inak zaujimave, rad by som sa dozvedel viac..
Strana SaS
Ach krija keby si mal co i len stipku hrdosti a charakteru, pri minimalnej snahe by si mohol najst na Gasparovica veci pri ktorych by ivetka vyzerala dost bezvyznamne..
, to len na margo vyrovnania misiek vah, lebo neako moc jednostranne si zamerany, ale kaka na to pes..
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
slay, suhlasim, ved svojho casu som tu napisal (neviem ci si to aj nahodou nekomentoval), ze o gasparovicovi toho viem tolko, ze by nemal sediet v grassalkovicovom palaci, ale v base (v USA by dostal trest smrti). v porovnani s nim (s info, ktore mam) je dokonca aj meciar iba mala ryba, nieto este radicova (mozno ste si to vsimli, ze ako meciar sklapol pred 2. kolom). budes mozno znova namietat, ze to su len krcmove reci, ano su, sice barove, ale vzdy bude zalezat iba na tom, ze kto pri tom stole v krcme sedi a hovori.
PS moju hrdost a charakter do toho netahaj. tie dve veci s tym nic nemaju.
//autoeditácia príspevku ( 18 Apr 2009, 20:28 )
http://www.bohemia.htmlplanet.com/07/stb2.html
mimochodom aj to o niecom vypoveda v suvislosti so 17. novembrom, nie?
PS moju hrdost a charakter do toho netahaj. tie dve veci s tym nic nemaju.
//autoeditácia príspevku ( 18 Apr 2009, 20:28 )
viac infa moc nie je. k tym komunistom. zapracovanim radicovej sa to trocha zamotalo, ale ja som napisal nasledovne: "...lebo medzi komunistami sa daju najst aj slusni a moralne zalozeni jedinci (tym netvrdim, ze vsetci- vid radicovu)."Key5ers0ze napísal:o tomto citam prvykrat, pouc ma, daj viac info.. aj keby ako sam pises nizsie: komunisti nie su ti zli, zli su estebaci, tak kde je problem?
to nie je len o jednej knihe. do pozornosti som tu uz niekolko krat daval knihu miroslava dolejsiho- http://www.hojko.com/download.php?id=30932Key5ers0ze napísal:zdroj jedna kniha Polojasno, mozno na tom nieco bude...
no s doktorom je to takto: "Vyzerá to tak, že bol asi jediný nepriateľ socializmu na Slovensku, ktorý sa v rámci prenasledovania vozieval v ich služobnom vozidle (Škoda Rapid BAO-64-16)"Key5ers0ze napísal:no ved to vie kazdy..Doktor napriklad, jeho STBacka minulost nevadi nikomu, komunisticka minulost Kukana vadi kazdemu..
http://www.bohemia.htmlplanet.com/07/stb2.html
mimochodom aj to o niecom vypoveda v suvislosti so 17. novembrom, nie?
bal som sa, ze nikto tu neprihra na smec...Key5ers0ze napísal:bal som sa, ze to nespomenies..
tak ako v socializme tak aj v kapitalizme sa tvori uzka skupina bohatych a ti ostatni tvoria skupinu tych chudobnych. tak ako za neoliberalnou formou kapitalizmu, tak aj za komunistickou formou socializmu stali pri ich zrodoch zidia. aj k tejto problematike (sice okrajovo) sa vyjadruje vo svojej knihe dolejsi. preto som napisal to co som napisal.Key5ers0ze napísal:nesuhlasim, socializmus nema dve strany, socializmus je len jeden..
-
Hossa1881
Medium Professional
u mna budi sulik dojem, ze je to strana pre jedno kreslo a to financie...ano, sulik je odbornik s progresivnymi nazormi ale ak by sa aj nahodou strana dostala do parlamentu(ak by napr. radicova isla k nemu, aspon seci vidite ako ju v tom sdku milovali, proste "moja rec") tak urcite rezort financii nedostane...
