kurz prvej pomoci
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
kurz prvej pomoci
zdravim neviem to nikde na nete najst . ked uz mam kurz prvej pomoci spraveny musim ho robit znova ked pojdem potom do autoskoly ? myslel som ze to trva dozivotne ked to uz raz mam . kamarat mi teraz vravi ze mi v autoskole plati len 2 roky
Re: kurz prvej pomoci
nemusis
Ak mas riadne potvrdenie o absolvovani kurzu... 
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som v utorok robil kurz v autoskole... Daju nam certifikat... Ak ho mas aj ty tak nemusis... Pripadne ak mas nejaky ine potvrdenie o kurze...
dozivotne to urcite neplati - ma nejaku platnost a tie dva roky co pisal vyssie sa mi zdaju byt realne
ide o to ze ja som robil v postupe casu 5 zdravotnych kurzov a na kazdom som sa okrem zazitej doktriny dozvedel aj rozlicne postupy na rovnake veci...
aj to sa stale vyvija a popri tom clovek zabuda...
takze obnova po urcitom case by bola logicka
ja som robil zdravotny kurz na pracu na lodiach a ta karticka od ministerstva mala napisane tusim 5 rokov... to vsak bolo v roku 2001 tak v sucasnosti neviem...
ide o to ze ja som robil v postupe casu 5 zdravotnych kurzov a na kazdom som sa okrem zazitej doktriny dozvedel aj rozlicne postupy na rovnake veci...
aj to sa stale vyvija a popri tom clovek zabuda...
takze obnova po urcitom case by bola logicka
ja som robil zdravotny kurz na pracu na lodiach a ta karticka od ministerstva mala napisane tusim 5 rokov... to vsak bolo v roku 2001 tak v sucasnosti neviem...
Ja som vcera robil kurz prvej pomoci a bolo nam povedane, ze ten kurz plati len dva roky. Cize ked si budem chciet rozsirit vodicak po viac ako dvoch rokoch od tohoto kurzu, tak ho budem musiet postupit este raz. Bolo mi to dost divne, ved uz ked ho raz mam, tak by to malo platit dozivotne. Este sa na to pre istotu opytam instruktora na buduci tyzden a dam vediet
ono je pravda ze ked som ho robil viackrat vela noveho som sa nedozvedel...
lenze pri dnesnych casoch sa vela veci meni...
dozivotne je asi velmi dlha doba, ale ucinnost aspon na 5 alebo 10 rokov by mohol mat...
od prveho kurzu k poslednemu sa zmenili respiracne ochrany, sposob vytahovania jazyka, a hlavne masaz srdca, sposob ktory nas ucili este na zakladnej ludom casto lamal rebra a tak zmenili polohu ruk, taketo detaily sa menia a preto je to asi docasna zalezitost a nie dozivotna... aj ked vacsina podstaty zostava nezmenena...
ono aj tak je to na cloveku, lebo napr ja mam ten kurz 5 krat opakovany, ale keby pri autonehode zbadam krv, tak tam lezim vedla zraneneho v bezvedomi a nikomu nepomozem... to sa totiz ovladat ani naucit neda a nepomoze mi ani 1000 kurzov
lenze pri dnesnych casoch sa vela veci meni...
dozivotne je asi velmi dlha doba, ale ucinnost aspon na 5 alebo 10 rokov by mohol mat...
od prveho kurzu k poslednemu sa zmenili respiracne ochrany, sposob vytahovania jazyka, a hlavne masaz srdca, sposob ktory nas ucili este na zakladnej ludom casto lamal rebra a tak zmenili polohu ruk, taketo detaily sa menia a preto je to asi docasna zalezitost a nie dozivotna... aj ked vacsina podstaty zostava nezmenena...
ono aj tak je to na cloveku, lebo napr ja mam ten kurz 5 krat opakovany, ale keby pri autonehode zbadam krv, tak tam lezim vedla zraneneho v bezvedomi a nikomu nepomozem... to sa totiz ovladat ani naucit neda a nepomoze mi ani 1000 kurzov
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
tak to som teda dopadol . velmi som sa tesil ze to uz nebudem musiet absolvovat . moj papier je platny od 27.7.08 .autoskolu chcem zacat v maji skoncit v auguste . hadam mi to vezmu .no tak teda vdaka za odpovede
Tak keď im ten papier donesieš hneď na začiatku kurzu, tak by Ti ho mali zobrať 
musi to byt platne v case skusky
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
a su to teda tie dva roky? potvrdi mi to niekto ?
-
Admec
Medium Expert
Áno, platí to na dva roky. Čiže do 27.07.2010 ti to platí.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
tak je to tak . uvidim ci mi to v auto skole vezmu ked budem robit tak na prelome tohoto datumu ..
-
Admec
Medium Expert
Pokiaľ stihneš skúšky skôr ako toho 27.7. tak máš o starosť menej a ak nie tak musíš robiť znova kurz. Neviem akú skupinu ideš robiť ale v autoškole by sa malo dať dohodnúť, že dovtedy chceš skúšky...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
chcem klasicky B na auto . dohodnut sa neda lebo 18 mam az 12.8