ja nad tym neplacem ale treba sa na to pozerat trocha realne - tiez si to planujem kupit takze nechapem tvoju reakciuGangy napísal: Ano, nastastie...
Splinter Cell: Conviction
Re: Splinter Cell: Conviction
Nijak som nemienil priamo narazat na teba, skor vseobecne. Tvoj prispevok to odsral len preto ze bol posledny v tejto teme ktory na Uplay reagoval - neber to osobne.rochedo napísal: ja nad tym neplacem ale treba sa na to pozerat trocha realne - tiez si to planujem kupit takze nechapem tvoju reakciu
AAA inac ako je to s tou ochranou ??..pocet instalacii je neobmedzeny??ked si to nainstalujem na Pc zaregistrujem sa na Uplay napisem serial number co budem mat v krabici tak potom ked si budem chciet hru zahrat na Notebooku tak nainstalujem a uz staci sa len prihlasit na svoj Uplay ucet..je tam neobmedzeny pocet instalacii ?? ...pisem to tu aby som mal pred kupou jasno aa hadam niekto kto to ma odskusane pri Assassins Creed 2 mi odpise 
Aspon to bola jedna z vyhod, ktore ubisoft v suvislosti s Uplay ohlasoval - tym ze sa sejvy ukladaju na ich serveroch, tak mozes hrat na PC, ked skoncis a presunies sa na NB, tak mozes pokracovat od posledne ulozeneho miesta, ktore si ukladal na PC.
-
lekoklatik
VIP
takže áno slavo, počet inštalácií nie je obmedzený
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a mne osobne sa to velmi paci, a nemusim mat ani DVD v mechanike... tiez 
-
Sphinx
Addict
dojmy z hrania : Tiscali
-
lekoklatik
VIP
Po prečítaní mám pocit že je to všetko len nie stealth akcia...
Zahrám si ja teda Xbox demo pred tým než do toho niećo vrazím...
Zahrám si ja teda Xbox demo pred tým než do toho niećo vrazím...
s tym co napisali na tiscali by som sa neriadil - s tym co tam napisal vobec nesuhlasim - tam v podstate kritizuje vsetko.
odporucam si pozriet tieto 2 videa a riadit sa podla toho - da sa to prejst akcne aj cez stealth:
odporucam si pozriet tieto 2 videa a riadit sa podla toho - da sa to prejst akcne aj cez stealth:
Kód: Vybrať všetko
http://bit.ly/ara3gb-
lekoklatik
VIP
Hej ako je to dosť infantilné. Stačí mi ten prvý kill. Popri niektorých strážach sa "preplížil" akoby mali na ušiach zaloźené slúcahdlá, ale to beriem.
Musím povedať že keď som pozeral to video, prehovorilo ma to ignorovať tiscali. Tie pohyby sú totálne úžasné, svižné, tie jeho kreácie sú totálne úžasné. Veľmi sa mi to páči. A viem že coop bude úplná šupa!
Stojí to za kúpu. fuck tiscali preview : )
Musím povedať že keď som pozeral to video, prehovorilo ma to ignorovať tiscali. Tie pohyby sú totálne úžasné, svižné, tie jeho kreácie sú totálne úžasné. Veľmi sa mi to páči. A viem že coop bude úplná šupa!
Stojí to za kúpu. fuck tiscali preview : )
-
DAMON88
Professional
v 99% terazjsich hrach uz DVD v mechanike nemusi byt...2janci2 napísal:a mne osobne sa to velmi paci, a nemusim mat ani DVD v mechanike... tiez
-
2janci2
Medium Professional
juhuu, z GAMEu mi prisiel mail, ze to predsa len vyjde toho 16.4 aj pre PC... 
