T-Com žiadosť o zrušenie internetu
Re: T-Com žiadosť o zrušenie internetu
heh, tak predsa si sa rozhodol pre pisomnu formu ? 
Keď to pošlem písomne mám večšiu istotu, že to budú riešiť takto mi to aspoň vysvetľovala pracovníčka v T-Come
Tiež mi končí viazanosť k 1.5.2010, bol som dnes v T-centre tak mi povedala aby som napísal žiadosť o "Zrušenie internetu v plnom rozsahu" keďže telefónna linka mi ostáva. Môže to byť kľudne ručne, musí to obsahovať hlavičku, čiže Meno,Priezvisko,Rodné číslo,adresa... Len som sa jej zabudol spýtať k akému dátumu to mám dať zrušiť.
Ak to dám k 1.4.2010 (mimochodom keď mi volali ohľadom toho tak mi vravela že mi to končí k 1.4.2010) či to nebudú brať ako by som chcel zrušiť pripojenie pred ukončením viazanosti.
A ak to podám k 1.5.2010 tak aby zasa tá mesačná doba splatnosti nebola braná do úvahy a nemusel som platiť aj za ďalšie fakturačné obdobie t.j jún 2010.
Ak to dám k 1.4.2010 (mimochodom keď mi volali ohľadom toho tak mi vravela že mi to končí k 1.4.2010) či to nebudú brať ako by som chcel zrušiť pripojenie pred ukončením viazanosti.
A ak to podám k 1.5.2010 tak aby zasa tá mesačná doba splatnosti nebola braná do úvahy a nemusel som platiť aj za ďalšie fakturačné obdobie t.j jún 2010.