Steam - akcie
Re: Steam - akcie
skoda, ze vtedy ked boli tie casy som este nemal paypal
pamatam sa na tie skvele ceny v dolaroch, ach jaj, toto asi nikdy nepochopim ako moze byt napr. modern warfare 2 za 60 eur...
MW sa da uplne lakho pochopit, distributor je predsa Activision 
-
webmasterr
Medium Professional
nj ja to chapem, ze chcete poradit ostatnym kde to je lacnejsie...ved ja niesom proti ja len aby sa tu potom nestracali tie ''akcie'' na steameicefiresr napísal:Predstav si webmasterr, ze to vela ludi nevie a vyhadzuje tazke peniaze von oknom za nic, ked sa kopa hier da kupit v retail aj o 30-40 percent menej a potom sa iba zaktivuju na Steame.
Kde su tie stare casy (2006-2007), ked mal Steam dobre akcie a nezdieral ludi.
no napríklad cez Vianoce čo sú akcie tak vtedy sa to naozaj oplatí , aj tie indie hry za 1 euro čo niekedy davajú
nemate pravdu "" vsechny hry nejsou drazsi nez v obchode !! napriklad day of deafeat: source stoje na steamu 250 kc a u nas stoji 500 kc, nebo cs:s taky. Ale napriklad orange box tam stohi neco pres 500 a u nas stoji 250. Ale zase warhammer dawn of war s datadisky stoji 9,99 euro a u nas stoji 200 kc jenom dawn of war bez datadisku. Ale zase tam neni cestina. Ale zase si to nemuzes poskrabat, napriklad kamos to uz ma poskrabany a nejde mu to. Kazdy se musi rozhodnou co mu vyhovuje vic
No ano, ja som to spominal vyssie: nove Ackove tituly su na steame vzdy o urcitu sumu drahsie, starsie hry su na tom s cenami podobne, niektore extra stare dokonca uz nie su v obchodoch, ale na steame sa daju pohodlne kupit aj s podporou novych OS (konkretnu skusenost mam so seriou X-com).
Ale je fakt, ze kedysi som tam nakupoval castejsie, teraz iba vychytavam prazdninove akcie, ked ceny klesaju vyznamne
Ale je fakt, ze kedysi som tam nakupoval castejsie, teraz iba vychytavam prazdninove akcie, ked ceny klesaju vyznamne
L4D2 v akcii za 18,99€ (4Pack 56,99€) -> http://store.steampowered.com/app/550/
Najde sa niekto do 4packu ? vychadza to na nejakych 14,2475 EUR
kamos sa ma pytal, ci nepoznam niekoho, kto bude kupovat 4pack
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja by som do toho aj isielrochedo napísal:Najde sa niekto do 4packu ? vychadza to na nejakych 14,2475 EUR
njn ale chce to nejake doveryhodne osoby
Minule som to na fore kupoval ja (zimna akcia L4D1). O dvojku zial nemam zaujem. Inak urcite to kupte teraz, giftovat to mozete hocikedy potom a predat sa to preda urcite tu na fore 
rochedo - ak narazas na Fatall - tak jemu uz som kupoval na steam bez akychkolvek problemov, nenechaj sa zmylit karmou, tu ma za politicke nazory a nie za neserioznost 
-
lekoklatik
VIP
Akurát pozerám že Cold Fear je len za 5 eur.
omg ... left 4 dead 2 zlava uz skoncila ? si robia srandu ? uz zrazu plati europsky cas ? u nich je este stale stvrtok poobede - sa vratim domov zo skoly a pekne prekvapenie... nech idu uz fakt do...
Fakt odporúčam, ja som si to kúpil na Vianoce a fakt super hra
.
-
the batman
Amateur
U
ź sa stahuje.Ale nebolo to Na Vianoce za 3,74?
bolo to za 3,99
50% Zlava na vsetky serie Quake - 14.99€ (dokopy)
http://store.steampowered.com/sub/434/
http://store.steampowered.com/sub/434/