Sháním někoho,kdo je schopen udělat něco jako http://www.playzone.cz/superhry/steelseries-5h-pexeso je tohle,s obrázky z http://shop.uax.cz/shop.php?cs=20&sk=&cd=11 tohohle celýho webu,zhora nejlíp jejich logo (rybu) ze spodu ty fotky nebo obrázky výrobku,pexeso 8x8,a funkce stejný jako to co je ukázaný výš,šlo by o to,aby ten člověk ukázal co umí,a pokračovalo by se min. v další jedné spolupráci,za kterou by se už zaplatilo
xfire : dnafo icq : 217928764 email : [email protected]
ps: nejlíp aby obrázky šly jednoduše vyměnit.
Flash / Java pexeso
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Flash / Java pexeso
smrdí mi to ofajčom. Niekto ti niečo naprogramuje (ešte si dáš požiadavku aby sa dali obrázky meniť, čiže to môže byť úloha alebo projekt hocikam) a jasne si naznačil že nemieniš zaplatiť? Tak toto teda nie 
taký menší návod: http://flash.cz/portal/clanek.aspx?id=1106
V tomhle jde o to,ať to tam klidně není,ale nehodlám platit předem někomu za něco,kdo mi to pak odsere,a peníze mi už nevrátí,píšu tady oficiálně za UAX,kterej je za to ochotnej platit,obrázky jsou potřeba měnit kvůli tomu,že to chceme použít při více akcích,a ne jen při jedné. Za návod díky,ale na tohle už sem se díval,možná by se tam dalo ještě někde upravit aby se to zavíralo ryhcleji,protože s rychlou myší otevřeš až 4 najednou,a to by se nevyplatilo,protože lidi v tom maj soutěžitaudiotrack napísal:smrdí mi to ofajčom. Niekto ti niečo naprogramuje (ešte si dáš požiadavku aby sa dali obrázky meniť, čiže to môže byť úloha alebo projekt hocikam) a jasne si naznačil že nemieniš zaplatiť? Tak toto teda nie
-
audiotrack
VIP
a my zas nie sme ochotní robiť niečo, za čo nedostaneme zaplatené ak nás osereš. Potom poviež že dík, si slabý nechceme ťa, ale program budeš mať (ešte si jasne napísal že ho chcete využiť pri viacerých akciách... Takže nejde len o preukázanie schopností, ide o projekt ktorý chcete ale robíte si zadné vrátka na nezaplatenie nech už je to UAX čokoľvek). Nechceš byť oklamaný rovnako ako my, tak to môžme riešiť formou zmluvy, čo ty na to? Dodáš oficiálne požiadavky, spraví sa analýza, navrhne sa suma, spíše sa zmluva. Takto to chodí, ak sa ti nepáči tak si ďalej omielaj svoje, ale mne to smrdí podvodom.tiktak napísal: V tomhle jde o to,ať to tam klidně není,ale nehodlám platit předem někomu za něco,kdo mi to pak odsere,a peníze mi už nevrátí,píšu tady oficiálně za UAX,kterej je za to ochotnej platit,obrázky jsou potřeba měnit kvůli tomu,že to chceme použít při více akcích,a ne jen při jedné. Za návod díky,ale na tohle už sem se díval,možná by se tam dalo ještě někde upravit aby se to zavíralo ryhcleji,protože s rychlou myší otevřeš až 4 najednou,a to by se nevyplatilo,protože lidi v tom maj soutěžit.. Toď vše,nabídka pořád platí.
Ok,ale jde o to že chci vidět předchozí práce,ať vím čeho jste schopní .. 
-
weroro
Flash coder
daj design a ja ti to naprogramujem vo flashi a ked budes spokojny chcem 10€. 
ak design nedodas a ja ho budem musiet spravit tak to bude o 10€ viac...
ak design nedodas a ja ho budem musiet spravit tak to bude o 10€ viac...