parada - diky za info - budem to mat doma uz onedlho 
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2010, 10:55)
tak na xbox je to uz vonku - do vecera to snad budem mat
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2010, 10:55)
tak na xbox je to uz vonku - do vecera to snad budem mat
-
Sphinx
Addict
no som zvedavy uz kurim na plast tak uvidime 
//Rochedo jasne dam vediet ako je na tom hra z mojho uhlu pohladu
//Rochedo jasne dam vediet ako je na tom hra z mojho uhlu pohladu
ok daj vediet nech to nepalim zbytocne 
-
2janci2
Medium Professional
oh shit, tak dnes mi prisiel mail zase, a zase je to na ten 30.4 
-
Sphinx
Addict
tak mam za sebou nejake 2-3 misie resp pasaze alebo ako to nazvat splinter cella ako takeho som poriadne nehral ak nepocitam demo 2 agenta tak v podstate nic.. hra sa zacina fantasticky vizerajucim introm (prologom) s maximalnou grafikou co xbox da (myslim si neviem ci je to tak) a hned vas vrhne do akcie .. prvy pocit ked ma to hodilo do hrania kua to co ako sa to ovlada boha to je ovladanie.. no po 2-5 min "vycviku" som sa dozvedel ako sa co ovlada a pride mi to celkom jedno duche az na to ze si sem tam pletiem tlacidla X a B jedno je grabnutie (chytenie) nepriatela a druhe je na hod granatu (EMP/handgranade) tie spomalene sekvencie resp fast kill su wooow pekne zameriate a Sam to vyriesi za vas.- ziskavaju sa bojom na blisko resp killom pekne od zadu alebo podobnym stylom. Animacie su (hlavne ukazky) spravene detailne hra bezi na Unreal engine a ochranou Uplay na PC. Plnenim roznych "achievmentov" ziskavate body za ktore pocas misie mozete vylepsovat zbrane a po vylepseni nasledne pokracujete v misii. Velkou taktickou vyhodou je to ze sa daju znicit praticky vsetky svetla ci uz neonka alebo velke lampy . takze to zhrniem MUST HAVE titul. po AS2 a Batman AA dalsia skvela hra.. skoda len tej cenovej politiky (mali by si brat priklad z Bioware//aha tak cena sa nejak upravila odkedy som pozeral tak je to lepsie no mohlo by to ist pod tu tisicovku).. takze zatial na Xku 9/10 na PC zrejme este vyssie by som to hodnotil predsalen mys je mys 
-
lekoklatik
VIP
Sphinx čo keby si napísal TVOJ dojem? Pretože toto čo si napísal som čítal tak mesiac dozadu na tiscali...
-
Sphinx
Addict
toje moj dojem .. ja som necital tu recenziu na tiscali
pisem co si myslim tesne po dohrati .. este dodam ze rozpravanie pribehu je velmi zaujimavo spracovane a dost sa na to kladie doraz ale ang je nevyhnutna na porozumenie.. inak akurat som dohral musiu v iraku ktora bola vcelku zaujimava a hrala sa za Samovho kamarata a tipujem ze to je ten ktoreho sme mali moznosti vidiet vo videach ako Coop
//mozno sa nazor zmeni po dohrati resp po uplinuti dlhsej doby a nasledneho postupu hrou.. neviem zatial hodnotim pozitivne prekvapilo ma to al kladne.
//mozno sa nazor zmeni po dohrati resp po uplinuti dlhsej doby a nasledneho postupu hrou.. neviem zatial hodnotim pozitivne prekvapilo ma to al kladne.
-
Ba-Yo
Light Professional
To by som si premyslel dnes sa mi aktualizoval Ubisoft Game Luncher (Assassins Creed 2) a vymazali sa mi Save-y -skoro ma je*loKoCi napísal:Aspon to bola jedna z vyhod, ktore ubisoft v suvislosti s Uplay ohlasoval - tym ze sa sejvy ukladaju na ich serveroch, tak mozes hrat na PC, ked skoncis a presunies sa na NB, tak mozes pokracovat od posledne ulozeneho miesta, ktore si ukladal na PC.