Volejte 5 minut zdarma takmer vsade, aj do SR

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

jezis maria no konecne na to niekto dosiel a funguje to stym bloknutim je to super parada najlepsie proste uplne paradna vec lebo mam teraz kredit zadara hehe som strasne rad fakt dik. :D
softimager
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa softimager »

->slavo<- napísal:jezis maria no konecne na to niekto dosiel a funguje to stym bloknutim je to super parada najlepsie proste uplne paradna vec lebo mam teraz kredit zadara hehe som strasne rad fakt dik. :D

Myslim, ze na toto len tak skoro nepridu, davam tomu zivotnost 30 dni. Keby to aj prestalo fungovat, este mam v rukave 1 zaruceny trik, ale to si necham pre seba.

myslim, ze aj VoIP Buster sa takto da osrat, ale nejdem sa do toho pustat, lebo nejde volat na Slovensko s nim.
softimager
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

OZAJ, A NEZABUDNITE ODBLOKOVAT TIE 2 IP ADRESY PRED NOVIM SPUSTENIM JAJAH-U, A PO PRIPOJENI ICH ZABLOKOVAT
Kemper_LoL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kemper_LoL »

chlapi lol mam mensi problem nejde sa mi zaregistrovat
pls heelp meeee!!!!!§§§§§ :cry:
softimager
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

O OU, MENSI PROBLEM, VYSLA NOVA VERZIA !!!!!!!!

08.08.2005 version 2.2.beta.007 - MANDATORY
Change: Security updates
Change: Bugfix: Voice box

:evil: :evil: :?
peto5o
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

123

Príspevok od používateľa peto5o »

softimager napísal:O OU, MENSI PROBLEM, VYSLA NOVA VERZIA !!!!!!!!

08.08.2005 version 2.2.beta.007 - MANDATORY
Change: Security updates
Change: Bugfix: Voice box

:evil: :evil: :?
co teraz nepojde to??
softimager
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: 123

peto5o napísal: co teraz nepojde to??

Nech robim co robim, nejde to, myslim, ze to uz nieje free, ako nahle pustim jajah, mam kredit 0 centov, uz neukazuje volne minuty, ale zajtra si k tomu sadnem a pokusim sa s tim daco spravit.
Kemper_LoL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kemper_LoL »

sakra prekne tam obje** dpc uz ani speed nefunguje
asa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa asa »

no páni mám taký pocit, že už sme dovolali :) ak zistíte niečo nové tak sem s tým :cry: :cry: :cry:
peto5o
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

aaa

Ano vyzera to ze mame POKOJ.
Co keby sme skusili nieco spravit este v tej starsej verzii? bloknut njeku IP co odosle ze mame starsu verziu... alebo nieco podobne? da sa to vobec?
softimager
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

FUNGUJE TO

jednoducho, oni niesu az taky sprosty, ako sa dalo cakat, uz nestaci, ze vymazete v registroch jajah, toto vam nepomoze, vzdy ked zapnete jajah, tak vam ukaze, ze mate kredit 0 dolarov. A preco je to tak? JE TO TAK PRETO, ZE NOVA VERZIA DALA DO REGISTROV AJ ESTE SVOJE INE KLUCE POD INIM MENOM NEZ JAJAH, TAKZE SA TO NEDA ZISTIT. Podobne funguju skoro vsetky Trial verzie, pri ktorich nestaci len odstranit hlavny Nazov programu v registroch.

Riesenie: 1. Bud preinstalovat Windows a potom sa odznova zaregistrovat
2. Ja mam v PC 2 Windowsi, na XPcku mi jajah uz nikdy nepojde, ale ako nahle som ho nainstaloval na Win 98, zase tam mam 5 MINUT FREE HOVORU, ak sa mi minu tieto hovory v tomto windowse, tak musim aj tento preinstalovat.
Ale naco? Ved tu je uplne jednoduche riesenie. Treba vam iba cisto novonainstalovany Win, kde este jajah nebol nainstalovany, Napr. ako ja mam druhy windows 98. Potom klasicki nainstalovat Jajah, budete mat 5 minut FREE.

ALE POZOR!!!!!! NIEZE TICH 5 MINUT PREVOLATE, Jednoducho ked sa program pripoji, bloknite spominane IP adresy a budete mat tich 5 minut na cely zivot, z toho dovodu, ze bloknete tie spominane IP adresy, na ktorich zaviselo odratavanie casu. Mozte volat do bezvedomia.

8)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

softimager napísal:FUNGUJE TO

jednoducho, oni niesu az taky sprosty, ako sa dalo cakat, uz nestaci, ze vymazete v registroch jajah, toto vam nepomoze, vzdy ked zapnete jajah, tak vam ukaze, ze mate kredit 0 dolarov. A preco je to tak? JE TO TAK PRETO, ZE NOVA VERZIA DALA DO REGISTROV AJ ESTE SVOJE INE KLUCE POD INIM MENOM NEZ JAJAH, TAKZE SA TO NEDA ZISTIT. Podobne funguju skoro vsetky Trial verzie, pri ktorich nestaci len odstranit hlavny Nazov programu v registroch.

