Metro 2033
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Metro 2033
Hmm, táto hra ma celkom zaujala, ale chcel by som sa pred kúpu spýtať - je to také voľnejšie (free-roam, ako stalker) alebo lineárne?
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Hra je lineárna, miestami máš na výber pár odbočiek, slepých ciest, alebo dve cesty k cielu ( bud sa prestrielaš, alebo zvolíš alternatívnu cestu s menším odporom)
Hra je velmi dobra takze oplati sa kupit si ju...co sa tyka toho cd kluca...to mozes zmazat..nepojde ti to...ja mam skidrow +razor crack plus cestina..vsetko slape..ty mas este tu prvu verziu neviem aku cez steam..to ti nepojde...kym nezaplatis
PS: aku maš cestinu ? tu co ma 1,7GB alebo inu ?
-
JeffHardyy
Light Professional
mam taký problem že stiahol som dve rozdielne verzie a na každej ked prefrčala prva ukažka mi vyhodilo tabulku neodoslat..a skušal som rozne cracky...čo s tým?
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Doinštaloval si DX, C++, PhysX? Nájdeš ho v priečinku instal, kde sa ti nainštalovala hra.JeffHardyy napísal:mam taký problem že stiahol som dve rozdielne verzie a na každej ked prefrčala prva ukažka mi vyhodilo tabulku neodoslat..a skušal som rozne cracky...čo s tým?
-
miricleboy
Expert
mne to robilo blbosti ked som spustal hru cez odkaz na ploche...skusal si spustit hru zo zlozky?JeffHardyy napísal:mam taký problem že stiahol som dve rozdielne verzie a na každej ked prefrčala prva ukažka mi vyhodilo tabulku neodoslat..a skušal som rozne cracky...čo s tým?
-
JeffHardyy
Light Professional
ano skušal a nič...a ano nainštaloval som všetko aj PsychX a take blbostičky
moja cestina ma nieco okolo 72 MBmirom11 napísal:PS: aku maš cestinu ? tu co ma 1,7GB alebo inu ?
-
darkmore66
Novice
Pardon, potreboval by som pomoc lebo som lama.Nainstaloval som si hru, normalne ju spustil, no sekala mi uz v menu, tak som chcel zmenit rozlisenie a nastavenia grafiky. No ja idiot som roylisenie nastavil tak, ze mi to monitor nevezme. Hru som vyskusal preinstalovat, no nepomohlo. Skusal som to zapnut a nastavit rozlisenie podla zvuku, ale je to sa neda, ked ani neviem, ci tie kroky, ktore to vydava pomahaju.
Pomozte som zufaly
Pomozte som zufaly
jedine nadaktivoat ti kolko krat aku sipku a kedy enter dat aby si to znizil..inac veru neviem..po formate ti to nabehne predpokladam
savy ked ulopzim na usb a po formate nahodim naspat budu fungovat alebo ako to je..potrebujem preformatovat hdd..tak aby som nesiel ptm od znovu ci s tym je problem alebo nie..win7
savy ked ulopzim na usb a po formate nahodim naspat budu fungovat alebo ako to je..potrebujem preformatovat hdd..tak aby som nesiel ptm od znovu ci s tym je problem alebo nie..win7
-
darkmore66
Novice
nemohol by sem niekto dat screeny z main menu, options a graphyc options dakujem
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
neveite preco mi môze vypisovat ze program prestal pracovat ? mam win7 64bit ultimate verziu od razor aj s updatom aj bez neho to padá....
jojo tu mam aj ja stiahnutu sice som to ešte neskusal ale videl som aj verziu co ma 1.67GB takze nechapem co je tam ked to ma tolko ? a este aky to ma preklad vsetko sa da vpohode citat ? lebo niektore robene tak doma nakolene nemaju ani vyznam vety niekedykostickar napísal:
moja cestina ma nieco okolo 72 MB
-
cORP.
Addict
cestinu ktora ma 72mb je spravna ,nieje to cestina robena na kolene ale je to profesionalny cesky preklad z prave ceskej lokalizovanej original hry ,je to len vybraty text ktory si hodite do svojej anglickej verzie ,cestina je primarne urcena na verziu od razor 1911 no mne ide na verzii skidrow uplne v pohode bez problemu ,to mam na tej verzii ale crack od razora ,cize cisty mix
, inak pri instalacii sa nelakajte ak to nahodou zamrzne ,ono to stale pracuje len to dlhsie trva ....
keď sem spustiť hru, tak mi vždy vyhodí toto
http://img179.imageshack.us/img179/8616 ... 400160.png
a keď tam ten súbor pridám, tak mi vyhodí zasa toto
http://img638.imageshack.us/img638/5996 ... 400173.png
čo s tým?
http://img179.imageshack.us/img179/8616 ... 400160.png
a keď tam ten súbor pridám, tak mi vyhodí zasa toto
http://img638.imageshack.us/img638/5996 ... 400173.png
čo s tým?
-
darkmore66
Novice
musis si nainstalovat vsetky potrebne ovladace, ak mas verziu od razora, tak by tie instalacky mali byt uz v hre, v zlozke kde to mas nainstalovane. Ak ti to bude stale, stiahni si najnovsi driver na graf. kartu
P.S. hodte sem prosim Vas niekto tie screeny z hry(z main menu, options,grafik options) DAKUJEM
P.S. hodte sem prosim Vas niekto tie screeny z hry(z main menu, options,grafik options) DAKUJEM
naisntaloval som vsetko co bolo prilozene...dam crack a stale mi vyskakuje len tato chyba
neviete niekto v com by mohol byt problem? dakujem
Kód: Vybrať všetko
http://img411.imageshack.us/img411/4565/screenshot2010032409075.jpg-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
DAMON88
Professional
nikto nevie cim to môze byt ze mi to vyhadzuje stale hned po spusteni jak prebehne to logo THQ ze program prestal pracovat ? prosim