Program HTML zobrazit ako program s využitim IE
-
miso250593
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Program HTML zobrazit ako program s využitim IE
Ahojte, mam takú prezentáciu v HTML a chcel by som program ktorý by to spustil ako IE, ale bez url baru a iných veci, proste len okno, ktoré bude využivať internet explorer, niečo take by sa malo dať, lebo to dokáže aj dolnok do FF IE Tab
Proste ja potrebujem program(FREE, najlepšie vlastnoručne napisany) ktorý mi spusti tu html prezentáciu v obyčajnom okne, že to nebude vyzerať ako Prehliadač ale normalny program
Ďakujem
Proste ja potrebujem program(FREE, najlepšie vlastnoručne napisany) ktorý mi spusti tu html prezentáciu v obyčajnom okne, že to nebude vyzerať ako Prehliadač ale normalny program
Ďakujem
-
manager666
Star
Re: Program HTML zobrazit ako program s využitim IE
Ak by to mohlo byt pre platformu .NET, t.j. minimalne OS Vista alebo XP+doinstalovat .NetFramework 3.0+, tak by som ti to bezproblemov urobil, kedze mam nainstalovane iba Visual Studio...
-
miso250593
Medium Expert
no to práve neviem, sice v dnešnej dobe je podla mna net framework samozrejmosťou, ale ak by sa našiel spôsob ako na to inak, uvítal by som aj ten
a ten tvoj program by fungoval ako, niečo ako prehliadač len pre určitú stránku, tj, že by som mohol potom ten html kód upravovať, teda nemuselo by to byť zakompovane v tom programe
Lebo ono existuje program HTML Excutable, ktorý v podstate dokáže presne to čo chcem, ale je platený a to je problém
a ten tvoj program by fungoval ako, niečo ako prehliadač len pre určitú stránku, tj, že by som mohol potom ten html kód upravovať, teda nemuselo by to byť zakompovane v tom programe
Lebo ono existuje program HTML Excutable, ktorý v podstate dokáže presne to čo chcem, ale je platený a to je problém
Tusim, ze by to slo cez OpenWindow (nejaka podobna funkcia v JS, kde sa zadavaju parametre (toolbars, lista, URLbar....))
-
miso250593
Medium Expert
ale ja nepotrebujem otvoriť nové okno, ja chcem normály spustiteľný súbor (exe)
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2010, 13:46)
nikoho už nič nenapadá?
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2010, 13:46)
nikoho už nič nenapadá?
-
manager666
Star
miso, napis svoje presne poziadavky...ale iba take, aby to zabralo par minut casu naprogramovat, kedze to chces zadarmo. Mam chut urobit dobry skutok 
-
miso250593
Medium Expert
no mam html stránku napálenú na CD, povedzme v zložke data
a chcem že tam bude nejaký exe program, ktorý keď spustím spustí sa okno, akoked to spustim v prehladači ale nebudu tam tie ostatné lišty, len tá vrchná s minimalizuj, maximalizuj,zavri, a pod tým už rovno to moje HTML
Ďakujem
a chcem že tam bude nejaký exe program, ktorý keď spustím spustí sa okno, akoked to spustim v prehladači ale nebudu tam tie ostatné lišty, len tá vrchná s minimalizuj, maximalizuj,zavri, a pod tým už rovno to moje HTML
Ďakujem
-
manager666
Star
Takze po prekonzultovani podmienok je program hotovy, najdete ho tu (ak by ho chcel aj niekto iny niekedy pouzit...). 
Nutny .NetFramework minimalnej verzie 3.0. Dalej treba mat tento program v priecinku, kde mate subor index.html (otvaranie s prehladavanim nie je zakomponovane, pretoze podmienkou bolo,aby sa stranka nacitala ihned po sputeni programu, bohuzial take boli podmienky
)
Nutny .NetFramework minimalnej verzie 3.0. Dalej treba mat tento program v priecinku, kde mate subor index.html (otvaranie s prehladavanim nie je zakomponovane, pretoze podmienkou bolo,aby sa stranka nacitala ihned po sputeni programu, bohuzial take boli podmienky