notebook toshiba

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

notebook toshiba

Príspevok od používateľa Silmer »

Poradte mi prosim, co si myslite o tomto notebooku
http://uk.computers.toshiba-europe.com/ ... Shop/false
oplati sa znacka toshiba , pomer cena/vykon?
pripadne poznate nieco lepsie v cene do 700 max 800 eur.
Mal by som to na beznejsie pouzivanie..filmy , hry, fotoshop atd.
Diik

( :arrow: tu temu hore poznam, ale akosi tam je mrtvo. :psssst: )
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: notebook toshiba

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak záleží aj od toho, aké hry chceš hrávať. Pokiaľ potrebuješ, aby Ti tam šlapala Fifa a NHL - ka, tak nepotrebuješ nadupanú grafiku. V tom prípade by som išiel do nejakej integrovanej...

Osobnú skúsenosť mám s Toshibami iba jednu, a to trochu negatívnu. Kamoš si kúpil pred pol rokom tuším A500 radu a po istom čase mu začal hučať chladič a vytvorila sa mu taká škrna na monitore, ktorú vidieť pri bielom pozadí. Takže nebudem hodnotiť Toshiby vo všeobecnosti ako zlé, ale pokiaľ nepotrebuješ obrovský výkon, skôr by som išiel asi do Lenova alebo Dell.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

opäť som asi jediný ktorý s Toshibami má len a len dobré skúsenosti :(
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

diky za info, tak integrovanej grafike som sa chcel skor vyhnut, ako obcas by som si aj zahral nejaku tu mozno novsiu hru, ale nepotrebujem to hrat na najvyssich rozliseniach.
Zo znackou toshiba nemam ziadne skusenosti takze tak :) , povodne som chcel asus ale vraj je to vsetko podobne.
A ten dell alebo lenovo je to vyssia kvalita , ale aj ta cena stupa umerne.
filipito a aky ze ty mas notebook toshiba?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nemam ho uz , mal som ho len chvilku ked som pracoval v jednom obchode a zdal sa mi byt velmi dobry, super drivere, krasny vzhlad , dobry vykon za slusnu cenu...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

s toshibami mam skusenosti tak pol na pol.. poznam par ludi ktorym sa moc nevadarili a dost ich reklamuju... ale da sa povedat ze s kazivostou su natom podobne ako msi, asus, hp.. takze s toho by som velku vedu nerobil predsa su to booky strednej triedy takze treba s tym ratat... ked toshibu tak ja by som ti odporucil tuto: http://www.alza.sk/toshiba-satellite-l5 ... 151307.htm je onieco lepsia ako ta tvoja ma lepsiu grafiku (aj ked nie omoc) lepsi procesor..
ak chces book aj na hry volil by som toto msi: http://www.alza.sk/msi-gt628-636xcz-d153393.htm ma idealnu grafiku na hry a rozbehas na tom bezproblemov aj nove hry... tak isto ma dobry disk myslim rychlostou co by si mohol vyuzit pri programoch a podobnych veciach.. jedinou takou nevyhodou je slabsi procesor ale mal by bez problemov postacovat..
Napísať odpoveď