Riesenie: 1. Bud preinstalovat Windows a potom sa odznova zaregistrovat
2. Ja mam v PC 2 Windowsi, na XPcku mi jajah uz nikdy nepojde, ale ako nahle som ho nainstaloval na Win 98, zase tam mam 5 MINUT FREE HOVORU, ak sa mi minu tieto hovory v tomto windowse, tak musim aj tento preinstalovat.
Ale naco? Ved tu je uplne jednoduche riesenie. Treba vam iba cisto novonainstalovany Win, kde este jajah nebol nainstalovany, Napr. ako ja mam druhy windows 98. Potom klasicki nainstalovat Jajah, budete mat 5 minut FREE.

ALE POZOR!!!!!! NIEZE TICH 5 MINUT PREVOLATE, Jednoducho ked sa program pripoji, bloknite spominane IP adresy a budete mat tich 5 minut na cely zivot, z toho dovodu, ze bloknete tie spominane IP adresy, na ktorich zaviselo odratavanie casu. Mozte volat do bezvedomia.

8)
ja som mal ten trik tiez v rukave ale si mi ho vyfukol ale nic sa nestalo :wink:
peto5o
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

123

Chclapci nedalo by sa vymysliet nieco jednoduchsie? napr ze jeden by nainstaloval windows odkopcil register a nainstaloval jajah co by pribudlo tak by nam to "zvestoval"?
softimager
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

peto5o napísal:Chclapci nedalo by sa vymysliet nieco jednoduchsie? napr ze jeden by nainstaloval windows odkopcil register a nainstaloval jajah co by pribudlo tak by nam to "zvestoval"?

na toto som myslel uz vcera, a ako by si odkopiroval cely register? Su programy na zalohovanie registrov, Takze by sa to dalo spravit tak, ze si zalohujes dobry register (okolo 90 megabajtov), a nahradis potom uz register doj3bany jajahom.
peto5o
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

softimager napísal:
na toto som myslel uz vcera, a ako by si odkopiroval cely register? Su programy na zalohovanie registrov, Takze by sa to dalo spravit tak, ze si zalohujes dobry register (okolo 90 megabajtov), a nahradis potom uz register doj3bany jajahom.
a co keby sme to zrealizovali? pomohol by som bolo by to asi najlepsie... ale co ostatne programi co mam vo windowse?
softimager
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

peto5o napísal: a co keby sme to zrealizovali? pomohol by som bolo by to asi najlepsie... ale co ostatne programi co mam vo windowse?
Nic by sa s nimu nestalo, ale TEORETICKY BY TO MALO FUNGOVAT.

Alebo sa vyser na to a pouzi ten moj postup 8)
peto5o
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

123

aj to by sa dalo.. takze musim nainstal novy windows do pc mam 98 tak ho tam hodim a co dalej? nainstalovat jajah..len prvu verziu alebo ako? Tebe to ide uz volas?
softimager
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

peto5o:

Potrebujem dobrovolnika, co by odskusal moj plan, Uspesnost je 80 %.

1. na novo nainstalujes Win XP alebo 98
2. Cez program Advanced Registry Tracer (

Kód: Vybrať všetko

http://www.elcomsoft.com/art.html
) si vytvoris zalohu registrov pred nainstalovanim jajahu a po nainstalovani jajahu. Potom das v tom programe COMPARE, porovnas tie 2 zalohy, A budes prekvapeny, co vsetko ten jajah do registrov nasral.

ja som urobil test a urobil som zalohu registrov a potom som vymazal register jajah a potom som zase urobil zalohu registrov. A dal som porovnat, a napisalo mi, ze co sa zmenilo, pribudlo, alebo ubudlo.
peto5o
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

123

softimager napísal:peto5o:

Potrebujem dobrovolnika, co by odskusal moj plan, Uspesnost je 80 %.

1. na novo nainstalujes Win XP alebo 98
2. Cez program Advanced Registry Tracer (

Kód: Vybrať všetko

http://www.elcomsoft.com/art.html
) si vytvoris zalohu registrov pred nainstalovanim jajahu a po nainstalovani jajahu. Potom das v tom programe COMPARE, porovnas tie 2 zalohy, A budes prekvapeny, co vsetko ten jajah do registrov nasral.

ja som urobil test a urobil som zalohu registrov a potom som vymazal register jajah a potom som zase urobil zalohu registrov. A dal som porovnat, a napisalo mi, ze co sa zmenilo, pribudlo, alebo ubudlo.

Ok pohoda..budem dobrovolnik len by som ta potreboval mat na ICQ lebo zalohu som este nerobil aby som nieco ne do ***** mas ICQ?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

a co tak sem napisat zoznam tych registrov co ten jajah nasral do registru?
ze by si to kazdy vimazal pojednom a ne ze musim kuoli tomu preinstalovat win . :? dasato?
Napísať odpoveď