P: sony ricsson W205 (dnes akcia 20 euro) - predane - delete
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
P: sony ricsson W205 (dnes akcia 20 euro) - predane - delete
P: sony ericsson W205 neblokovany cierny krabica nabijacka handsfree super stav dvojmesacny no bez zaruky....KE
dnes akcia 20 euro
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2010, 16:51)
plati len dnes (aj paypal)
dnes akcia 20 euro
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2010, 16:51)
plati len dnes (aj paypal)
-
yamahaMiso
Star
Re: P: sony ricsson W205 (dnes akcia 20 euro)
ja by som ho za 20€ zobral, ale mozem len na dobierku
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
jedine dnes predavam teda bud ke alebo paypalyamahaMiso napísal:ja by som ho za 20€ zobral, ale mozem len na dobierku
beriem ak ho donies v ramci kosic dnes
Dajte si pozor... Pytal som sa predavajuceho slusne na fotky (ked tu este neboli), napisal v prvej SS, ze len osobne alebo paypal, tak som mu napisal, ze bez fotografii nemam zaujem.
Teraz, ked to uploadoval, napisal, citujem:
Teraz, ked to uploadoval, napisal, citujem:
Od takej osoby by som urcite nic nebral, neviem ako vy.-=olddaddy=- napísal:debil mas foto v inzerate.....a co sa tyka karmy mam 2 obchody na hojku - ostatnu karmu minusovu mi dali nejake spíčené deťi s ktorimi som nemal biznis
Ja som od neho bral 2steam ucty a vsetko v pohodke, aj mi pomohol pri zmene udajov(sa cudujem za taku trpezlivost
) cize podla mna ako predajca je doveryhodny 
Slusny clovek by takto nereagoval (dufam, ze ti zmenil aj Secret Question a povodny verifikacny mail-ak nie, ucet sa da ziskat hocikedy spat).
Podla mna si prilis paranoidny... vsetko som si pomenil a ak by chcel tak mi tie ucty kludne mohol zobrat s5 kedze mail bol stale na neho v case ked uz som zaplatil az dokym mi neposlal verifikacny kod na zmenu emailu na moj...
telefon je u mna funkcny .rychle jednanie doniesol mi ho az do prace.vdaka.spokojnost z mojej strany.
Re: P: sony ricsson W205 (dnes akcia 20 euro) - predane - delete
<OT> Myslím, že tu niekdo dlží ospravedlnenie za ohováranie </OT>
Re: P: sony ricsson W205 (dnes akcia 20 euro) - predane - delete
@onkel1: ako mam sa nechat urazat nejakym hulvatom a potom sa este ospravedlnit, za to, ze ma niekto uraza a vyjadruje sa tak, ako som citoval? Slusny predavajuci (a predovsetkym clovek) sa tak nesprava a nema pouzivat take vyrazy len tak. Osobne by si to nedovolil urcite, a ak ano, urcite by som na to reagoval.