Vlastenecky zákon

Diskusie na politické témy...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Vlastenecky zákon

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

kali520 napísal:plusminus mas byt hrdy nato ze si slovak. Neviem co s touto hrdosou maju spolocne politici a ich rozkradanie.
Asi toľko, že politici (politiký systém,zriadenie) reprezentujú krajinu ? :mnau:
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

cuteSTYLE69 napísal:Asi toľko, že politici (politiký systém,zriadenie) reprezentujú krajinu ?
Clovece ty sa nejak v tych mojich prispevkoch asi stracas :lol:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

praveze som prekvapeny, ako sa Cutestyle dobre chytil a vystihol podstatu :D
na druhej strane je pravda, ze narodna hrdost nie je len o politickej reprezentacii, ale aj o krajine ako takej, sportovcoch a.i.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Jaj, mysliš tu kúpenú Rusku ?
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Ak cutestyle vystihol podstatu, tak to sme naozaj v peknych sračkach :lol:

Problem je ten, že existuju ľudia s takymi postojmi, ktorí si myslia, že majú právo len nadávať, osočovať a vlastne sa ich to cele inak vôbec netýka, lebo všetci ostatni su za to zodpovední a mali by niečo robiť, len nie on sám. On totiž nemá žiadnu povinnosť alebo zodpovednosť. A prave kôli takym ľudom sa môžu k moci dostavať hajzli najrozličnejšieho typu.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

cuteSTYLE69 napísal:Jaj, mysliš tu kúpenú Rusku ?
A čo naši hokejisti? :roll: Medailu síce nevyhrali, ale už len to, pokiaľ sa až dostali je celkom úspech, nie? K výhre Fínov "pomohli" (údajne) aj rozhodcovia.

//Tehla: ten hrad a tatry - nádhera! :aasmile1:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

plusminus napísal:praveze som prekvapeny, ako sa Cutestyle dobre chytil a vystihol podstatu :D
na druhej strane je pravda, ze narodna hrdost nie je len o politickej reprezentacii, ale aj o krajine ako takej, sportovcoch a.i.
No ako vidiet ty v tom tiez nemas celkom jasno
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Týka sa ma to a preto nadávam lebo to čo si navaríte to musím žrať s vami !
Inak za 100ku (a pre Dr. ešte jednu !!!) ti zvolím koho chceš ako správny a čestný slovák ...

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2010, 18:29)
Iron-Eddie napísal:
A čo naši hokejisti? :roll: Medailu síce nevyhrali, ale už len to, pokiaľ sa až dostali je celkom úspech, nie? K výhre Fínov "pomohli" (údajne) aj rozhodcovia.
Aha starých corgoňov (aj keď v minulosti úspešných), ktorí nepustia mladých, nadržaných a talentovaných ??? A tvrdiť zas , že sme prehrali kvoli rozhodcom môže tvrdiť iba správny slovák namiesto toho aby rešpektoval tak ako to je prípadne hľadal vinu u seba...
tehla

plusminus napísal: Mam byt hrdy vlastenec, ked rozkradaci nasho statu sa na nas stale hrdo a vlastenectvo prikazujuci usmievaju s parlamentu ? Mam byt hrdy na novych rozkradacov nasho statu ? Inak ako klamanim a kradnutim sa v tomto state dobry biznis robit neda a ani nerobi. Dojdi na urad nieco poprosit, vyriesit. Skus si nechat prepisat v BA auto, kde po otvoreni su na teba ihned nasrdeny, ako keby to mali v pracovnom postupe.
Dojdi na postu, kde mas kazdorocne drahsie sluzby, dovolat sa reklamacie je prakticky nemozne. Dovolas sa spravodliveho sudu ? Pripady sa tahaju roky, ak je to nieco velke, sam velky mafos je najvyssi sudca na Slovensku.
Skus si vybrat statnu nemocnicu na porod svojej manzelky. Ci mam byt hrdy na najvacsieho narodniara vsetkych cias, ktory reprezentuje krajinu v cikani z balkona ?
Tebe vôbec nič nehovorí tisícročná história tohto národa, umenie, folklór, nič ti nehovorí, že máš domov, že niekam patriš, že nie si len cudzinec v nejakej inej krajine. To ti naozaj stačí len to, že budeš pľuť na vlastný národ kôli nejakemu Slotovi a službám na pošte?
Už zo zufalstva par fotiek :P , naozaj nie je o čo stať podľa teba?:
Prílohy
.
.
.
.
salaš.jpg (7.58 KiB) 921 zobrazení
.
.
.
.
halušky.jpg (35.06 KiB) 921 zobrazení
.
.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

tehla a just skús povedať čo je na 1 obrázku keď ho sem dávaš :)
Mňam a tie halušky sú provokačné :D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

1. Obrazok - Tatry áno pekné ale žiaľ nie sú určené pre Slovákov. Ceny pre ruskú klientelu. Príde slovák na salaš v tatrách dostane šúlance s makom z mikrovlnnej trúby za 139Sk a keď ide na WC v reštaurácií tak musí ešte zaplatiť 10 Sk v Reštauráciíí prosím pekne !!!!
Príde rus klaňajú sa im obskakuje ich sám šéfkuchar !

