Najlepšia hra na tuning áut...
Najlepšia hra na tuning áut...
pls poradte mi.......dakujem
Re: Najlepšia hra na tuning áut...
need for speed most wanted,nfs shift,nfs undercover,nfs underground 1,2,need for speed pro street,need for speed carbon...mozes skusit aj Street Rancing Syndicate...
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
NFS Underground 2 - Tam si si mohol robit na aute vela vecí . skús to
co sa tyka need for speediek presiel som vsetky okrem shift......to sa mi absolutne nepacilo....a nejaka ina hra okrem nfs co sa tyka tuningu a licencii ????......presiel som aj juiced 1,2....ale zatial sa mi na tuning najviac pacil underground 2 a undercover......
-
Andr3w
Light Professional
skusal si STREET RACING SYNDICATE ? je to starsia hra, tuning tam je a hlavne fajn videjka casom 
a su tam original auta a tuning ???
-
Andr3w
Light Professional
jj je ich tam 50 vsetko licencovanych a tuning taktiez, ale ako pisem je to starsia hra radsej si predtym popozera nejake gameplay videa na youtube ci sa ti to bude pacit
Ja poznam este aj LASR - L.A. street racing. Jedno CD kratka hra, nie az tak stara. Bez prav. Takze fiktivne auta.
kukol som to STREET RACING SYNDICATE.....a nevyzera to tak zle 
-
Andr3w
Light Professional
veru nevyzera, ono ta pri tej hre udrzia minimalne tie videa ktore casom odomykas:)
nejakých šesť rokov dozadu či koľko som hral túto hru... absolútne ma neohúrila...
Ale v inštalačnej zložke som našiel zložku video, a súbory boli tuším s koncovkou .bin, tak som ich skúšal spustiť... No čo, hru som hral možno desať minúť, ale videá som videl všetky
Ale v inštalačnej zložke som našiel zložku video, a súbory boli tuším s koncovkou .bin, tak som ich skúšal spustiť... No čo, hru som hral možno desať minúť, ale videá som videl všetky
chcelo by to nejake poriadne NFS ale fakt brutalne podobne stylu rychlo a zbesilo a bolo by to dokonale..........hlavne keby to ma neobmedzeny tuning a plus aby sa dalo vytunit aj vnutro auta. no co na taku hru budeme este asi dlho cakat 
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2010, 10:43)
tak prosim.....nejake nfs dobre na tuning......co som sa dopocul taj je naj underground 2.....ale tam neni predsa len ta AMERICKA SILA
......rozmyslam o nfs most wanted black edition.......
dakujem
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2010, 10:53)
tak a mam jasno......takze bud MOST WANTED : BLACK EDITION, CARBON, PRO STREET
ocakavam nazory
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2010, 10:43)
tak prosim.....nejake nfs dobre na tuning......co som sa dopocul taj je naj underground 2.....ale tam neni predsa len ta AMERICKA SILA
dakujem
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2010, 10:53)
tak a mam jasno......takze bud MOST WANTED : BLACK EDITION, CARBON, PRO STREET
ocakavam nazory
-
profik
Light Professional
Chces radu ake NFS? Ved si hore pisal, ze vsetky si presiel. Ako ti ma niekto poradit hru, ked sam nevies co chces. Ja odporucam Most Wanted.
vsetky okrem Shift-u......to sa mi nepaci......ale ja myslim vas osobny nazor......mne osobne sa pacilo najviac underground 2......ale to ma uz nebavi.....
-
cORP.
Addict
shift ? podla mna je shift najlepsi za posledne roky od dob hot pursuit 2
flat out
je tam aj tuning 
-
Andr3w
Light Professional
aj v GTA SA koniec koncom:) ked chces hru kde si auto vytunis ale nie po vizualnej stranke i ked aj to je moznost tak jedine Gran Turismo, to sice na PC nie je ale Grand Turismo 1 ide uz dobre emulovat na ePSXe, sice grafika neohuri ale zdialky sa to da:)
ttak s tym gta mas pravdu....ja osobne hravam san andreas : multiplayer.....je to skvele.....hlavne ked si vytunis karu a potom ti ju nejaky kkt zrusi....ale aj to k tej hre patri........hlasom aj na nejakom iba tuning servery a to nemalo chybu kazdu chvilu nejake zrazy dragy a podobne....

-
Andr3w
Light Professional
jj GTA MP je spica:) hlavne ten tuning taky akurat a je tam vsetko co treba:) btw nasiel som este toto Overspeed High Performance Street Racing je to sice stare ale tak za skusku by to stalo
tu je video:
tu je video:
ok dik.......nevem asi idem bud pro street alebo shift.....co som pocul ze shift je na tuning nic moc tak asi skor pro street........pre zmenu nejake legalne zavody