Vanquish

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Vanquish

Príspevok od používateľa Royalflush »

Vanquish - nový projekt tvorcu Resident Evil
Z kľúčovej trojice, ktorá po odchode z Capcomu, založila nezávislé štúdio Platinum Games, už dvaja členovia vydali svoje tituly. Hideki Kamiya uštedril tvrdý úder s akciou Bayonetta a Atsushi Inaba redefinoval násilie na Wii s MadWorld.

Doteraz sa čakalo, na čom pracuje talentovaný Shinji Mikami, tvorca Resident Evil a výkonný producent všetkého, čo sa urodilo pod hlavičkou Clover.

Jeho nový projekt Vanquish bol odprezentovaný renderovaným trailerom, z ktorého sa dá vyčítať, že Mikami-san je fanúšik hrdinov v supermodernom brnení, konkrétne mu imponuje Master Chief a Iron Man. V traileri je do špeciálneho bieleho obleku navlečený muž, ktorý sa okamžite vydáva do boja proti neznámemu nepriateľovi agresívne útočiacom na americkú pôdu.

Detaily o Vanquish nie sú známe, nevie sa, pre aké platformy sa vyvíja ani predbežný dátum vydania. Podobnosť s Halo je nepopierateľná, ale v prospech tohto titulu hovorí meno samotného tvorcu. Čoho sa dotkol, to premenil na herné zlato, snáď to vyjde aj tentoraz so sci-fi akciou.
Zdroj: Sector.sk

Trailer :

Tá grafika v tom traileri... :shock:
Inak teším sa, vyzerá to úžasne, mám rád takéto sci-fi.
A dúfam že to bude aj na konzoli. :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Vanquish

Príspevok od používateľa uplink »

Royal keď to výjde aj na konzolu, čo na 90% výjde, tak to bude mať sračkovú grafiku ako všetky hry na x-box 360 a PS3 - česť výnimkám, ktoré zrátaš na prstoch dvoch rúk. [chýbajúci antialiasing v 95% tituloch, žiadna teselácia [konzoly sú DX9 based], žiadne zložité modely, neschopnosť vykresliť viaceré objekty v scéne atď.] Keby to vyvíjali sekundárne pre konzolu bolo by to fajn, ale to sa v dnešnej dobe moc "nenosí"...a jediné čo Ti ostane bude čumieť na filmíky v cutscénach hry. Tak často ako vychádza nová grafika, alebo po dobu dvoch generácii grafických kariet, by mali vychádzať aj nové konzoly, aby nebrzdili vývoj počítačových hier, avšak to sa výrobcom neoplatí a vývojarom sa nechce vyvíjať na nové prostredie...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Vanquish

Príspevok od používateľa Royalflush »

Už som asi 1,000x spomínal, že mi na grafike nezáleží, ale tá v traileri ma fakt prekvapila. :)
Mne ide hlavne o to, že to po hernej stránke vyzerá zaujímavo.
Napísať odpoveď