nesuhlasim, lebo ekonomia je podstatna temer vsade, a ministerstvo financii nieje v tomto smerodajne, tam netreba robit poriadky, .. min, hospodarsta , min. zdravotnictva , skolstva.. bla bla bla.. vsade proste kde uz od nastupu fica sa nic nedeje, bude treba (dal by boh po tychto volbach, dal by satan az po dalsich, ale to uz bude fakt zle) robit poriadky..nemam tahat do toho hrdost a charakter?.. no mozno nie a ospravedlnujem sa.. ale zatial to vidim tak, ze vramci kampane sa tu stavali ludia na gasparovicovu stranu, s tym ze radicova je spina (to bol argument).. no nepride ti to trosku retardovane? radicova je kadejaka, to sa nehadam, ale na gasparka sa nechyta ani keby chcela.. tym padom postavit sa ku gasparovicovi a hadzat spinu smerom ku radicovej povazujem za bezcharakterne a nevidim dovod pre ktory by toto slusny clovek robil.
no ale nic ten senilny dedo, teraz zastava poziciu prveho muza statu, cestnu a reprezentativnu funkciu, kde moze udelovat cestne ocenenia ludom ktori naozaj cosi dokazali, a hovorit za narod.. fakt bravo, je to clovek na svojom mieste, zase sa budem dalsich 5 rokov hanbit za prezidenta,..
no a meciar sklapol, lebo dostal na vymenu nieco, to je jasne, zachytil som ho pred volbami v jednej internetovej diskusii kde som mu aj poslal tri otazky ale ani jednu mi nezodpovedal, kazdopadne permanentne nadaval na gasparovica a vravel ze ma nachystane veci do druheho kola ktore pridu v spravny cas.. ale asi vyobchodoval na vymenu nieco s robkom, a tak ma meciar svoje a robko svojho senilneho dedka na mieste ktory bude dookola rapotat o socialnosti a ludoch, a nahravat robkovi na smatch vo vymyvani mozgov sedliakom ... a potom pride niekto a povie mi ze radicova, dala taky to vyrok kedysi, a dneska povedala cosi trochu inak, no toje spina teda.. hrozne cosi,.. dam hlas ivanovi.. ach ale kakat na to, prezident ma netrapi az tak, majte si tam koho chcete, v podstate je to ten spravny reprezentant pre tento pribrzdeny narod.
//autoeditácia príspevku ( 19 Apr 2009, 12:28 )
ekonomia nie je o peniazoch burzach financiach a takych zrejmych pojmoch, prave naopak, normalizacia musi prebehnut celou statnou spravov, ale su to len plane nadeje.. lebo na take cosi by proste museli mat liberali preferencie ako smer, a jedine tak by mali moznost uplatinit postoje, pokial budu zastavat neaky 7 percentny podiel.. tak to je uplne o nicom z hladiska progresu..
ale ludia sa prezeru lavice skor ci neskor, uvidia ze politicky cyklus lava nici prava opravuje, funguje znamenite odjakziva.. ak tu bude fico strasit do 2014 s takymi preferenciami tak zbohom rodny kraj, .. to uz bude pekne zbabranych a odfajcenych 8 rokov.. uplna brzda, lebo ten smejd proste nic nerobi,.. a co robi to pokazi .. a ja cim dalej tym viac uvazujem o odstahovani vo svojom buducom zivote, po skonceni skoly.. a to bez srandy, nebavima pozerat sa na pribrzdeny narod a politicku kulturu jak podme na jahody, zvery ako slota, meciar , fico a aj dzurinda, proste nemaju co robit v parlamente ak sa chceme niekam pohnut.. ved su to stale tie iste sracky dookola, moze prist nova strana, ale pokial padne do toho politickeho bahna co tam uz je.. tak to je minimalna nadej na zmenu, a zvlast ked polka naroda su vymetenci bez vlastneho nazoru ktorych je mozno balamutit kazde 4 roky inak.. a na tejto hojdacke sa mi cakat nechce.. na druhej strane pokoja asi nenajde ani nikde inde..
Re: Strana Richarda Sulíka
Daniel Krajcer odchádza z Jojky do politiky
"Dlhoročný moderátor politických diskusných relácií sa rozhodol vstúpiť do politiky a tak po vzájomnej dohode s TV Joj ukončil svoje pôsobenie na poste moderátora aj zamestnanca TV JOJ," informoval agentúru SITA v tlačovej správe vedúci PR televízie Jozef Gogola.
viac tu
"Dlhoročný moderátor politických diskusných relácií sa rozhodol vstúpiť do politiky a tak po vzájomnej dohode s TV Joj ukončil svoje pôsobenie na poste moderátora aj zamestnanca TV JOJ," informoval agentúru SITA v tlačovej správe vedúci PR televízie Jozef Gogola.
