Metro 2033
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Re: Metro 2033
Tak som odohral cca 1. hodinu a musím uznat, že grafika hry je prekrásna. Urobil som pár porovnávacích screenov z uvodu hry.
rozlíšenie 1440x900
1. screen / nastavenie very high / 20 FPS
2. screen / nastavennie high / 55 FPS
3. screen / nastavenie normal / 90 FPS
4. screen / nastavenie low / 105 FPS
Hrané bolo na win. vista 32 bit, C2Q 9550- 2,83Ghz, 4GB DDR2 RAM 800Mhz, ATI RADEON 4890 - 960Mhz/4200Mhz
Vyskúšal som podobné meranie aj na XPčku a FPS su cca rovnaké, na záver by som ešte dodal, že hra využíva všetky štyri jadrá CPU.
screeny su robené asi z najnáročnejšej statickej scény hry, v ostatných častiach hry sa framerate pohybuje okolo 45-55FPS pri nastavení very high
rozlíšenie 1440x900
1. screen / nastavenie very high / 20 FPS
2. screen / nastavennie high / 55 FPS
3. screen / nastavenie normal / 90 FPS
4. screen / nastavenie low / 105 FPS
Hrané bolo na win. vista 32 bit, C2Q 9550- 2,83Ghz, 4GB DDR2 RAM 800Mhz, ATI RADEON 4890 - 960Mhz/4200Mhz
Vyskúšal som podobné meranie aj na XPčku a FPS su cca rovnaké, na záver by som ešte dodal, že hra využíva všetky štyri jadrá CPU.
screeny su robené asi z najnáročnejšej statickej scény hry, v ostatných častiach hry sa framerate pohybuje okolo 45-55FPS pri nastavení very high
chcem sa opitat ze misia co idem na tom aute a nahana ma ten tank ze ako ho mam znicit ked som oproti nemu ??
nema niekto test alebo neviete ci hra dava viac fps pri DX9 alebo DX10 ??
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
normalka sice mi to dlho trvalo ale proste zacni solit pod neho do tých kolaji...(betónu) a on sa prepadne dole.... (ak je to tá misia na ktoru myslim )beqerel napísal:chcem sa opitat ze misia co idem na tom aute a nahana ma ten tank ze ako ho mam znicit ked som oproti nemu ??
-
Pigesko
King
Markoff: no ak ma logika neklame tak pri dx9 by si mal mat viac fps 
hej hej to je ta misia dakujem sice uz som to presiel asi po 2 hodinach zrania nervov ale aj tak dakujem 
no to aj mna napadlo ale niekde som cital ze DX10 a 11 davaju viac fps ako 9 a neviem to posudit lebo mi nejako nezobrazuje fraps fpsPigesko napísal:Markoff: no ak ma logika neklame tak pri dx9 by si mal mat viac fps
Kade sa poberat lebo viem co mam robit ale nestiham aj kompas aj strielat..ide oto ze bol som s tym buarom ci ako sa pise toho zabili potom z takej sachty skocil dalsi tipek zamnou a ten ma sprevadza teraz..s nim sa prakticky nebojovalo az do tejto chvile..on ostal branit s dvoma tipkami a mna poslali vyhodit do luftu nieco..nejake sachty..najskor mam najst demolacny tim od neho zobrat bomby..oni su mrtvy..a vyhodit neico do luftu..ale ako mam hladat ked naraz na mna vybehne vela priser..a este aj malo nabojov mam..staci napisat kade bezat alebo nejaku taktiku
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
2 kostickar: Takže od obrannej pozície ( kde su obránci) hod rovno (cca 30m) a dívaj sa do prava, kde uvidíš schodisko nahor, vybehni ponom a na konci daj dynamit na drevený trám, potom zbehni naspat na hlavnú chodbu a zbehni do pravého kolajiska a na konci najdeš neboštíka aj s bombou, prebehni naspat na hlavnú chodbu a daj sa zase do lavého kolajiska a bež až na koniec a tam to odpál.
Inak je pravda, že k hre dostanete ešte aj hru Red Faction Guerilla?
ešte pridávam screen na pobavenie
xJEDIKNIGHTx: neviem ci je to tak vsade ale na ShopTo.net davaju (mozno uz nie) k hre Red Faction a 1GB USB v tvare naboja
-
cORP.
Addict
inak ,pre tych co mate anglicku verziu ,tak na lamkach je zverejneny vycuc z ceskej ,tj. lokalizacia ,je sice pisana na razora ale mne na skidrow ide bez problemov
ale som celkom prekvapeny že to ide celkom dobre aj na mojej zostave (e7500 3,3 ghz, 4 gb ram, 4870 2gb )...neviem prečo to zase prorokovali ako další crysis.Keby si radšej prečítali čo všetko spustí very high...
xJEDIKNIGHTx napísal:2 kostickar: Takže od obrannej pozície ( kde su obránci) hod rovno (cca 30m) a dívaj sa do prava, kde uvidíš schodisko nahor, vybehni ponom a na konci daj dynamit na drevený trám, potom zbehni naspat na hlavnú chodbu a zbehni do pravého kolajiska a na konci najdeš neboštíka aj s bombou, prebehni naspat na hlavnú chodbu a daj sa zase do lavého kolajiska a bež až na koniec a tam to odpál.
a mam len bezat a ponahlat sa pred tymi priserami alebo mam ich strielat a pekne pomaly postupovat? ci oni sa tam budu zjavovat znovu a znovu..lebo co som to skusal tak sli 3krat po sebe taka ista skupinka..
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Ako si písal, príšeri sa po chvili znova objavia, takže vystrielaj 1. várku príšer a utekaj dalej, doporučujem použiť brokovnicu, ktorou ich možeš sekundárnym útokom odhodiť od seba, čím ziskaš čas na prebitie.
a to stihnem zobrat bombu a vyhodit to do luftu? ved oni hned ide dalsia varka..ale skusim to tak ako mi radite...cim dam sekundarny utok? viem ze to ide len s brokovkou nejakou..
-
L.A.M.E
Medium Star
sekundarny utok ide len s brokovnicou .... (pravim tlacitkom ) a do tých priser ani velmo nestrielaj len behaj a heal-uj sa.. zbytočne vymínas nabojekostickar napísal:a to stihnem zobrat bombu a vyhodit to do luftu? ved oni hned ide dalsia varka..ale skusim to tak ako mi radite...cim dam sekundarny utok? viem ze to ide len s brokovkou nejakou..
pliíííís nemáte niekto cd-key ?????

-
lekoklatik
VIP
Samozrejme. Aký chceš?
Na metro 2033 serial ...píta to pri inštalácíí please 
-
cORP.
Addict
som bud mimo alebo mne ziadny cdkey nic nepytalo ?
to som instaloval klasicku instalacku ,cez ziadny razor installer