Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa kali520 »

Neo-M napísal:JaQuBe: gainer pod 4kg sa ani neoplati
Preco? Mozno ked vezmeme do uvahy cenu je to vyhodnejsie ale aj to je tam velmi mali rozdiel. Problem je v tom ze sa mi to casom zhnusi stale pit tu istu chut.

Akurat minule som mal volaky gainer (znacku neviem neriesim take sprostosti) jahodova chut. Po prvy raz to uslo, druhy krat ze fajn a treti krat uz mi zacalo byt nejak spatne z toho a na stvrty krat som sa uz z toho skoro poblil. Mat doma 4 kg niecoho co mi nechuti je tiez dobra blbost. Preto si radsej kupujem protien ten najchutnejsi s maltou, ale uz aj z tej mi zacina byt nejak zle.
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

kali520 napísal:Preco? Mozno ked vezmeme do uvahy cenu je to vyhodnejsie ale aj to je tam velmi mali rozdiel. Problem je v tom ze sa mi to casom zhnusi stale pit tu istu chut.

Akurat minule som mal volaky gainer (znacku neviem neriesim take sprostosti) jahodova chut. Po prvy raz to uslo, druhy krat ze fajn a treti krat uz mi zacalo byt nejak spatne z toho a na stvrty krat som sa uz z toho skoro poblil. Mat doma 4 kg niecoho co mi nechuti je tiez dobra blbost. Preto si radsej kupujem protien ten najchutnejsi s maltou, ale uz aj z tej mi zacina byt nejak zle.
2kg gaineru by som zozral ani nie za 2 tyzdne, 2kg gaineru sa proste neoplati, ja ked som bol mladsi som si vzdy kupoval gainer. mal som 3x za sebou mega mass 4000 7kg a stale mi to chutilo :)
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Asi pozerám že zoberem ten MUTANT MASS 6,8gk+šejker ZDARMA....čítal som že maju dobré skusenosti,že aj 10kg sa niekomu podarilo pribrať.
Neo-M
Light Star
Light Star

JaQuBe napísal:Asi pozerám že zoberem ten MUTANT MASS 6,8gk+šejker ZDARMA....čítal som že maju dobré skusenosti,že aj 10kg sa niekomu podarilo pribrať.
hej ale pri paradnej strave nie iba z gaineru
kali520
Darca
Darca

Neo-M napísal:2kg gaineru by som zozral ani nie za 2 tyzdne, 2kg gaineru sa proste neoplati, ja ked som bol mladsi som si vzdy kupoval gainer. mal som 3x za sebou mega mass 4000 7kg a stale mi to chutilo
A 4 kila sa oplatia preto lebo to zozeres za 4 tyzdne? Tak potom si preco rovno nekupis dva 4 kilove nech to zozesres za 8 tyzdnov. Nejak nechapem tejto logike.
JaQuBe napísal:Asi pozerám že zoberem ten MUTANT MASS 6,8gk+šejker ZDARMA....čítal som že maju dobré skusenosti,že aj 10kg sa niekomu podarilo pribrať.
No ja by som ti asi radsej odporucil sa vykaslat na doplnky a zacat cvicit a zrat.
Neo-M
Light Star
Light Star

kali520 napísal:A 4 kila sa oplatia preto lebo to zozeres za 4 tyzdne? Tak potom si preco rovno nekupis dva 4 kilove nech to zozesres za 8 tyzdnov. Nejak nechapem tejto logike.
No ja by som ti asi radsej odporucil sa vykaslat na doplnky a zacat cvicit a zrat.

a aky ma zmysel kupovat si 2kg protein ked mi vydrzi mesiac ? preco si nakupim 4kg na 2 mesiace :roll:
kali520
Darca
Darca

Neo-M napísal:

a aky ma zmysel kupovat si 2kg protein ked mi vydrzi mesiac ? preco si nakupim 4kg na 2 mesiace :roll:
A preco si potm rovno nekupis 10 kilo na pol roka?

Dovod je jednoduchy asi nemam tolko penazi zrovna pri sebe a nechcem furt slopat ten isty resp tu istu prichut.
Neo-M
Light Star
Light Star

kali520 napísal:A preco si potm rovno nekupis 10 kilo na pol roka?