Nejako mi to začína pripomínať ANO. Krajcer? Wtf? Ako nech sa Sulík nehnevá, ale aký prínos pre Slovensko znamená Krajcer boajeho! Čo je on? Vyštudoval knihovedu, infu a anglický jazyk, potom sa váľal v rozhlase a potom skysol v televízii.. horšie než doktor v politike - markizáčik v politike. Sulík tam až tak nutne potreboval známu tvár? Pff.. volebný líder, Krajcer, na to fakt nevidím dôvod. Nič nedokázal, okrem toho ako kecať pred kamerou nič nevie, nemá podľa mňa čím prispieť do rozvoja SR. Bude to len ďalší darmožráč sedmospáč v parlamente.adameeec napísal:Daniel Krajcer odchádza z Jojky do politiky
viac tu
Moje hodnotenie..
jo, to suhlasim. Tiez mi SaS pripomina ANO. Aj ked ich nejdem volit, tak dufam, ze sa ohreju v parlamente dlhsie ako strana zmenkoveho Palka Ruska 
2slay: Ako moderátor bol výborný a podla reakcii v jeho relácii súdim, že sa do politiky aj vyzná. To, že je známy je možno aj výhoda, predsa na slovensku je stále veľa ľudí čo nevie, že nejaká SaS ani existuje. Keď hovoríš, že nič nedokázal, dokázal si ty v živote viac ako on?
Ja osobne nevidím žiadny problém v tom, keď sa niekto ako Krajcer rozhodne ísť do politiky.
Ale či to bol dobrý, alebo zlý krok pre SaS to sa uvidí.
Ja osobne nevidím žiadny problém v tom, keď sa niekto ako Krajcer rozhodne ísť do politiky.
-
Mateq
Medium Professional
Nie je to celkom ideálne, ale z pohľadu marketingu je to skvelý krok k dvihnutiu %. Naviac Krajcera beriem ako seriózneho novinára, svoju politickú reláciu robil korektne a tak mi ako osoba vôbec neprekáža.
S ANO stranou a ľuďmi typu Černá, Beňo, Rusko by som ho neporovnával ani náhodou.
S ANO stranou a ľuďmi typu Černá, Beňo, Rusko by som ho neporovnával ani náhodou.
To čo je za kritérium "vyznať sa do politiky" ? To ak vznikne strana slovenských politológov tak ju budeš voliť preto že sú tam ľudia čo sa vyznajú do politiky? Alebo budeš voliť Mečiara preto, že je v politike sto rokov, tak sa vyzná? Prosím ťa, nedaj sa vysmiať.. Mňa nezaujíma či sa nejaký Krajcer vyzná do politiky, mňa zaujíma v čom môže byť prínosom pre SR keď sa dostane do parlamentu. A tam pri všetkej úcte k pánovi Krajcerovi a jeho moderátorským schopnostiam nič prispievajúce nevidím.. len vytlačí na štvrtom mieste niekoho z kandidátky kto teoreticky mohol niečo dobré spraviť.warezman napísal:2slay: Ako moderátor bol výborný a podla reakcii v jeho relácii súdim, že sa do politiky aj vyzná. To, že je známy je možno aj výhoda, predsa na slovensku je stále veľa ľudí čo nevie, že nejaká SaS ani existuje. Keď hovoríš, že nič nedokázal, dokázal si ty v živote viac ako on?
A moje životné úspechy nie sú meradlom toho či niekoho ty alebo ja budem voliť do parlamentu. Opakujem ide mi o potenciálny prínos toho človeka. Ale keď sa pýtaš, tak z hľadiska prínosu pre Slovenskú Repupliku, na tom určite nie som horšie než Krajcer. A myslím že nikto z vás a práve v tom vidím problém.
