Nový tapacír
Nový tapacír
Chcem sa opytat z akeho auta by pasoval tapacir nad kufor viete to plato nad kufor a pod sklom to je..rovno za sedackami zadnymi..mam tam taky smejd a chcel by som nieco z ineho auta nieco s potahom alebo kobercekom len ide o to ze z akeho auta tam pasuje alebo kde kupit taky na mieru len s nejakym potahom alebo co..skoda favorit 136l
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový tapacír
ehm z favorita ... to je najlacnejsia a najschodnejsia cesta ... na mieru robeny ho lacnejsie nezozenies ... najdi si krasji na vrakovisku, alebo ak je to iba kozmeticky poskodene, tak ho daj niekomu sikovnemu potiahnut niecim za flasku
je zbytocne na take auto vmyslat nejake extra riesenia 
Z iného auta tam asi ťažko nejakú dáš. Nespomínam si na taký prípad ani z favoritklubu, že by to takto niekto poriešil. Ja som to kôli reprakom poriešil tak, že som si na mieru nechal narezať mdf dosku a tu som obkobercoval kobercom na reprobedne. Mám však v zálohe aj tú pôvodnú, keby som sa rozhodol zrušiť zadné repro.
Problémom na týchto domácich platách je dvíhanie spolu s vekom kufra. Dá sa to spraviť, avšak to pôvodné plato nemá pánt na konci pri sedačke (ako to má felda) ale asi 10 cm od kraja, takže tam treba vyriešiť ten prevys, ktorý sa preklápa do dola akoby do kufra.
Problémom na týchto domácich platách je dvíhanie spolu s vekom kufra. Dá sa to spraviť, avšak to pôvodné plato nemá pánt na konci pri sedačke (ako to má felda) ale asi 10 cm od kraja, takže tam treba vyriešiť ten prevys, ktorý sa preklápa do dola akoby do kufra.
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, bud si zozen zanovny, otapaciruj nanovo stary alebo si daj vyrezat novy, jak by si do toho favorita chcel napr. napratat na zadne plato dva subwoofery, to je teraz dost v mode 
// z ineho auta tam samozrejme pasovat nebude, to by musela byt velka nahoda
// frikso: buhuuu, dnes ma vsetci predbiehaju
// z ineho auta tam samozrejme pasovat nebude, to by musela byt velka nahoda
// frikso: buhuuu, dnes ma vsetci predbiehaju
Áno, subwoofer na plate za oknom je teraz v móde. V minulosti to boli hlavne slepačie vajcia 30ks. Hold doba sa mení... 
//RATZI:
//RATZI:
-
Clean_Up
Professional
Daj si ten starý na novo očalúniť. Spravia ti to velmi pekne a bude ako nový.
Väčšinou sa to robí vtedy, keď doň vyrežeš diery na tie suby a potrháš staré čalúnenie.
Môžeš si tam dať aj suby aj vajcia.
Môžeš si tam dať aj suby aj vajcia.
-
RATZINGER666
Darca
presne tak, hlavne v momente, ked pocitis, ze sa ti na tych sedackach uz paria... vdaka beatom od fiftycenta sa na tych subakoch aspon vyvetraju pocas cesty k frajerke...Clean_Up napísal:Môžeš si tam dať aj suby aj vajcia.
nerieste vajcia
no ono to je neposkodene len tam chyba calunenie alebo nejaky kobercek..je to len kus plastu prose a to sa mi nepaci
no ono to je neposkodene len tam chyba calunenie alebo nejaky kobercek..je to len kus plastu prose a to sa mi nepaci
To máš potom nejaké vydrané. Normálne tie platá bývajú na vrchu chlpaté (taký nechutný syntetický plyš z JRD alebo čo to je). Buď si to teda daj očalúniť alebo ešte lepšie (a lacnejšie) - kúp si zadné plato z favorita s rokom výroby po 1/93 tie už mali čierny interier a aj tieto čalunicke materiali, čo boli použité sú prijemnejšie a krajšie.
Popozeraj nejaké bazáre, favorita na ND nájdeš pomaly v každom druhom dvore, prípadne skoč na vrakáč. Za 10 evri to musíš zohnať.
Popozeraj nejaké bazáre, favorita na ND nájdeš pomaly v každom druhom dvore, prípadne skoč na vrakáč. Za 10 evri to musíš zohnať.
noo presne take ako je na druhom obrazku mam len bez toho potahu...len plast ..ale to je nejake drahe 15 eur myslim ze niekde zo srotoviska by som to aj lacnejsie zohnal nie? alebo na internete najst..ak niekto nieco najde dajte mi typ
-
PAuLi3
Darca
ked pojdes na vrakovisko, tak ti to daju za max. 5 eur( aj to je moc si myslim), ja som nedavno bol na vrakovisku a bral som plasty( tapaciry, plato, stredovy panel a este nejake blbosti) a platil som 10€ a to este mi vsetko chlapik odmontoval a nahadzal do auta, jednalo sa o ibizu, takze urcite pobehaj nejake vrakovisko