Podvodník
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podvodník
nechápem zmyslu tohto článku, keď nemáš čas tak nepíš. Z tohto sa nedá vyvodzovať závery, nevieme o akú sumu sa jedná, či bola nejaká zmluva, nevieme nič..
No takže jednalo sa o to, že som sa dohodol s jedným chlapíkom na výmene telefónov. Ja som mu mal poslať Nokiu X3 a on mi mal poslať Nokiu N95. Poslal mi sprievodný lístok oskenovaný, volal som na poštu overiť si číslo lístku to sedelo tak som mu včera (22.03.2010) zaslal moju X3. Dnes ráno bola u mňa poštárka, prišiel mi „jeho telefón“. V balíčku bola lepiaca páska, nejaké staré hodinky, nejaké manuály, bloček a podobné veci, len telefónu nikde.
Takže som hneď volal na poštu do Nových Zámkov (tam býva ten podvodník). Našťastie mu zásielka ešte nebola doručená, bol mu odovzdaný len lístok. Tak som hneď utekal na moju poštu do Prešova vyplniť žiadosť o doplnkové dispozičné služby a vystornoval som zásielku. Volal som tam aj telefonicky, že zásielku mu nevydajú. Tak snáď ju ani nevydajú.
Takže namiesto Nokie N95 mi prišlo to, čo pripájam v obrázkoch.
Aj by som tu vypísal meno toho podvodníka, ale sú to osobné údaje. Meno môžem poskytnúť ak by mal niekto s ním skúsenosť, resp. tuší že aj jeho oklamal.
A moja otázka znie, či sa to dá nejako riešiť zato, že ma oklamal. Od ktorej finančnej hranice sa to berie ako trestný čin? Telefón bol s bločkom, bola na ňom suma 132€.
Dá sa s tým niečo spraviť? Nejako tomu dotyčnému zavariť? Nechcem to nechať len tak. Nech sa ponaučí a nech neklame ostatných serióznych ľudí.
Ak máte niekto skúsenosť dajte mi vedieť nejako.
Takže som hneď volal na poštu do Nových Zámkov (tam býva ten podvodník). Našťastie mu zásielka ešte nebola doručená, bol mu odovzdaný len lístok. Tak som hneď utekal na moju poštu do Prešova vyplniť žiadosť o doplnkové dispozičné služby a vystornoval som zásielku. Volal som tam aj telefonicky, že zásielku mu nevydajú. Tak snáď ju ani nevydajú.
Takže namiesto Nokie N95 mi prišlo to, čo pripájam v obrázkoch.
Aj by som tu vypísal meno toho podvodníka, ale sú to osobné údaje. Meno môžem poskytnúť ak by mal niekto s ním skúsenosť, resp. tuší že aj jeho oklamal.
A moja otázka znie, či sa to dá nejako riešiť zato, že ma oklamal. Od ktorej finančnej hranice sa to berie ako trestný čin? Telefón bol s bločkom, bola na ňom suma 132€.
Dá sa s tým niečo spraviť? Nejako tomu dotyčnému zavariť? Nechcem to nechať len tak. Nech sa ponaučí a nech neklame ostatných serióznych ľudí.
Ak máte niekto skúsenosť dajte mi vedieť nejako.
-
Hotwire
Addict
neda sa robit nic, sak mu nedokazes ze ste sa dohodli na tom ze ti posle telefon
SchYzo > Mám asi 60 emailových správ. V podstate 30 (bola to konverzácia).
-
Hotwire
Addict
no neviem ci mail ma nejaku dokaznu hodnotu...by som sa musel spytat sestry alebo svagra
SchYzo > Mám asi polovičku rodiny na polícii. Snáď by sa dalo niečo poriešiť a tomu hajzlovi troška vyčistiť myseľ od takýchto myšlienok - klamať ľudí. Zajtra zrejme budem s bratrancom tak dám o tom reč.
Nuz ak mu tu zasielku nevydaju, tak budes podvodnik ty, nie?
Frajerske hodinky gratis..
-
Hotwire
Addict
nebude podvodnik...sak mu proste prisiel nejaky balik a hla boli tam hodinky...a zadarmo! .....ale k tej policii...proste nedokazes ze tie maily su od neho, moze tvrdit ze to pisal niekto iny apod....radsej sa na to vyser a tes sa z novych hodiniek
a stareho mobilu...