A ja s tým nemám nejaký problém, že kandiduje, len to hodnotím ako zlý krok. Nič do strany neprináša, to nemôžeš poprieť. Jediné čo ste tu vypotili bol prínos v marketingu, čo ale ja považujem za nie podstatné pre stranu akou sa snažila byť SAS. SAS by sa mala sústrediť nato aby ju ľudia volili pre program a názory aké prezentujú, nie preto že si tam nazbierajú mediálne vyhorené otrepané osobnosti aby sa mal kto usmievať na billboarde.
Ja proti Krajcerovi v princípe nič nemám, ani ho nepovažujem za zlého človeka ani nič podobné.. ale myslím si že jeho pobyt v parlamentných laviciach nič neprinesie. Bodaj by ma Daniel Krajcer presvedčil o opaku a mohol som sa mu o 4 roky ospravedlniť... ale tomu asi neveríte ani vy.
slay: Nie si trocha naivný? Koľko bežných voličov si prečíta programy strán a na základe toho sa rozhoduje? Ak polovica, tak je to moc. Krajcer je dobrý krok minimálne ako lep na voličov, ktorí idú voliť na základe pocitov a sympatií.
-
hojko
Site Admin
slay: Kolko je v politike ludi, ktori o nej nemali ani paru a aj napriek tomu do nej isli, z niektorych sa stali poslaci, ci dokonca europoslanci, hmm??? Krajcer sa politike, aj ked len tej novinarskej venuje uz dost dlho a myslim si, ze by mohol mat vacsi prinos ako taky Michel ci Stastny. Je fakt, ze na vedenie rezortu financii ci vnutra treba odbornika, ale to je jasne asi kazdemu. Ty si myslis, ze Krajcerov pobyt v parlamentnych laviciach nic neprinesie, ale to iste si myslim ja o inych politikoch, napriklad pan "fakticka poznamka" Cuper, ktory len pretahoval rozpravy a hlasovania ako sa dalo svojimi faktickymi poznamkami. Nedavno som videl v televizii ohladom parlamentu, kde si redaktori pozerali zaznamy a statistiky zo zasadnutia parlamentu a nasli sa poslanci, ktori v tomto funkcnom obdobi neprisli zo ziadnym navrhom, ziadnou pripomienkou a ani raz dokonca nepredstupili pred mikrofon. A mozno to boli aj odbornici trebars na financie ci pravo, ale nic z toho. Takychto tam je treba??? To, ak by sa Krajcer objavil v parlamente, tak to bude urcite vacsi prinos ako tieto menovane pripady, pretoze verim tomu, ze jeho cielom by bolo aspon nieco zmenit a s niecim prist, aj keby to bolo nieco co nie je z jeho hlavy ale je to z predvolebneho programu.
Ina slay nechapem jak ty s tym svojim nadhladom mozes verit ze zrovna Sulikova SAS bude prinosom pre Slovnesko?
-
Mateq
Medium Professional
Ešte k tomu porovnávaniu Krajcera k Ruskovcom v ANO - nie všetci príchodzí z novinárskej brandže sú zbytoční. Napríklad taká Martináková spravila pomerne slušnú kariéru, nebyť odchodu z SDKÚ a snahy založiť vlastnú stranu z urazencov a ohrdnutých.A to oproti Krajcerovi nemá ani právnické vzdelanie.
-
hojko
Site Admin
Krajcer robil rozhovor pre Pravdu, malo by to byt v pondelok zverejnene (a mozno uz v sobotu), tak som zvedavy co porozpraval novinarom.
-
P3Bo
Guru wannabe
Neviem ci je to tu spomenute necital som to cele, ale tato strana ma pomerne dobre propagacne zazemie v regionalnych novinach ktore dostava kazdy obcan zadarmo raz do tyzdna. Akurat v poslednom vydani bolo ze sa zlucuju s programom SaS
zlucuju? nie stotoznuju?
-
P3Bo
Guru wannabe
zlucuju ,aj tieto noviny su politickou stranou ktora sa spojila so SaS
Nerob zo seba hlúpeho Janka. Nikto si nečíta programy, ale programami sa strany prezentujú. Prezentujú ich v celej kampani. A SAS bola doteraz výnimočne stranou, ktorá nezaujala osobnosťami, ale programom. Krajcer neuškodí, ale Sulík si mohol vybrať oveľa lepšiu alternatívu. To bola pointa môjho príspevku.Frikso napísal:slay: Nie si trocha naivný? Koľko bežných voličov si prečíta programy strán a na základe toho sa rozhoduje? Ak polovica, tak je to moc. Krajcer je dobrý krok minimálne ako lep na voličov, ktorí idú voliť na základe pocitov a sympatií.
