni no a moc sa mi to nelubi tymto teda ale tak net mi zas tak casto nepada i ked sa stava tak dufam ze na to neprerobim...a odkial to inac chystate sa objednat? kde sa to da najrozumnejsie kupit? kupovat tu alebo zo zahranicia ? nemam v tom prehlad tak ak niekto vie o niejakych dobrych ponukach z UK alebo odkial tak sem s tym nech ma to vyjde co najrozumnejsie ...
Gangy
Darca
Darca

Myslim ze bezkonkurencne najlepsiu ponuku ma brloh kedze k predobjednavke zdarma dostanes aj Borthers in Arms Hells Highway Steelbook edition. Ja uz mam predobjednane davno http://brloh.sk/pchra.php?id_hry=9154
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som predobjednal na game.co.uk za 27,94 libier (s prepravnym)...takze pohoda...aj ked na PGS to tiez nie je zle, za 32.99 € (ale bez postovneho)...
Napísať odpoveď