SchYzo > Dúfam, že mi telefón vrátia späť v poriadku z pošty a bude to OK. Mimochodom tie hodinky nefungujú ani:) Keby aspoň to...
Skúsim sa popýtať zajtra, ak sa bude dať mu zavariť tak mu zavarím.
Skúsim sa popýtať zajtra, ak sa bude dať mu zavariť tak mu zavarím.
Kludne napis meno toho hajzla ... par ludi tym usetris od problemov (napr. tym, ze cez google najdu jeho meno v tejto diskusii)
Tie predmety su tam prave preto, zby vaha balika zodpovedala tomu telefonu (aby sa to v podstate nedalo dokazat, ze tam ten telefon nebol).
Tie predmety su tam prave preto, zby vaha balika zodpovedala tomu telefonu (aby sa to v podstate nedalo dokazat, ze tam ten telefon nebol).
meffisto > Ono to bolo lahšie ako telefón. Hned sa mi to nezdalo keď som mal tú obálku v ruke.
Uz som ho hodil na Bazoš -
ak by to zmazali tak je to:
MARIÁN BOMBIC
Novomestská 9
Nové Zámky
Dáva si čísla: 0904447474 (samozrejme nefunkčné) a vystupuje pod prezývkov: beckhem2612 (na AZete)
Takže od toho človeka nič nebrať, nič seriózne od neho sa nedá čakať!
Na bazoši má pár vecí na predaj - ho dľadanie si dajte ten jeho nick: beckhem2612 a uvidíte čo.
Dúfam, že niekomu tým pomôžem ak náhodou by od neho niečo išiel kupovať.
PS.: Ak by mal niekto na neho akýkoľvek kontakt tak sa veľmi poteším.
Uz som ho hodil na Bazoš -
Kód: Vybrať všetko
http://mobil.bazos.sk/inzerat/3420670/POZOR-PODVODNIK.phpMARIÁN BOMBIC
Novomestská 9
Nové Zámky
Dáva si čísla: 0904447474 (samozrejme nefunkčné) a vystupuje pod prezývkov: beckhem2612 (na AZete)
Takže od toho človeka nič nebrať, nič seriózne od neho sa nedá čakať!
Na bazoši má pár vecí na predaj - ho dľadanie si dajte ten jeho nick: beckhem2612 a uvidíte čo.
Dúfam, že niekomu tým pomôžem ak náhodou by od neho niečo išiel kupovať.
PS.: Ak by mal niekto na neho akýkoľvek kontakt tak sa veľmi poteším.
-
awtt
Medium Professional
no neviem, pozrel som si jeho inzeráty, a od človeka čo je schopný napísať: dotikovy by som nič nebral ani náhodou
Ja som z Nových zámkov. Daj mi jeho adresu do SS skočím si to s nim vybaviť keď chceš.
-
Shark NX
Addict
Dj-XxX ty trottel
Dva prispevky nad sebou mas Adresu aj s Poschodim a Cislom bytu. Aspon nestruhaj machra
Dva prispevky nad sebou mas Adresu aj s Poschodim a Cislom bytu. Aspon nestruhaj machra
Dj-XxX > Nech sa páči, adresu máš vyššie 
all > Keby ste tak ešte nejaké telefónne číslo na toho hajzla vedeli zistiť bol by som vďačný.
all > Keby ste tak ešte nejaké telefónne číslo na toho hajzla vedeli zistiť bol by som vďačný.
ROFL toto nemozes mysliet vazne. Skutocne nemozes byt taky sprosty aby si ocakaval ze ti niekdo take nieco zhltne.Dj-XxX napísal:Ja som z Nových zámkov. Daj mi jeho adresu do SS skočím si to s nim vybaviť keď chceš.
Toho človeka nepoznám. A tú ulicu nechcem vidieť. Nikdy tam nevkročím ani keby že mám za sebou celý zástup vojakov. ... Neradím vám to ľudia. Na tej ulici bývajú najväčší kriminálnici.
Dj-XxX > Nejako si sa rýchlo bzdal. Čo to je nejaká "gipsy-štvrť" ?