3. Obrazok - Áno prekrásny hrad, v noci nasvietený je super ! Len škoda,,že sa tam človek nedostane na WC je stale zamknute a keď náhodou je otvorené tak tam sedí baba-jaga a vyberá - v ostatných štátoch čo som bol som sa s týmto nestretol na pamiatke UNESCO !

4. Asi najhoršie národné jedlo čo som kedy jedol !

// A to je ? :|
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

cuteSTYLE69 napísal:1. Obrazok - Tatry áno pekné ale žiaľ nie sú určené pre Slovákov. Ceny pre ruskú klientelu. Príde slovák na salaš v tatrách dostane šúlance s makom z mikrovlnnej trúby a keď ide na WC v reštaurácií tak musí ešte zaplatiť 10 Sk v Reštauráciíí prosím pekne !!!!
Príde rus klaňajú sa im obskakuje ich sám šéfkuchar !

3. Obrazok - Áno prekrásny hrad, v noci nasvietený je super ! Len škoda,,že sa tam človek nedostane na WC je stale zamknute a keď náhodou je otvorené tak tam sedí baba-jaga a vyberá - v ostatných štátoch čo som bol som sa s týmto nestretol na pamiatke UNESCO !

4. Asi najhoršie národné jedlo čo som kedy jedol !
Tak skús hummus arabského sveta :sly:
tehla

Rubiki napísal:tehla a just skús povedať čo je na 1 obrázku keď ho sem dávaš :)
Rubiki, si robiš srandu? Ja som tam niekoľkokrat aj bol . Skus sa radšej spytať cuteho, či vie, pripadne, ake tam mali vecko :lol:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

tehla napísal:
Rubiki, si robiš srandu? Ja som tam niekoľkokrat aj bol . Skus sa radšej spytať cuteho, či vie, pripadne, ake tam mali vecko :lol:
Hej aj ja som si všimol že zniesol obrovskú kritiku na záchody. :D

Ja som na Popradskom bol asi len zo 3x ale inak mám Vysoké Tatry celkom zbehané, krásna to časť našej vlasti.

A s WC som nemal nikde problém. :lol: :lol: :lol: :smt059
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Ste vtipní, narážal som na to práve preto lebo táto služba mi najviac chýbala a najviac ma rozčúlila. Ale keď sa Vám páčia tatranské chodníky lemované bielym papierom...
okolimar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa okolimar »

tak na horach WC velmi ocakavat asi netreba :D.. ale tak je pravda ze v restauraciach atp. je velmi ojedinele na Slovensku narazit na cisty bezplatny slusny zachod.. aj ked v Tatrach je to o trosicku lepsie lebo tam sa snazia ukazat hlavne tie lepsie hotely, aby im tam chodili nemci poliaci rusi atd.
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

tehla napísal: Tebe vôbec nič nehovorí tisícročná história tohto národa, umenie, folklór, nič ti nehovorí, že máš domov, že niekam patriš, že nie si len cudzinec v nejakej inej krajine. To ti naozaj stačí len to, že budeš pľuť na vlastný národ kôli nejakemu Slotovi a službám na pošte?
Už zo zufalstva par fotiek :P , naozaj nie je o čo stať podľa teba?:
keby si kazdy narod povedal, ze ma byt na co hrdy takym sposobom ako nasi politici, tak niektorym narodom by nestacili ani 3 vlastenecke zakony... ale ak to pomoze niektorym, aby nepocitovali slovakov ako menejcenny narod, tak mozu si zavesit vlajku na dom, mozu spievat hymnu od rana do vecera, ale naco im este aj prikazovat kedy a kde to maju robit?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Do štátnej školy jednoducho patria štátne symboly!
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tie tam uz su, na kazdej skole je zastava a v kazdej triede statny znak

mali sa ti?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

beardie napísal:tie tam uz su, na kazdej skole je zastava a v kazdej triede statny znak

mali sa ti?
Tu tvoji kolegovia tvrdili, že ani na vysokých školách nieje znak a ty tvrdíš opak.
Nejako vás ideológovia zo SME nepoučili čo máte jednotne rozprávať! :lol:

Jedna Zástava či vlajka? na celú školu sa mi máli. Podľa mňa by takí ako ty mali nosiť vlajku každý deň až domov, aby si na ňu privykli a stotožnili sa s ňou :D
Napísať odpoveď