Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
po tomto prvom update mi nejako uz nejde sniping s M95 ako predtym. sakra.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a co sa tam take zasadne zmenilo ze ti nejde?.. ja som nejak extra nepostrehol zmeny . i ked je pravda ze som ho hral cca 5 min po to update
-
chlapec10
Addict
AAAA.
Moj balik prisiel v piatok do Bratislavy, pani, dufam ze zajtra sa zaradim do skupiny hracov
Single som presiel, nejaky typy pre MP zaciatocnika?
Moj balik prisiel v piatok do Bratislavy, pani, dufam ze zajtra sa zaradim do skupiny hracov
Single som presiel, nejaky typy pre MP zaciatocnika?
Par cheatov na zaciatok nezaskodi 
-
chlapec10
Addict
nemam tu potrebu, ani hacky pouzivat, neplanujemDedomil napísal:Par cheatov na zaciatok nezaskodi
Mam Veteran 4. Kto ma viac?
-
chlapec10
Addict
s cheatmi?Dedomil napísal:Mam Veteran 4. Kto ma viac?
Jake cheaty
Vies vobec zaco dostavas Veteran body ? 
-
chlapec10
Addict
nie neviem... len sa pytam preto, lebo 1. vec co si mi odporucil je pouzit cheaty.... preto som ta ani neobvinil ani nic, len som sa cisto opytal ci s alebo bez
No nic uz si namotany na cheaty. Dal by som ti hned ban na CD key 
-
xH4wK
Ja mam veteran 3 este si hodim BF1942 a Vietnam ked uz pojde veteran stranka a bude 5, mam vsetky BF okrem only xbox hier
-
chlapec10
Addict
no okDedomil napísal:No nic uz si namotany na cheaty. Dal by som ti hned ban na CD key
Musim sa smiat ale neda mi to. Tie bugy v style blokov ma priam fascinuju. Napr. vidite nazemi spadnuty stlp a soldier ho normalne odtlaca ako keby bol z polystyrenu a niektore kusy kamenov na zemi ktore nedokaze soldier prejst ma normalne zablokuju 
Dokaze ma to dost nastvat ked utekam a utekam a zrazu stojim. Soldier len trepoce nohami naprazdno a predomnou kus kamena ktory sa da v poho prekrocit.
Dokaze ma to dost nastvat ked utekam a utekam a zrazu stojim. Soldier len trepoce nohami naprazdno a predomnou kus kamena ktory sa da v poho prekrocit.
EA hlási vydanie dalšieho patchu : http://bad-company2.cz/maly-patch-v5236 ... 22-3-2010/
ja uz nesnipujem
aj ked mam m95 ale mne to nejde
ako na dialku a ked sa hybe tak mi to skoro vobec nejde
nevie nekdo perfektne poradit ako nato? vratil by som sa k tomu keby mi to slo trafit ked sa hybe 
heh vcera som natrafil na jedneho dokonaleho cheatra. Serverom sa povypinal PB a samozrejme hned na prvom servery na ktorom som bol sa nachadzal cheater. Tak ich nenavidim ze by som im vymazaval zaplatene ucty. Ten hajzlik prebehol cez celu mapku medzi nas v uvodnej sekunde zapocatia hry a M60kou daval kazdeho na 2 rany.
A dost komicke je ze si vybral zrovna mna ktoreho si dokonca sam ozivoval a nasledne opat killil. Kokso to ma dorazilo.
Ale aspon raz sa mi podarilo mu to vratit s nozom umiestnenim v pravom oku.
Kiezby bola nejaka EA stranka kde by sa nahlasovali nicky s cheatmi a takym by davali bany aspon na 3 mesiace. Som zvedavi ci by este niekto cheatoval keby mu zablokovali ucet ktory ma za 40 eciek na 3 mesiace. Cheaty su pre lami ktori chcu len zneprijemnit hru. BAN BAN BAN BAN takym 
Tak jak to bude fungovat tak budem lovec cheatrov. Davajte si teda bacha
Diki za link. 
Kde stoji ucet 40e na 3 mesiace? Pre cheaterov treba dat jedine dozivotny ban, aspon sa naucia.
-
GIGABYTE
King
On to myslel inak.. NIe, že účet na 3 mesiace stojí 40€.. Išlo o to, že by mu zabanovali účet za ktorý zaplatil 40€ a ban by dostal na 3 mesiace