Dovod je jednoduchy asi nemam tolko penazi zrovna pri sebe a nechcem furt slopat ten isty resp tu istu prichut.

ja s prichutou nemam problem ak je dobry mozem to pit aj cely rok, ale ak nieco zachuti 4kg vyjdu lacnejsie ako 2kg (pokial sa jedna o rovnaku znacku). A ak nieco kupujem kupujem overenu znacku, ako napriklad matrix alebo syntha a nie napr. aminostar :aasmile19:
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Kali: tie pritahy v predklone robit s nadhmatom alebo podhmatom ?
kali520
Darca
Darca

Jak ti viac vyhovuje, ja ich robievam vacsinou nadhmatom.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Asi máš jedno či to robíš podhmatom alebo nadhmatom, vyzerá to tak, že pri správnej technike zaťažuješ tie isté svaly:

Nadhmatom:
http://www.fitexpres.sk/index.php?obsah ... /pvcpn.php

Podhmatom:
http://www.fitexpres.sk/index.php?obsah ... /pvcpn.php
TomAss
King
King

Okej diki. Este sa chcem spytat. Je dobre si dat hned po treningu extra vela bielkovin (napr protein a hned nato prazenicu) alebo je lepsie dat protein s niecim inym a vajicka az na veceru ? Neni to moc vela naraz ? Diki.
Neo-M
Light Star
Light Star

TomAss napísal:Okej diki. Este sa chcem spytat. Je dobre si dat hned po treningu extra vela bielkovin (napr protein a hned nato prazenicu) alebo je lepsie dat protein s niecim inym a vajicka az na veceru ? Neni to moc vela naraz ? Diki.
ked uz tak po treningu protak s maltou
TomAss
King
King

Maltu nemam.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

TomAss napísal:Maltu nemam.
Malta je pár korun za 9-10€ kupiš 3 KG ... a je to najlepšie kombinácia, lebo ak nebudeš mať dosť sacharidov začne telo odburavať bielkoviny a meniť ich na energiu miesto sacharidov.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

TomAss napísal:Okej diki. Este sa chcem spytat. Je dobre si dat hned po treningu extra vela bielkovin (napr protein a hned nato prazenicu) alebo je lepsie dat protein s niecim inym a vajicka az na veceru ? Neni to moc vela naraz ? Diki.
Čo najrýchlejšie po tréningu protein + maltu, či glukózu ( pre doplnenie glykogénu )
a asi 45 min - 1 hod po proteine, si môžeš dať tie vajíčka :)

Niečo o glygokéne : http://www.sportujeme.sk/fitness/co-je- ... a-glykogen
kali520
Darca
Darca

Po treningu su dolezitejsie sacharidy ako bielkoviny. Takze hned po posilovni vypi bud gainer alebo protein s maltou, a co najskor sa nazer. Po treningu nastava proteosynteza a vtedy treba zrat co najviac.
Sajmon napísal:Čo najrýchlejšie po tréningu protein + maltu, či glukózu ( pre doplnenie glykogénu )
To je jedno, problem glukozy je akurat v tom ze ked si toho das az moc vela tak sa z toho poseres.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

oukej ja by som chcel zacat s cvicenim niekde v trnave...vie mi tu niekto odporucit nejaku posilku v tt?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mate niekto skusenosti s BCAA ? uz nejaky ten piatok fungujem na systeme 3x do tyzdna posilka(TBT) a 3x trening krav maga, v nejakom clanku kedysi davnejsie som cital pravo o aminokyselinach, ze su vhodne na takyto kombinovany trening ktory je velkou zatazou na svaly, ze to urychluje regeneraciu a chrani pred katabolizmom(kamarat co to berie si to pochvaluje, no kludne to moze byt placebo), je na tom aj nieco pravdy alebo su cele bcaa len marketingovym tahom a bohate staci protak?
kali520
Darca
Darca

V tych lepsich a kvalitnejsich proteinoch mas nejake vacsie percento BCAA, takze moc by som sa nad tym nerozprival ze je to neviem aky zazrak.

Ja ak mam odporucit, mozes to skusit brat a uvidis ci budes mat lepsie vysledky, ale podla mna ten vplyv je tam minimalny.
Napísať odpoveď