Čo hovoríte na túto hru ? Hrali ste demo ? Ako som pozeral videa a pod. tak u mňa to je určite istá kúpa ..
Just Cause 2
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Just Cause 2
Kedže som túto tému nenašiel (čo je dosť divné) tak ju vytvorím ja ...
Čo hovoríte na túto hru ? Hrali ste demo ? Ako som pozeral videa a pod. tak u mňa to je určite istá kúpa ..
Re: Just Cause 2
presne tak. Najprv som to spustil na notebooku na max - bolo to nehratelne ale grafika vyzerala famozne - potom som to spustil na xku a vyrazne rozdiely v grafike som nezbadal ale na steam si to skor ci neskor zakupim. Dovtedy sa vyblaznim na xku 
hratelnost je bombova - pri prvom zapnuti mi grafika vyrazila dych ale dalej som skusal rozne veci - skoda ze demo ide len 30 minut - ten base jump je paradny - s hakom sa daju robit paradne veci - proste zabava na niekolko desiatok hodin
hratelnost je bombova - pri prvom zapnuti mi grafika vyrazila dych ale dalej som skusal rozne veci - skoda ze demo ide len 30 minut - ten base jump je paradny - s hakom sa daju robit paradne veci - proste zabava na niekolko desiatok hodin
-
lekoklatik
VIP
Just Cause 1 ma dosť sklamalo. Bolo to až príliž arkádové a to bola nuda...
Takže ma tento štýl asi nechytí. Kúpiť to neplánujem určite. Možno skúsiť demo.
Takže ma tento štýl asi nechytí. Kúpiť to neplánujem určite. Možno skúsiť demo.
jednotku som tiez hral - a toto sa s jednotkou vobec neda porovnat - je to vylepsene asi v kazdej oblasti.... ako keby som ani nehral pokracovanie
-
lekoklatik
VIP
Tak som teda dohral pohlodinové demo. Je to nenormálna šupa. Musím uznať. S JC1 to snáď nemá nič spoločné.
GTA môže ísť dpč : )
GTA môže ísť dpč : )
bol som na tom podobne
uz len s tym basejumpom by som sa vedel vyblaznit do nekonecna alebo len tak hladat najvyssie miesto v hre
Ja jsem hral demo(diki bohu jsem presel na windows 7 takze jsem neprisel o supr zazitek!!). Ta hra je proste famozni !!!Hake se prichitit nad hlavu nepratel a postrilet je je proste bomba !! Nebo zkuste jak je baner s plynem nebo co to je a kdyz do nej strelite tak vzlitne. No tak do nej strelte a prichit te se na nej hakem vas to vynese do oblak !! dost maso
a nebo dat jen hak na nepritele druhej na motorku a rozjed se !! Proste bomba supr cool
Jestli to sezenu pod 1000kc tak to kupim !! (je mi jasne ze to nekupim v obchode za taku cenu pri vydani) Jestli nekdo vaha tak doporucuju na 100 procent !! Nebo skok s padakem ! proste supr. Táák a je to ze me venku 
-
Bombo
Light Star
Takze mam plnu verziu na xbox 360. Demo ma uchvatilo ako kazdeho z vas ale plna verzia, no to uz je o niecom inom.
Tak ako velmi som sa tesil, tak velmi som teraz sklamany
Hra ma plno bugov - prestrihove sceny su neuveritelne hlucne,... Pred chvilou sa mi stalo, ze ma nahanali policajti,. teda vlastne nie, boli to polciajne motorky a auta
postavy sa proste nezobrazovali. + dalsie chyby ktore poznate z dema.
