Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Presne tak som to myslel.
Ale kludne aj dozivotny ban. Aspon by bolo este menej cheatrov.

A nielen na Battlefield ale aj na iných hrách kde sú cheateri.
!!!DOŽIVOTNY BAN !!!
!!!DOŽIVOTNY BAN !!!
-
pegasusss
Light Professional
hmm budu aj dake free servre v blizkej buducnosti ? ked to nemam kupene teda ... ?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No, takze slovenskej poste trvalo 5 dni, kym to dorucila z Bratislavy do Bratislavy
Ale tak konecne to prislo, zatial mozem ubezpecit, ze aj ked z Indie, je balenie na nerozoznaie od verzie z obchodu, len to, ze to je komplet po anglicky. O chvilu potvrdim ci funguje CD-key, a limited-editon Key
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2010, 12:56)
Takze potvrdzujem
Hra ide, aj cd-key aj limited ed.-key funguju
Ale tak konecne to prislo, zatial mozem ubezpecit, ze aj ked z Indie, je balenie na nerozoznaie od verzie z obchodu, len to, ze to je komplet po anglicky. O chvilu potvrdim ci funguje CD-key, a limited-editon Key
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2010, 12:56)
Takze potvrdzujem
-
[SBC]Metroid
Novice
Zdravim,
klan SBC (slovak bad company) prijima novych clenov. Pozrite stranku slovakbc.co.nr pre viac info. Nefungujeme este velmi dlho, ale snazime sa vybavit v blizkej buducnosti hraci server a teamspeak server.
V pripade zaujmu su podmienky na stranke a staci napisat do forumu ako je pozadovane.
klan SBC (slovak bad company) prijima novych clenov. Pozrite stranku slovakbc.co.nr pre viac info. Nefungujeme este velmi dlho, ale snazime sa vybavit v blizkej buducnosti hraci server a teamspeak server.
V pripade zaujmu su podmienky na stranke a staci napisat do forumu ako je pozadovane.
Neviem či už niekto riešil tento problém, ak áno tak sa ospravedlňujem.
Mám cracknutú verziu od RLD. Hru som nainštaloval, crackol, spustil SP kampaň, nabehnú 3 úvodné textové titulky, obrazovka trochu zmodrá a nič sa nedeje. Nevie niekto čo spraviť? Vyskúšal som už aj iný crack (všetko som skopíroval), no nejde to.
Ďakujem za pomoc
Mám cracknutú verziu od RLD. Hru som nainštaloval, crackol, spustil SP kampaň, nabehnú 3 úvodné textové titulky, obrazovka trochu zmodrá a nič sa nedeje. Nevie niekto čo spraviť? Vyskúšal som už aj iný crack (všetko som skopíroval), no nejde to.
Ďakujem za pomoc
Nainstaloval si aj obidva patche?
Nenainštaloval, vyskúšam.Gangy napísal:Nainstaloval si aj obidva patche?
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2010, 19:02)
Tak som nainštaloval oba patche, ale nepomohlo to. Po úvodných titulkoch obrazovka stmavne do modra a nič sa nedeje.
-
hojko
Site Admin
rados915: Tvoj Windows, graficka karta a ovladace ku grafike??? Skus si aktualizovat ovladace ku grafickej karte???
Mám Windows 7 Ultimate 32bit, GeForce 8600GT (256MB) a najnovšie ovládače 197.13.hojko napísal:rados915: Tvoj Windows, graficka karta a ovladace ku grafike??? Skus si aktualizovat ovladace ku grafickej karte???
je nejaka sanca pustit MP s neorigo verziou?
chcel by som sa spytat ci nahodou niekto neriesil problem s pripojenim a to v tom zmysle, ze v pohode sa pripojim, v pohode hram, ale po cca 4-5 minutach hry ma vyhodi z hty a zobrazi sa mi hlasenie : CONNECTION TO GAME SERVER HAS BEEN LOST... a samozrejme na koniec skontrolujte si pripojenie na internet, s ktorym problem nemam, lebo ine hry mi v pohode idu aj niekolko hodin, po zobrazeni tejto spravy sa neda znova pripojit na server a musim hru uplne vypnut a ked ju spustim tak znova mozem hrat ale len uz spomynany cas, potom sa cely proces zopakuje. Tu o tomto istom pisal Sick tak prosim napis ci si to nejako vyriesil
Pozri môj tretí príspevok tu http://www.hojko.com/battlefield-bad-co ... ?start=765 , zdá sa, že to pomohlo, aj keď občas ma kickne, ale je to minimálne.
-
Andrew007
Guru wannabe
Cf pocuj kolko ti trvalo kym ti to prislo ?? lebo kupujem aj ja limited editionku len neviem odkial a cisty kluc nepotrebujem.chlapec10 napísal:Viacery ste sa ma pytali odkial som kupil BC2 z ebay, tak tu je link:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT cena je cca 21 eur, vratane posty
Ale pozor, to je orig hra aj s DVD, takze si pockate kym to pride, na ebay su ale aj len aktivacne kody, s tym ze si to aktivujes a hned stiahnes
btw. chcem aby to prislo do tych 5 dni aspon.
-
chlapec10
Addict
bolo to cca 12, s tym ze slovenska posta to nejak domrvila, inac by to tu bolo za cca 9...Andrew007 napísal:
Cf pocuj kolko ti trvalo kym ti to prislo ?? lebo kupujem aj ja limited editionku len neviem odkial a cisty kluc nepotrebujem.
btw. chcem aby to prislo do tych 5 dni aspon.
Ak nechces cakat, kup verziu kde ti poslu len kod(resp 2 kody, druhy na limited unlock) a stiahnes cez EA.
Ale pravdu povediac ten limited neni nic extra, vsetko co ti daju, mas po chvili odomknute aj tak
-
Andrew007
Guru wannabe
Ok thx za info, tak vedel by si mi hodit link na na ebay reps. na limited edition cisty kluc 
-
chlapec10
Addict
Vyber si odtialto: http://shop.ebay.de/i.html?LH_PrefLoc=2 ... pos=&gbr=1Andrew007 napísal:Ok thx za info, tak vedel by si mi hodit link na na ebay reps. na limited edition cisty kluc
Nemozem konkretneho odporucit lebo nemam skusenost, ja som objednal z linku vyssie krabicovu verziu
-
Norick98
Medium Star
Zdravim vas. Nas klan Slovak Bad Company hlada novych hracov, aby sme mohli bez problemov hravat aspon 8vs8 casom aj viac. Nie je to len "dat si tag pred meno", treba splnat podmienky, ktore su na stranke, ale nic narocne uvidite
Nasa stranka: http://www.slovakbc.co.nr (optimalizovana pre mozillu firefox)
Tu je video ako sme sa nudili ked sme vcera cakali na supera na serveri: http://www.xfire.com/video/2651d0/
Pridavam aj zopar screenov.
Nasa stranka: http://www.slovakbc.co.nr (optimalizovana pre mozillu firefox)
Tu je video ako sme sa nudili ked sme vcera cakali na supera na serveri: http://www.xfire.com/video/2651d0/
Pridavam aj zopar screenov.
Zdar,kupil jsom si kluc na ea downloader manager. Stahnul jsem si to a dal instal dal ano (aby provedl zmeny v tomto pocitaci) ono tam bliklo cerny okinko (asi cmd) a nic. Zkusil jsem pustit jako spravce nepomohlo. Nic nepomohlo uz mi dosly napady. Nevite co s tim ? Jinac mam windows 7