Day of Defeat: Source
Re: Day of Defeat: Source
Treba len hladat hacky, ale aj tak ak to nepojde, tak je to dobre aj na jednu vec, mam hry od A-Z, a mozem stahovat z steam serverov plnou rychlostov a ked nepojde Multyplayer tak si zahram sngleplayer, a budem mat 100% ze hra pôjde.
Viem ze nieco podobne kedysi fungovalo, len sa mi nechce verit, zeby doteraz VALVe tomu neurobili skrt cez rozpocet. To by mala takyto "hack" kazda socka a tahala si kazdu somarinu cez steam co tam kedy vysla, co by sa im asi velmi nepacilo, ze im traffic zeru neplatiaci nezakaznici. A traffic nie je zadarmo 
Ale nedajbože dáš za hru s plnou podporou 240SK!!! Radšej zo seba urobíš totálneho chu*a než by si dal pár drobných. Čo je toto za národMapeko napísal:Treba len hladat hacky, ale aj tak ak to nepojde, tak je to dobre aj na jednu vec, mam hry od A-Z, a mozem stahovat z steam serverov plnou rychlostov a ked nepojde Multyplayer tak si zahram sngleplayer, a budem mat 100% ze hra pôjde.
Mne to je jedno ze VALVE to neriesi, ja si tam stahujem hry a hrat singleplayer.
a to ta bavi hrat DoD:S single? 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to sa ani neda.... boti nie su resp su ale nie taky ako na CS .. len stoja alebo chaoticky behaju a zasekavaju sa
Nevravim o DODS, lama jedna napr staihol som si uz RED ORCHESTRA a hram single, nie som az taky retart ze DODS budem hrat single ako ty ....
Nie som socka, takze nie som ani odkazany na SP, inak tvoje spravanie tu je priam ukazkovym prikladom zakomplexovaneho dietata, hrajuceho sa na hrdinu vo vlastnom svete. Nechces radsej zacat chodit na ine forum? Ludia ako ty nam tu naozaj nebudu chybat. Pripadne by sme ti este dali zoznam potencialnych kamaratov, ktorych by si si mohol zobrat odtialto so sebou. Urcite to zvaz, kamarati nikdy nie su na zahodenie, nova skusenost sa vzdy zide.
V neposlednom rade, vekova a aj inteligencna krivka navstevnikov tohoto fora by o nieco stupla, takze by sme ti boli vdacni.
V neposlednom rade, vekova a aj inteligencna krivka navstevnikov tohoto fora by o nieco stupla, takze by sme ti boli vdacni.
KoCi napísal:Nie som socka, takze nie som ani odkazany na SP, inak tvoje spravanie tu je priam ukazkovym prikladom zakomplexovaneho dietata, hrajuceho sa na hrdinu vo vlastnom svete. Nechces radsej zacat chodit na ine forum? Ludia ako ty nam tu naozaj nebudu chybat. Pripadne by sme ti este dali zoznam potencialnych kamaratov, ktorych by si si mohol zobrat odtialto so sebou. Urcite to zvaz, kamarati nikdy nie su na zahodenie, nova skusenost sa vzdy zide.
Vo vlastnom svete?? - Neviek kto si tu kupuje hry, nie som až tak zavisly aby som si kupoval hry, ako niekto tu. Radsej si ju stiahnem. Za hru nedam ani jednu skk, ty si hraj a hraj a hraj.
-
L.A.M.E
Medium Star
Mapeko napísal:
Vo vlastnom svete?? - Neviek kto si tu kupuje hry, nie som až tak zavisly aby som si kupoval hry, ako niekto tu. Radsej si ju stiahnem. Za hru nedam ani jednu skk, ty si hraj a hraj a hraj.
ty si iny gangster ked takýto výrok dás za to ze si niekto kúpy kvalitný titul neznamena ze je zavislí ... ked nemas 7e na hru.... tak to uz si biedne na tom...
-
Sphinx
Addict
jeden piatok sa nepojdes ozrat jak ...
a mas to.. nechlasci nefajci a kolko usetris ci uz € /dni zivota..
Kedze hram len hry, co za tu kupu stoja, tak hram toho podstatne menej ako ty co si ich tahas rad radom a ani to nestihas hrat... Kto je tu potom zavisly?Mapeko napísal: Vo vlastnom svete?? - Neviek kto si tu kupuje hry, nie som až tak zavisly aby som si kupoval hry, ako niekto tu. Radsej si ju stiahnem. Za hru nedam ani jednu skk, ty si hraj a hraj a hraj.
Mam cca procak 1,8 Ghz, seka mi mozila tak si tu nevyskakuj , uz nechcem nadavat je to zbytocne, chod sa zahrat CoD alebo GTA IV, a ako som spominal platit za zbytocne hry ach jaj, sa uvedom.
Vzdy, ked si pomyslim, ze viac sa zhovadit nemozes, vzdy ma dokazes prekvapit. Ako to robis?
-
DeJF
Addict
Zbytočné hry ? Tak načo ich potom hráš ?
čo ideš mimo temy nemas co pisat la**,,,,KoCi napísal:Vzdy, ked si pomyslim, ze viac sa zhovadit nemozes, vzdy ma dokazes prekvapit. Ako to robis?
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2010, 16:54)
Ja som pisal playtit, a zbytocne?? Ano zbytocne ja ich nehram mozno raz za tyzden, lebo nemam cas.DeJF napísal:Zbytočné hry ? Tak načo ich potom hráš ?
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2010, 16:55)
Mohol by som vedeit kolko mas rokov? KOCI?
Vediet mozes, ale nemusis
- nie je to udaj, ktory by bol v suvislosti s touto temou potrebny.
Kedze ako si sam poznamenal, je to uplny offtopic, tak ak mas nejaku relevantnu otazku, mozes riesit cez SS. Tu som skoncil.
Kedze ako si sam poznamenal, je to uplny offtopic, tak ak mas nejaku relevantnu otazku, mozes riesit cez SS. Tu som skoncil.
-
Soviet
Darca
Klud uz s tym offtopicom..
Mapeko ty si hackuj steam a stahuj hry zdarma nadalej - aj tak to nikoho netrapi
a mi budeme nadalej zavisli a kupovat si hry..
Finito
Mapeko ty si hackuj steam a stahuj hry zdarma nadalej - aj tak to nikoho netrapi
a mi budeme nadalej zavisli a kupovat si hry..
Finito
Však ja sa nehadam 
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2010, 10:16)
Potom sa niekde stretneme na Dode,
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2010, 10:16)
Potom sa niekde stretneme na Dode,
Akurat je na steame akcia na Red Orchestra, ale rozmyslam, ci by nebolo lepsie zobrat DOD:S, hral niekto obidve hry? DOD mi z videi pripada ako CS v druhej svetovej, RO zas ako lepsia simulacia realnych bojov na vacsich mapach, atd.
Je naozaj DOD iba o prestrelkach v mestach, pripadne inych mensich mapach alebo je tam aj nieco navyse?
Je naozaj DOD iba o prestrelkach v mestach, pripadne inych mensich mapach alebo je tam aj nieco navyse?