Veľa a je to škoda a ty to svojím prístupom podporuješ.hojko napísal:slay: Kolko je v politike ludi, ktori o nej nemali ani paru a aj napriek tomu do nej isli, z niektorych sa stali poslaci, ci dokonca europoslanci, hmm???
To súhlasím, ale z dažďa pod odkvap nieje výhra ani správne riešenie.Krajcer sa politike, aj ked len tej novinarskej venuje uz dost dlho a myslim si, ze by mohol mat vacsi prinos ako taky Michel ci Stastny.
Cuper aj napriek jeho exot náture je aspoň odborník. Tebe ako externému pozorovateľovi nemôže byť zrejmý prínos jeho odbornosti pre potreby HZDS. Nieje zrejmý ani mne, preto ho radšej nekomentujem.Je fakt, ze na vedenie rezortu financii ci vnutra treba odbornika, ale to je jasne asi kazdemu. Ty si myslis, ze Krajcerov pobyt v parlamentnych laviciach nic neprinesie, ale to iste si myslim ja o inych politikoch, napriklad pan "fakticka poznamka" Cuper, ktory len pretahoval rozpravy a hlasovania ako sa dalo svojimi faktickymi poznamkami.
Možno to boli odborníci? Možno? A možno nie.. zisti to, potom mi daj vedieť. Lebo ja môžem tvrdiť, že to boli skôr neodborníci, ktorý vďaka vlastnému mamonu a bezcharakternosti sa dopravili až do parlamentu aby tam prospechárčili.Nedavno som videl v televizii ohladom parlamentu, kde si redaktori pozerali zaznamy a statistiky zo zasadnutia parlamentu a nasli sa poslanci, ktori v tomto funkcnom obdobi neprisli zo ziadnym navrhom, ziadnou pripomienkou a ani raz dokonca nepredstupili pred mikrofon. A mozno to boli aj odbornici trebars na financie ci pravo, ale nic z toho. Takychto tam je treba???
Tu som ti vyboldoval vetu, v ktorej si sám jasne pochopil, že Dano tam môže akurát tak dvíhať ruku. A opäť si to poňal z dažďa pod odkvap. Tento prístup vyslovene nenávidím. Ak sa dajú veci spraviť lepšie, tak prečo pripúšťať horšie možnosti. Dobre bude tam Krajcer, ale podľa teba už nejestvuje nikto vhodnejší? Fakt si myslíš, že niekto dá hlas Sas len kvôli Krajcerovi? Pokiaľ ide o mňa a o tieto osobnosti, tak ja radšej volím úradnícku vládu.To, ak by sa Krajcer objavil v parlamente, tak to bude urcite vacsi prinos ako tieto menovane pripady, pretoze verim tomu, ze jeho cielom by bolo aspon nieco zmenit a s niecim prist, aj keby to bolo nieco co nie je z jeho hlavy ale je to z predvolebneho programu.
Tiež ich budú manipulovať židia takže je to jedno však. Hmm.. No tak to sme všetci zatratení. Pozri, ja sas pravdepodobne ani voliť nebudem a neočakávam od nich žiadnu spásu, ale čím viacej pravicových síl bude v našom parlamente v nasledujúcich rokoch tým lepšie. Momentálna prevaha ľavého spektra je zjavne škodlivá a neprinesie pre nás nič iné len zadlžovanie. Každého len s kúskom prehľadu v ekonómii kto bude tvoriť protipól dobytku ktorý máme dnes v koalícii podporím a budem tvrdiť že je prínosom. Budeme to potrebovať..kali520 napísal:Ina slay nechapem jak ty s tym svojim nadhladom mozes verit ze zrovna Sulikova SAS bude prinosom pre Slovnesko?
-
hojko
Site Admin
slay: Pre SAS som bol rozhodnuty uz skor a ci tam je alebo nie je Krajcer, tak to je mi uplne ukradnute.