Na moj vkus je zaciatok hry velmi nezazivny, robil som aj par vedlajsich misii - mal som zaviest mechanika do centra nepriatelskej zakladne, dalsia uloha bola zaviest hackera do centra zakladne,.. hned v tom citit stereotyp
a co sa tyka rozlohy: spominanych 39 mil stvorcovych je nechutne vela, mate tam privela pustych miest a cesovanie autom vas hned omrzi.. V hre su asi 4 mesta, nechapem preco ale nachadzaju sa hned vedla seba, dost nelogicke. No a ako sa dalo cakat, su pekne len z dialky
su tak zle spracovane, ze to vyzera uplne ako v JC1, dvojprudove cesty, premavka ako v poslednej somalskej dedine. Pripada mi to akoby to bola len vylepsena kopia z JC1.
Toto su zatial moje skusenosti s hrou, je vidiet, ze aj demo ma od plnej verzie na mile daleko. preto odporucam stiahnut si hru a posudit, ci je hodna tych €
Mozno ta verzia co mam ja je nejaka predfinalova a bugy budu vo finalnej opravene, ale silne o tom pochybujem 
Tak ako velmi som sa tesil, tak velmi som teraz sklamany
Na moj vkus je zaciatok hry velmi nezazivny, robil som aj par vedlajsich misii - mal som zaviest mechanika do centra nepriatelskej zakladne, dalsia uloha bola zaviest hackera do centra zakladne,.. hned v tom citit stereotyp
a co sa tyka rozlohy: spominanych 39 mil stvorcovych je nechutne vela, mate tam privela pustych miest a cesovanie autom vas hned omrzi.. V hre su asi 4 mesta, nechapem preco ale nachadzaju sa hned vedla seba, dost nelogicke. No a ako sa dalo cakat, su pekne len z dialky
Toto su zatial moje skusenosti s hrou, je vidiet, ze aj demo ma od plnej verzie na mile daleko. preto odporucam stiahnut si hru a posudit, ci je hodna tych €
-
JeffHardyy
Light Professional
tak a máme tu Reloaded Verziu...síce neviem či funkčnu ale tak pozrite si na Lamkach
len tolko k tomu ze na XP-cku si to nespustite.. minimum je vista/7
ako dost ma prekvapilo ze je to iba na vistu a 7 dost som sa na tuto hru tesil a kupovat a instalovat 7 do toho sa my moc nechce
-
miricleboy
Expert
existuje aj directx 10 na win xp tak mozes skusit stastiebeqerel napísal:ako dost ma prekvapilo ze je to iba na vistu a 7 dost som sa na tuto hru tesil a kupovat a instalovat 7 do toho sa my moc nechce
no skusil som uz instalovat directx 10 ale neviem ze co sa stalo z PC lebo vzdy ked zapnem mozilu tak sa vy vyhodi tabulka ze "vstupni bod nebyl nalezen" a asi budem musiet preinstalovat win ale za pokus to stoji
že direct 10
sa nečuduj teraz...
..ja si kuknem nejaký gameplay a potom uvidím
sa nečuduj teraz...
..ja si kuknem nejaký gameplay a potom uvidím
-
DAMON88
Professional
ja som to zatial hral asi 20min a zatial parada hra konecne nieco taketo pekne akcne na ostrove ale crysis resp. farcry
odporucam
-
miricleboy
Expert
objavila sa aj cz verzia. nema niekto cestinu? pripadne ceske subory na prepisanie? thx
Vizerá to super, Sakra akurát teraz vychádzajú takéto skvelé hry a ja mám PC v oprave

-
goldenshit
Medium Expert
uz to niekdo z vas rozbehal na xp?....
Moc ma ta hra neocarila, ale hral som aj horsie. Je to dost narocne na HW. na plne detaily som to ani neskusal davat. Mam pre Vas zopar ss...
Komentar z TLgoldenshit napísal:uz to niekdo z vas rozbehal na xp?....
Neviem ale co je na tom pravdy.@ XP USERS
a friend of mine told me he was able to play JC2 in XP. You just need to have a graphic card that supports DX10, google "directx 10 cracked xp", install it, and game works fine.... please someone confirm it too.